Reklama

Reklama

Recenze (3)

phoebess odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o vtipy by tu byla, ale ty vtipy nejsou vtipné, převládá v nich spíš trapnost a jde z nich cítit recyklace. Zvládla jsem se podívat na dva díly - netvrdím, že jsem při tom netrpěla... Když jsem ale zjistila, že je seriál zrušený (a ani se tomu nedivím), ihned putoval do škatulky "sláva, už nikdy více". ()

TheKiw 

všechny recenze uživatele

Normální pilot s jediným vtipem (ještě k tomu slapstickovým) by si nezasloužil ani ty 3 hvězdičky. Tak jeblá premisa, jakou má A.G. ale potřebuje trochu hutnější intro, aby se z ní dalo těžit. Příslib věcí budoucích by tedy byl, teď můžu jenom čekat :-| Update: zrušení show definitvně indikuje jakési kvalitativní chybky. Podivné. ()

Hornet.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

3% / Nic jsem od tohoto neočekával a to nic se mi dokonce vrátilo zpět. Celkem je tento seriál podle mě nemastný - neslaný a nudný pořad, který si hraje na to co není, za celých 7 dílů (resp. 6 dílů, třetí epizodu se mi nepodařilo nalézt) jsem zaregistroval jedinej pokus o vtip a ještě k tomu nevydařenej a nepomohly tomu ani postavy, které byly neuvěřitelně nezajímavé a vypadalo to jako by trhali plesnivé ovoce z mrtvého stromu v zimě, dále bych tu zmínil intro při kterém jsem si okamžitě vzpomněl, že jsem něco podobného už minimálně dvakrát viděl. Jsem celkem rád, že tento seriál zrušily už po sedmi epizodách, protože i ty mi stačili. ()

Reklama

Reklama