Reklama

Reklama

Diskuze

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

No já osobně nehodnotím žádný rozkoukaný seriál dříve jak po odvysílání celé první série, leda by se jednalo o vyložený odpad, jenž je i po několika (dvou, třech) dílech nesledovatelný. V případě, že jde o rozsáhlejší seriál, jednoduše ho ohodnotím po shlédnutí první série a s přibývajícími své hodnocení případně poupravím, ale hodnotit cokoli z jediného a hnedle pilotního dílu mi připadá dost neobjektivní.

pethol

pethol (hodnocení, recenze)

playboxguest: kdyz je odvysilany pouze pilot, tak snad kazdy chape, ze je hodnoceny prvni dil, ne? To ma byt serial bez hodnoceni rok nez se odvysila cela serie??? Nechapu co ti vadi na prubeznem hodnoceni .... V teto sezone je asi 30 novych serialu a je dobre se podivat na hodnoceni, treba jen po par dilech. Kazdy si domysli k cemu se hodnoceni vztahuje. Neco jineho je samozrejme u serialu ktery bezi delsi dobu a nekdo hodnoti, kdyz videl par dilu. Ale to neni tenhle pripad ...

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Zhodnotit celý seriál pouze z pilotu? To je teda  vrchol. Nechápu lidi, co tu jakýkoli seriál ohvězdičkují po jediném dílu, akorát manipulujete s celkovým hodnocením, pokud jste neviděli od daného seriálu alespoň sérii, tak raději vůbec nehodnoťte.

Vinki

Vinki (hodnocení, recenze)

4/10 (pilotní díl). Je to v podstatě pokus vytáhnout postavu Barneyho z "Jak jsem poznal vaši matku", dát ji jinému herci a něco z toho vytěžit. Jenomže tohle prostě nefunguje. Barney je jenom jeden a tento pokus je odsouzen k nezdaru už nyní. Není to vtipné, není to zábavné, není to postřehové, není to přestřelené. Je to prostě nuda. A trapas.

johny95

johny95 (hodnocení, recenze)

Jediné prečo by som si to pozrel je Kevin Dillon.... Nezabudnutelný Johnny Drama!

Reklama

Reklama