Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ajukawa Akane pracuje na střední škole, kde koluje povídačka o videu, které když zhlédnete, zemřete. Nechce se jí tomu moc věřit, když jedna z jejích žákyň zemře. Hned poté následuje sled dalších podezřelých úmrtí. Policie netuší, co by mohlo úmrtí spojovat, protože ji nenapadne pátrat po tom, co studenti před smrtí viděli. Postaví se Ajukawa zlu, které šíří video? Podaří se jí ho porazit? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak nič, vlasatice vyliezajúce zo studne či z televízora už dávno vyšli z módy, akurát sa divím, že Japonci to ešte stále skúšajú - a to sa o šikmookých hovorí, že sú najinteligentnejší, niekedy o tom pochybujem. A oživiť tento mŕtvy žáner len pomocou špeciálnych efektov modernej doby, to im teda nezhltnem. Čakal som síce väčšiu hrôzu, min. záverečná tretina to vyťahuje z bahna, ale aj tak... márna snaha. Jediné, čo sa tu dá pochváliť, je atypická vizáž ducha (odkedy KONEČNE z tej studne vyskočil, začalo to byť celkom zábavné). Na trikoch si tvorcovia dali záležať, čo je síce pekné, ale nepostačujúce, lebo akákoľvek atmosféra šla načisto do hajzlu. Jednoducho horor, ktorý sa už od začiatku vydal zlým smerom. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašné čosi. Blbé 3D. Sadako je mŕtva. Teraz už naozaj, naozaj, naozaj. No, samozrejme, ako inak, stále existuje možnosť ju oživiť. Svojrázne sa o to pokúša sériový vrah, ktorý unáša dievčatá a hádže ich do studne, dúfajúc, že práve takto sa mu to podarí. Prekliate video je prítomné aj v tejto sérii, ale už nejde o VHS, ale o video na internete. Kto si ho pozrie, spácha samovraždu. Úplne márne to neznie, ale herecké výkony sú hrozné a korunku tomu nasadzuje neprepracované, chaotické univerzum. Raz si video pozriete a skočíte pod autobus, inokedy vás zabije duch Sadako, ktorý sa vynorí z monitora a hodí vás o stenu. Imúnna voči tomu je ústredná mdlá hrdinka, ktorá v prípade (akéhokoľvek) ohrozenia začne neznesiteľne vrešťať a zlo ujde. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Umelé / afektované reakcie hercov, lacné grafické spracovanie, predvídateľný dej, opakujúce sa "flash back" zábery z minulosti, nezmyselný koniec. Pár krát som sa zľakol, pár krát som sa zasmial na stupidite scenáru... čakal som ďaleko viac. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

