Reklama

Reklama

Grimm - Season 3

(série)
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2013–2014), 18 h 17 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Elizabeth Tulloch, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Claire Coffee, Shohreh Aghdashloo, James Frain (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nicka unesli Baron s Ericem a míří s ním do Vídně. Monroe, Rosalee, Juliette, Renard a Hank se snaží najít Nicka a vytvořit pro něj protilátku. Adalind touží získat zpět své schopnosti a neváhá proto zaprodat své dítě. Stefania zná rituál, který jí schopnosti vrátí, avšak za strašlivou cenu. (Varan)

Recenze (4)

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc mě nebaví dějová linka s královskou rodinou i když je mi jasné, že se to nějak rozvine, tak jen doufám, že brzy a bude to napínavé. Jednotlivé díly a příběhy jsou i nadále skvělé. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak povětšinou trošku skuhrám na epizodické případy, tady mě těšily možná víc než prolínající se linky s odporem proti královské rodině, mocným čarodějným miminkem podvratné Adalind či svatbou Rosalee a Monroea. Byly nápadité, rozmanité a netradiční (pokud se tedy člověk srovnal s klasickým neduhem, že wesenem je přibližně každý druhý obyvatel Portlandu :-)). Ale i ty "vládnoucí" zápletky se zamotávaly, sbíhaly a rozmotávaly tak promakanými způsoby, že gradované vyvrcholení napínalo až nesnesitelně. Především by však tvůrci mohli vyučovat, jak napsat zajímavé, snesitelné, inteligentní charaktery, NEnechávat je chovat se v mezních situacích idiotsky a dát každému prostor ve své úloze vyniknout. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem celkom prečo, ale od tejto serie som čakal veľké veci a hlavne, že sa jej podarí pokoriť už konečne to najvyššie hodnotenie. A stalo sa i keď je to na hrane medzi 4 a 5*, prikloním sa k tomu vyššiemu hodnoteniu, lebo si myslím, že toto bol prielom a ostatne serie už budú klesať na intenzite a zaujímavosti. Dal som 6-tim častiam -5*a 16-tim častiam 4*, tak určite spokojnosť. Tato serie sa niesla hlavne v duchu Bournovho ultimátumu. Lebo kráľovská rodina sa nezmieri z porážkou a tak akčná stránka je tu vynikajúco podaná. Ale v tejto sérii nezaostávajú ani triky a masky, ako napríklad resident evilovský Aswang. Ten bol dokonalý a podľa mna zatial najprepracovanejšie monštrum v seriáli a nemyslím si, že ho už môže niečo pokoriť. A posledná časť v tejto sérii naznačila, že ešte všetky tromfy nevybúchali. Tak som veľmi zvedavý, kde a hlavne akým smerom sa bude ďalšia séria uberať. ()

Galerie (484)

Reklama

Reklama