Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ajukawa Akane pracuje na střední škole, kde koluje povídačka o videu, které když zhlédnete, zemřete. Nechce se jí tomu moc věřit, když jedna z jejích žákyň zemře. Hned poté následuje sled dalších podezřelých úmrtí. Policie netuší, co by mohlo úmrtí spojovat, protože ji nenapadne pátrat po tom, co studenti před smrtí viděli. Postaví se Ajukawa zlu, které šíří video? Podaří se jí ho porazit? (Zíza)

(více)

Recenze (19)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No jo. Doba nám pokročila, VHSku už by asi dneska málokdo měl na čem pustit a tak se vzkříšená Sadako pustila do světa internetu. Tenhle pokus vydělat ještě nějaký ten jen na původním Kruhu vůbec nevyšel. Atmosféra jak japonského originálu, tak amerického remaku je tatam, scénář je obšlehnutý a s triky si tu nikdo hlavu také nelámal. Neviděl jsem to samozřejmě ve 3D, ale nemyslím si, že by to byl v tomto případě intenzivnější zážitek. Nechte už tu chudinku ze studně spát. 10% ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Pre mna osobne sklamanie. Vlecuci sa dej filmu dopredu slimacim tempom s obcasnymi lakackami nie moc s podarenym efektom cloveka vystrasit ma aj nudil. Sceny, akoze zo strasidelnymi vlasmi mi uz v poslednej dobe lezu na nervy a tie trapne zabery vychadzajucej zenskej s televizora boli bez znamky vystrasenia, ako aj ta ruka z televizora. Bolo to na zasmiatie. Koniec filmu uz bol na tom lepsie, oproti zvysku filmu, ktory je uz na tom horsie. Tu uz konecne ukazali tie pokrutene kreatury zien, ktore vobec nevyzerali zle. Skoda, ze sa tym film nezaoberal viac v tomto smere, to by uz bolo ine kafe. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Docela v pohode priemer,keď nič nečakáš nič ta nesklame. Mňa to nesklamalo ale ani nenadchlo. Od Sadako som čakal viacej keďže je to originál a nie remakako Samara ale tak stáva sa. Hlavná hrdinka lezie kvalitne na nervy a atmoška v prvej polke stojí za nič, ale od druhej polovice je to ozaj už lepšie. Film si u mňa zaslúži 2* aj to s odreními ušami. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Bylo mi patnáct a tohle bylo fakt "cool,"mělo to dobrý příběh, skvělé 3D efekty a zajímavé postavy, navíc to byl další zářez do série "Ringu"... Teď je mi dvacet a pozitiv shledávám jen minimum - děj je strašně nezáživný, občas sice nabídne nějakou tu dobrou scénu (těch je fakt minimum), ale ve výsledku je to opravdu nekoukatelné, místy až absurdní (scény kdy Sadako vylejzá z monitorů a jiných zařízení je přehršel, stejně tak superschopnost hlavní hrdinky Ajukawy v podobě ječení byla otravná)... Pochválil bych snad jen ty dlouhonohé a vlasaté potvory, co se mihly na konci. Sem tam se vydaří i nějaké ty efekty, ale i tak Vás ty lítající 3D střepy a podobné pí***iny po čase omrzí... Odpad nedám jen kvůli Sadako, ale bez přetáčení se na to koukat opravdu nedá a to pro film není dobrá vizitka... ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Na Sadako 3D jsem se hodně těšil, nakonec musím smutně konstatovat že japonské duchařiny mají svá nejlepší léta bohužel dávno za sebou. Sadako 3D ale podle mě není úplně špatným filmem. Film má docela dobré triky, solidní herce a několik povedených scén. Problémem filmu je ale to že je zdlouhavý a bez pořádné atmosféry. ()

Zajímavosti (2)

  • Autorem literární předlohy s názvem "S" je populární japonský spisovatel Kôji Suzuki. (Conspi)

Reklama

Reklama