Reklama

Reklama

Beethoven's Christmas Adventure

  • Slovensko Beethovenovo vianočné dobrodružstvo (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Z Beethovena (hlas Tom Arnold) je veľká filmová hviezda, ktorá prichádza do mesta, aby sa tu zoznámila s chlapcom z reklamy menom Mason (Munro Chambers). Kým Mason pripravuje Beethovenove nové fotky a fotí aj neznámych okoloidúcich, Beethoven zazrie na oblohe Santove sane, v ktorých sa vezie elf Henry (Kyle Massey).Sane havarujú a Henry pritom stratí kúzelný Santov vak na hračky. Našťastie sa zoznámi s Beethovenom a Masonom, ktorým sa predstaví ako elf zodpovedný pre výrobu hračiek, hoci v skutočnosti sa stará iba o stajne. Spriatelí sa s nimi a poprosí ich o pomoc v hľadaní kúzelného vaku. Ten sa medzitým dostal do pazúrov chamtivých podvodníkov, ktorí na ňom chcú dobre zarobiť. Mason, Henry a Beethoven sú teraz jediní, ktorí môžu získať vak späť, zaviesť sane späť k Santovi a zachrániť tak Vianoce. (Incantator)

(více)

Recenze (5)

freddy 

všechny recenze uživatele

Beethoven se dočkal již sedmého filmu, tentokrát se jedná o film vánoční, a je to kupodivu velice příjemná a zajímavá podívaná, která je dobře promyšlená, a na kterou se dá podívat, aniž by člověk musel kroutit hlavou, jak hluboko tato série již klesla. A na diváky filmu dokonce čeká jedna velká premiéra, Beethoven zde vůbec poprvé promluví lidským hlasem, a tvůrci toho dokonale využili. Jinak zde jde o to, že elf ze Severního pólu nedopatřením zapřáhne sobí spřežení a po cestě se mu povede ze Santových saní vypadnout a ztratit i Santův kouzelný vak na dárky, který shodou okolností najde sobecký podvodníček, který začne tyto dárky (hračky) prodávat a vydělávat na nich. A je na Beethovenovi a jeho přátelích (lidských i psích), aby Santův vak našli a zachránili Vánoce. Já jsem z výsledku absolutně nadšený, takový zajímavý film jsem totiž opravdu neočekával (zvlášť když si uvědomím, jak postupně série o Beethovenovi klesala na kvalitě), a i z toho důvodu uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nedostal jsem ani jednou psi pomazlení ani psí radost začátek chápu ale pak to mělo znamenat co a tohle hokus pokus vánoce atmosféra hoven. ()

adamcikv 

všechny recenze uživatele

Čoklomanie posedmé. Oh. Ani jsem se nechtěl koukat, ale zásluhou mého malého bratránka jsem to prostě musel jít přetrpět. A hele - ono se na to dá koukat! A nejenom to! On je to nejlepší díl série. Fakt to přerostlo scénářem i muzikou jedničku, dvojku, trojku, čtyřku, pětku i šestku. Prostě bernardýn mluvící navlečenej jako Santa boduje. ()

Reklama

Reklama