Reklama

Reklama

Grimm - Season 1

(série)
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2012), 15 h 45 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Elizabeth Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Tim Bagley, Claire Coffee, Ayanna Berkshire, Kate Burton (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (4)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehce hororová urban-fantasy kriminálka šlape od samého počátku jako hodinky, přičemž řeší především zábavné epizodní případy a svou mytologii rozvíjí pomalu a postupně (avšak vytrvale, další sezóny předpokládám "utáhnou šrouby"). Jen jsem si tedy říkal, kolik že se v Portlandu a okolí těch nadpřirozených pohádkových potvoráků ale vyrojilo! :-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po seriáli hrozba z temnoty som potreboval aspoň nachvíľu zaplniť prázdne miesto, po tom vynikajúcom seriály. Ale, nečakal som, že po prvej sérii budem chcieť vidieť i ďalšie, ale zatial ma seriál bavil a tak pôjdem určite ďalej. Je trocha iný, aký som čakal a aj dejovo je dosť odlišný od tých, ktoré som už videl. Je tu veľa originálnych zrudičiek i do cela prepracovaných zvratov. Seriál zatial parádne odsýpa a dúfam, že mu takéto tempo vydrží čo najdlhšie. Herci sú ukážkoví, či sa jedna o hlavné alebo len vedľajšie postavy. Zatial len za silne 4*, ale dúfam, že tú 1* ešte nejakej sérii pridám. ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, když jsem viděla prvního wesena, říkala jsem si "co to herdekfilek je?". A pak mi to došlo. Pohádka! Protože pro člověka odchovaného Supernatural jsou tihle bubáci trochu slabej čajíček. Ale jakmile jsem si zvykla, začalo mě to bavit. Děj se postupně hezky rozjíždí, takže jsem zvědavá na další série. ()

Galerie (952)

Reklama

Reklama