I když už byl o Sadako natočen jeden výborný film, Hanabusa si asi řekl, že to převypráví po svém, lépe a jako bonus v 3D... Naivka... Zapomněl totiž na několik zásadních atributů moderního hororu... A to zajímavý příběh, že se 3D v hororech prakticky nikdy neosvědčilo a že v duchařských hororech jde zejména o děsuplnou atmosféru, kteréž se nepřiblížil ani na sto honů... Digitální efekty jsou spíše trapné a celkově dlouhovlasé holčičky v bílém, které všechny děsily na přelomu dvacátého a jednadvacátého století, už dávno nikoho neděsí a řekl bych, že i vyšly na několik následujících let z módy, než opět prodělají renesanci... Takže za mě docela zbytečný film, na jehož pokračování se rozhodně netěším, ale v rámci překladu titulků ho zkouknu... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sadako jde s dobou a tak se z videokazety přesunula na internet. Mě se film jakž takž líbil ale je tu pár věcí který mě vyloženě nasraly a to změna image Sadako která díky efektům nebyla vůbec strašidelná a to že tvůrci dost změnily pravidla původního kruhu. Jinak jsem prakticky dostal to co jsem čekal, plno prvoplánovaných lekaček, nulovou atmosféru ale aspoň jsem se moc nenudil. A navíc hlavní hrdinka co křičela jak kráva až sklo rozbíjela(doslova) byla celkem trapná a to nemluvím o záchraně školáků před úchylem. Je to blbost je to čirej průměr a pro fanoušky Kruhu vyloženě nedoporučuji. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo. Doba nám pokročila, VHSku už by asi dneska málokdo měl na čem pustit a tak se vzkříšená Sadako pustila do světa internetu. Tenhle pokus vydělat ještě nějaký ten jen na původním Kruhu vůbec nevyšel. Atmosféra jak japonského originálu, tak amerického remaku je tatam, scénář je obšlehnutý a s triky si tu nikdo hlavu také nelámal. Neviděl jsem to samozřejmě ve 3D, ale nemyslím si, že by to byl v tomto případě intenzivnější zážitek. Nechte už tu chudinku ze studně spát. 10% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Boli doby, keď Sadako ( resp. americká Samara ) patrila medzi najstrašidelnejšie bytosti v histórii filmu. Lenže, vyzerá to tak, že je to už nenavrátne preč. Snímok, ktorý sa pokúša mytológiu pôvodných príbehov trochu obmieňať, však čo sa týka hororovej stránky neprichádza s ničím novým, dokonca ani ničím hrôzu naháňajúcim. Škoda preškoda, aziati vedia predsa len poriadne poštekliť a pripraviť nás o pokojné noci. V tomto prípade sa, ale nič také nekoná. ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Na Sadako 3D jsem se hodně těšil, nakonec musím smutně konstatovat že japonské duchařiny mají svá nejlepší léta bohužel dávno za sebou. Sadako 3D ale podle mě není úplně špatným filmem. Film má docela dobré triky, solidní herce a několik povedených scén. Problémem filmu je ale to že je zdlouhavý a bez pořádné atmosféry. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Tak toto je opravdu slaboučké a od odpadu ho dělí jen krůček. Sadako tady vypadá jako by byla zkřížena s pavoukem, k tomu jich tu běhá celé stádo a nakonec se chce převtělit do jedné dívky. Aspoň že už to mám za sebou a doufám, že dvojku už neseženu. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Bylo mi patnáct a tohle bylo fakt "cool,"mělo to dobrý příběh, skvělé 3D efekty a zajímavé postavy, navíc to byl další zářez do série "Ringu"... Teď je mi dvacet a pozitiv shledávám jen minimum - děj je strašně nezáživný, občas sice nabídne nějakou tu dobrou scénu (těch je fakt minimum), ale ve výsledku je to opravdu nekoukatelné, místy až absurdní (scény kdy Sadako vylejzá z monitorů a jiných zařízení je přehršel, stejně tak superschopnost hlavní hrdinky Ajukawy v podobě ječení byla otravná)... Pochválil bych snad jen ty dlouhonohé a vlasaté potvory, co se mihly na konci. Sem tam se vydaří i nějaké ty efekty, ale i tak Vás ty lítající 3D střepy a podobné pí***iny po čase omrzí... Odpad nedám jen kvůli Sadako, ale bez přetáčení se na to koukat opravdu nedá a to pro film není dobrá vizitka... ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Měl jsem co dělat abych dal dvě hvězdičky. Sadako na konci byla celkem povedená, ale taky žádná sláva, jinak nehorázně umělé 3D, ještě že jsem to viděl ve 2D. Celkově film je taky tak trošku o ničem, nějak jsem vlastně nepochopil jak to souvisí s originálním Ringu (nebo Kruhem). 24% ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

The Resurrection of S. se nekoná. 貞子3D je pomstou režiséra, který se snažil jakýmisi sarančaty zničit původní námět. Ovšem nejsem si jist, nakolik je to reálná představa s filmem, kde nejdražší scénou je rozbití mobilu pět minut před koncem filmu. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pre mna osobne sklamanie. Vlecuci sa dej filmu dopredu slimacim tempom s obcasnymi lakackami nie moc s podarenym efektom cloveka vystrasit ma aj nudil. Sceny, akoze zo strasidelnymi vlasmi mi uz v poslednej dobe lezu na nervy a tie trapne zabery vychadzajucej zenskej s televizora boli bez znamky vystrasenia, ako aj ta ruka z televizora. Bolo to na zasmiatie. Koniec filmu uz bol na tom lepsie, oproti zvysku filmu, ktory je uz na tom horsie. Tu uz konecne ukazali tie pokrutene kreatury zien, ktore vobec nevyzerali zle. Skoda, ze sa tym film nezaoberal viac v tomto smere, to by uz bolo ine kafe. ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Docela v pohode priemer,keď nič nečakáš nič ta nesklame. Mňa to nesklamalo ale ani nenadchlo. Od Sadako som čakal viacej keďže je to originál a nie remakako Samara ale tak stáva sa. Hlavná hrdinka lezie kvalitne na nervy a atmoška v prvej polke stojí za nič, ale od druhej polovice je to ozaj už lepšie. Film si u mňa zaslúži 2* aj to s odreními ušami. ()

blondboss odpad!

všechny recenze uživatele

Človek by aj pochopil, kebyže si Japončíci povedia, že si vystrelia z nejakého amerického filmu, ale doslova skurviť hororový kult, ktorý sami vytvorili, tak to už je na silné žalúdky. Toto totiž bola taká sračka, že sa to hádam ani neoplatí komentovať. Zlá réžia, totálne trápny scenár, vizuálne efekty z dielne Matelka a herecké výkony na úrovni "ružovej záhrady". No proste celé zle. Na čo ste sa na toto znova dali a ešte aj trilógiu vytvorili. 10 % ()

pyzma84 

všechny recenze uživatele

Prerobiť slečnu zo studne na zmutované kobylky? Strašné... A s tou dvojkou asi srandujú, po tomto debakli si to niekto pozrie? A znova premárniť čas? Nikdy více... ()

Reklama

Reklama