Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hvězdně obsazený osudový příběh mladého muže, kterého během druhé světové války opouští manželka a stěhuje se za novou láskou do Anglie. Mladík se sám musí postarat o rodinu a děti. Třicet let nemá o ženě žádné zprávy. Její nová rodina ho kontaktuje až po její smrti. Jejím posledním přáním totiž bylo, aby byla pohřbena ve své rodné Alabamě. Obě rodiny - ta, kterou kdysi opustila, a její nová, anglická - se setkávají a pokoušejí spolu překlenout nejen zaoceánskou vzdálenost, která dělí jejich životy. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Co čas nezahojil - Tento film, který je celkem dobře herecky obsazený začíná během druhé světové války kdy mladého hlavního představitele opouští manželka a odstěhuje se za novým kolíkem do Anglie. Mladý muž se následně sám musí postarat o rodinu a děti. Třicet let nemá o své ženě žádné zprávy. Nová rodina ho kontaktuje až po její smrti. Rodiny se následně setkávají a pokoušejí spolu překlenout problémy, které během dlouhých let vznikly. Celkem dojemný, takový typický doják pro naše milované polovičky....Pro mne 3*. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je pro mě moc velkým překvapením. B.B.Thornton dokazuje, že umí tvořit! Měl by brát do ruky režisérskou taktovku častěji.... Hlavním hybným mechanismem celého snímku není příběh jako takový (ten je až moc obyčejný), ale jeho postavy, Postavy s odlišnými vlastnostmi, bolestmi i starostmi. Každá postava je důležitá. Umí zaujmout i strhnout pozornost sama na sebe. Byla radost dívat se na takové herecké umění. nechápu, že snímek nezískal vyšší hodnocení. Já se bavil. Dávám jasné čtyři hvězdy. ()

Reklama

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

Scénář mluví aniž by věděl o čem, poté se posune o 180° jinam a opět mluví. Přehnané psychologické drama, které nebýt některých hereckých výkonů - především Johna Hurta, Kevina Bacona a Roberta Duvalla - a hudebního doplnění nebylo by se moc o čem bavit. Co mohl být zajímavý námět - narazilo na zpracování. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dost ma prekvapuje tunajsie nizke hodnotenie. Podla mna je to dôstojny clen Thorntonovej rezijnej tvorby. Film o interakcii prvej aj druhej rodiny jednej zeny, ktore sa stretnu kvôli jej nahlej smrti a naslednemu pohrebu. Je tu kopa postav, ktore hraju skveli herci a kazdy ma priestor naplno zaziarit. Tempo je dost pomale, co asi niektorym nesadlo, ale podla mna to nie je ani na chvilu nudne. Jedine, co ma trochu sklamalo, bol zaver. Po pohrebe sa anglicka rodina zbalí a odíde spät do Anglicka a ja som mal chut dozvediet sa ako to bolo dalej s niektorymi zapletkami. Tentokrat ma sklamalo, ze su niektore linie nedopovedane. Ale napriek tomu je to skvely film. 8/10. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Je to nezvyklý film o dvou rodinách, které nepojila nic jiného než jedna žena. Rodiny se nesnášeli a po její smrti se dali dohromady. Billy Bob Thornton je skvělý herec, režisér i scénárista, i když scénář v některých pasážích vázne. Úplně bych vyřadili zpomalené scény, ale jinak se mi film líbil. Párkrát jsem měla slzy na krajíčku, zasmála jsem se a konec mě moc neuspokojil, jelikož jsem se chtěla dozvědět reakci Kevina Bacona, bohužel nastaly titulky. Herecké obsazení je pozitivum na celém filmu. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama