Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Renard hodil vraždu Bonaparta na Nicka – poštval proti němu celý policejní okrsek. Proto se teď Nick musí skrývat, aby nebyl odhalen. Naštěstí má přátelé, kteří mu s útěkem pomohou. Eve se dotkl jeden z mrtvých a vzal ji k portálu na onen svět. Rosalee a Eddie ji musí pomoci, dokud je ještě čas. A to ještě nikdo z nich netuší, že budou mít co dočinění se zlem, které světlo tohoto Světa spatřit nikdy nemělo. (Varan)

(více)

Recenze (5)

NikiVai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A přichází nové a velmi mocné zlo. Naštěstí tu máme partu neohrožených, kteří udělají vše, aby zachránili svět. Tato série mě bavila ze všech nejméně, až na poslední díl, to bylo drama se vším všudy. Škoda, že seriál skončil, snesla bych další série... ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Během doslova pár dílů bylo navráceno status quo na policejní stanici (včetně Renardova velení), dlouhodobé zápletky se vyřešily mezi řečí (globální porážka hnutí Černý dráp) nebo se na ně rovnou zapomnělo (královské rodiny asi přestaly kout pikle), pokračovala jediná: původ a moc ukrytého klacíku, resp. luštění symbolů ze starobylého plátna. Nutno říct, že tato linka, včetně svého vyústění a arcizloducha, nepatřila zrovna k těm extra podmanivým (natož dotaženým), pročež i ve zkrácené sezóně se dostalo na klasické epizodní mordy a bizarní druhy wesenů. Ale konec dobrý, všechno dobré. ()

Reklama

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu se zbavit pocitu, že ještě jednu sérii by si zasloužil. Mezi vyřešením Černého drápu a finální zápletkou se to tak všechno rychle semele, a najednou je konec. Možná je to tím, jak vše v minulých sezónách natahovali, ale to je chyba vícero seriálů dnešní doby. Každopádně Grimm bude chybět. ()

gemi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nosná linka série se najednou vypaří a místo toho nastoupí děj, který byl na vedlejší koleji. Zpracování finále je jako z Buffy, přemožitelky upírů - palčivě televizní, laciné a stupidní. V tomto případě platí, že žádný konec je lepší než blbý konec. ()

Galerie (203)

Reklama

Reklama