Reklama

Reklama

Vzpomínky

(seriál)
Trailer 1
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2011–2016), 45 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Jacob Groth

Hrají:

Poppy Montgomery, Dylan Walsh, James Hiroyuki Liao, Jane Curtin, Dallas Roberts, Tawny Cypress, Michael Gaston, Kevin Rankin, John Sharian, Jackson Hurst (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(61)

Obsahy(1)

Nový seriálový hit VZPOMÍNKY uvádí herečku Poppy Montgomery v roli Carrie Wellsové, záhadné bývalé policejní vyšetřovatelky, která trpí vzácným onemocněním. Její paměť je tak dokonalá, že se do ní navždy vryje každičké místo, rozhovor i každá chvíle radosti a žalu. Pamatuje si úplně všechno – až na jedinou věc: na detaily ze dne, kdy byla před rokem zavražděna její sestra.Od té doby se Carrie zoufale snaží uniknout své minulosti, ale když dojde k vraždě v domě, kde bydlí, nečekaně se setkává se svým bývalým milencem a parťákem, newyorským detektivem Alem Burnsem (Dylan Walsh). Jeho pravou rukou je detektiv Mike Costello (Michael Gaston); do oddílu dále patří detektiv Roe Saunders (Kevin Rankin),junior týmu, a policistka Nina Inaraová (Daya Vaidya), drzá vyšetřovatelka, která se umí pohybovat v nástrahách velkoměsta. Návrat k práci, kterou opustila, Carrie překvapivě potěší. Navzdory protichůdným citům k Alovi se rozhodne, že se připojí k jednotce při vyšetřování zločinu – hlavně kvůli neobjasněné vraždě své sestry. Jediné, co potřebuje, je vzpomenout si. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele kratina k tomuto seriálu (1)

Vzpomínky (2011) 

Vyšetřovatelka Carrie Wells má ohnivé vlasy, prořízlou hubu a nedostatek respektu k nadřízeným. No vidíte, málem bych zapomněl na to nejdůležitější – má paměť jako slon. Především ta jí pomáhá vyřešit zajímavé zločiny. Jen se nemůžu zbavit jednoho blbého pocitu. To by jako bez její sloní paměti zůstaly všechny ty zločiny nevyřešené a vraždy nepotrestané? A zavřeli by za to někoho jiného, nevinného? Kolik dílů seriálu, tolik justičních omylů? No potěš pánbůh! ()

Reklama

Reklama