Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Diskuze

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Celkově vzato se mi seriál líbil, takové pohádky. Ten konec mě ale fakt dostal, už když je tam zloun začal kosit ve velkém, bylo mi jasné, že se musí něco stát, aby se všechno vrátilo. 

Každopádně by bylo zajímavé, pokud by vzniklo nějaké pokračování, ale to asi nikdy nebylo v plánu. 

Dreamer

Dreamer (hodnocení, recenze)

Poljos

Suhlasim, velka skoda, no je aspon 6 serii a nezostalo to nedokoncene, ako ine dobre serialy, prip. to neskoncilo hned prvou seriou.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Paulie88

Akorát tam nebojujou s nikym pořádným a a Renard je břídil :D  a jestli v posledních dílech bojujou tak to nezachrání mizerných 18 dílů xD

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

5. série je právě asi nejlepší dalo by se říci a tam se právě děj konečně někam výrazně posunul, vztahy mezi všemi postavami atd... A oni to utnou klasicky teď. :D

na příspěvěk reagoval Bellamy

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Bellamy

To co píšeš není pravda. Pátá řada byla super. To co popisuješ je třeba u Jessicy Jones. 13 dílů tam nahání všemi směry Purple Mana, a bylo to o ničem. Dílčí případy drží série konzistentní a nestává se tak, že by díly nudily. Hlavně 5. série měla dost posunů v ději a rozhodně byla nejlepší...

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Chen , Paulie88

A vám přišla třeba  pátá řada dobrá?Upřímě mě u Grimma přijde že každou sérii třeba 5 dílů je super na pět hvězdiček a zbytek na odpad.

 

Za to hlavně můžou scénáristi že Grimma neudělaly radši tak aby každý díl navazoval to by pak na to koukalo mnohem víc lidí.Tady je vždycky třeba 12 dílů o ničem o jedné příšerce kterou Nick sundá za pár vteřin a pak jsou tu díly co navazujou a jsou napínavé a ty mě bavily.

 

Plácnu že naposled jsem se bavil u seriálu když tam bylo to o kolo toho Kennetha to mělo štávu a styl a od tý doby ani tuk ta pátá série bída ale viděl jsem zatim jen 18 dílů ale zbytek  epizod sérii nemůže zachránit..

 

 

To by jste chtěly koukat 8 sezon na to jak Nick v každym díle sundá jinou příšerku a děj se nikam neposune?

Spiš dobře jim tam tim tvůrcům že to udělaly takhle debilní.

Měly udělat třeba jednu řadu řešit celou ty klíče,druhou řadu bojovat klidně celou s těma princema z tý královský rodiny,třetí bojovat tu stim černym drápem atd. a né že je to 90% dílů sračka jak Kobra 11 a některé díly super a navazují xD.

na příspěvěk reagoval Nevka

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Achjo, retardi .. - tím myslím Americký lid, který tento skvělý seriál nesledoval dostatečně. Takže nejen že byl ukončen dřív. Tvůrci měli příběh až na 8 sérií ale ještě dostane jen 13 epizod, takže to bude zase rychlovka aby se to tak nějak ukončilo.

na příspěvěk reagoval Bellamy

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Coolu to zase trvá no, ale na druhou stranu trvá to i v USA kde tomu strašně škodí klidně dvoutýdenní pauza mezi díly ...

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

lost815

Já se dívám, jen mám štěstí, že v práci na to dvě kolegyně koukají taky, tak to můžu probrat s nimi :) 

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

lost815

Já čekám až na CZ dabing pač kolikrát ani na sebe díly nenavazují a jsou samostatné tak at to kecá česky :)

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

Salome30

SPOILER!

 

 

 

Oni už i tvůrci postavu neberou jako Julliet, protože s ní nemá skoro nic společného, ale to se vysvětlí v dalším dílu ;)

Salome30

Salome30 (hodnocení, recenze)

Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Je to jak u jinejch serialu, když tam fakt není uříznutá hlava nebo tak něco, tak postava mrtvá není, čekala jsem, že se Julie objeví, když nenašli její tělo a nechali si to pěkně na závěr.... Ještě se tam asi odhalí dost věcí Trouble určitě věděla, že je Julie živá a také ví, co s ní mají v plánu, to se ale nedozvíme, jelikož je pauza na měsíc, jako u všech ostatních seriálů, na které se koukám a čeká mě tak dlouhá vánoční nuda :-O. Tento seriál je pro mě pořád lepší, první dvě řady taková Buffy, jen se sexi chlápkem, ale je to pořád víc temné a napínavé. PS: Doufám, že se Nick dá dohromady Adelin :D :D

na příspěvěk reagoval Nevka

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

jh666

Njn takhle živý halucinace jsou vždycky blbosti v těch seriálech takhle přesně by se v životě nic nikomu nezdálo...ale chápu že nechce natočit pravdu jak se někomu zdaj rozmazaný oblyčeje a divná krajina :D

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

už je na ulož to dávno nová serie z titulkama ale taky čekám na CZ dabing.

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

Uz si nejak nepamatuji, jak to dopadlo s tou Juliette, bude jeste hrat v nove serii?

na příspěvěk reagoval Bellamy

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Bellamy

Němci to dělají taky, a to ne kvůli brutalitě, ale reklamám. Nevím, jestli to pořád dělají, ale když jsem si ještě kdysi nahrávala Star Trek z Pro7, tak mi tam scény úplně chyběly, což třeba u poslední epizody, kde se loučí dvě hlavní postavy, docela mrzí.

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Tjn třeba ten primi zkrácenej souboj Nicka s Kennethem vypadal uplně amatérsky.A pak jsem si pustil original souboj nesestříhanej na youtube a tam to vypadalo super...češi jsou vážně patlalové jak všechno zkracují.

na příspěvěk reagoval Klenotka

Klenotka

Klenotka (hodnocení, recenze)

Tak já na to koukám v sobotu odpoledne, po premiéře nové epizody v pátek, a tak nějak jsem se naučila u toho neobědvat...nenazvala bych to brutalitou, ale třeba červi lezoucí z očí mi jeden oběd opravdu zkazilo.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Běží to před 10 a co sem se na to dodatečně díval, občas to prostě trochu brutální je ...

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

To si dělají prdel, vždyť co je tam tak brutální...v době kdy devítileté děcko hraje krvavé střílečky mi to příjde trochu trapné.

Lenina666

Lenina666 (hodnocení, recenze)

Hlavně se na to nedívejte na Prima Cool,ti dementi zkracujou všechny díly o nejlepší scény, aby to nebylo moc "brutální".

na příspěvěk reagoval jh666

Reklama

Reklama