Reklama

Reklama

Recenze (3)

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Chytlavě natočené drama s velmi chytře vystavěným příběhem a hlubokou civilní rovinou, ve které se odehrávají osudy dvou diametrálně odlišných postav... Policisty zneužívajícího svou moc k záchraně dcery a kouzelníka, kterému právě tento policista totálně posral život... Emoce jsou zhusta servírované divákovi právě pomocí utrpení a zoufalosti obou mužů... Místy mi to přišlo lehce televizní a akční scény nepůsobí nijak výjimečně, ale drámo je to více než slušné... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Slušně natočený klasický korejský duel dvou chlápků: Hodný a milý kouzelník a drsný, silný a nekompromisní policajt. Policajt dostane nevinného otce od neprávem do vězení a tím způsobí nepřímo smrt jeho dcery a smrtelné koma jeho manželky. Netuší však, že po roce bude vše vyjasněno a zlomený otec mu začne jít po krku. Vše se pak zkomplikuje, když zjistí, že potřebuje pro svoji smrtelně nemocnou dcerku srdce manželky mstitele. Je to dobré, koukatelné, místy dobře akční. Vše ale kazí neuvěřitelně umělý a naivní konec, který mi osobně absolutně nesedl. Jinak ale velmi dobré. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

I když tenhle film trpí klasickými neduhy korejáků, to jest například klasickým skopáváním v koutku a jinými, ehm, modřinovými a ponižujícími scénami, tady jsem to spolkl; protože to chování šlo dobře k postavě, kterou autoři vykreslovali, hrubé, necitlivé, životy ničící hovado, ve kterém se přesto najde i kladná stránka... Prostě vykreslili člověka. Nejen člověka, ale více lidí, jejichž osudy se propletly natolik, že si vlastně vůbec nejste jistí, kdo je vlastně hlavní postava, kdo je ten hlavní klaďák, kdo je ten hlavní záporák - kdo vlastně vyhrál a kdo prohrál? Po filmové stránce je to, mimo těch pár korejověcí, bez výhrad bezchybné, po vyprávěcí rovněž. Nepravděpodobnost náhody, to by člověk nesměl koukat na filmy, ale jen na dokumenty - a myšlenkové a emoční vyznění zdrcující. Jak nemám už korejáky v lásce, tak tenhle se hodně povedl. ()

Reklama

Reklama