Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na velkém rockovém festivalu pořádaném v přístavu v Sydney se nadšení brzy změní v hrůzu, když se davem šíří vysoce nakažlivý virus pojídající lidské maso. Zanedlouho se celé město ocitá v nouzovém stavu a úřady se urputně snaží potlačit vznikající paniku. Zejména ve chvíli, kdy se hlavní policejní lékař Jim Quinn (Grant Bowler) dozví, že epidemie nevznikla náhodně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla strašně ale strašně unylá blbost, kde jsem prosil boha aby film už skončil. Fakt nechápu co si tvůrci od filmu slibovaly, vždyt i oni musely vědět co točej za sračku. No nic herci jsou totálně na nic a dialogy jsou na úrovni školky, občas je tam pokus o humor kterej ale naprosto selhává všude. Tohle se prostě nepovedlo. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Film Panic na Skála ostrově je mrzká, televizní, epidemiologická kokotina. Na Skála ostrově probíhá festival míru a přátelství za účasti mnoha arogantních VIPisstů z hudební branže (jako doma, jen chybí Helenka) a tisíce krásných mladých lidí se plaví přes záliv. Leč zlý, fyzicky poznamenaný bioterorista (prostě má takové divné boule na ksichtě a není Arab) políčil záludný vir. Tisíce krásných mladých lidí blijí do rygólu a do kelímků s limonádou a snad by poblili i sako pana kapelníka (to je ten čurák s kytarou). Na Skála ostrově zčistajasna vládne panic. Naštěstí si panic nepřijde na plodiče genitálních myšlenek, kterého hraje někdo jiný než Dustin Hoffman. Ten se dostává do ošklivého sporu s hloupými, vousatými úředními šimly, ale jako mistr verbální i nonverbální komunikace si s chladnou hlavou prosadí na Skála ostrově ozbrojené složky. Jenže panic nutí tisíce krásných mladých lidí pustit se s těžkými oděnci do křížku a skákat z výšky do vody. Nezbývá než vypátrat zlého, fyzicky poznamenaného bioteroristu (toho co má divné boule na ksichtě a není Arab) a tisícům krásných mladých lidí bezodkladně nakapat kapačku a nasypat nějaké ty prášky. Panic nesmí překonat hranice města! Jestli vám můj komentář připadá jako sračka a výplod dementa, tak na film ani nekoukejte. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Kam se ten hororový žánr ubírá? To už, aby člověk šahal jen pro léty osvědčených a ověřených sériích, jinak bu mu mohla hrozit těžká zdravotní ujma a to konkrétně ta duševní. Nechápu, proč se takové filmy stále točí a hlavně pro koho. Nejvíce se mi líbily australské reálie. To byly moc povedené záběry, skoro jako ze žurnálu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V rychlosti jsem si přečetl stručný popis děje na internetu a tak nějak podvědomě jsem se těšil na podobnou podívanou, jakou byl Cabin Fever. Navíc jde o australsko-novozélandskou tvorbu, kterou mám docela rád. Jenže jsem jaksi přehlédl, že jde o televizní kousek – což ostatně poznáte již v prvních minutách a zázrak se tentokrát nekonal. Nejde o vyloženě špatný film, ale je pravdou, že je zde spousta nedostatků a hlavně samotná zápletka není zrovna moc záživná. Což byla velká škoda, když už zde figuroval zákeřný virus. Bohužel se ukázalo, že v tomto podání vás spíše unudí k smrti, než abyste se dočkali nějaké záživné podívané. Nečekejte žádné zombie, žádné rozkládající se těla, žádnou pořádnou porci brutální podívané. Jen tu všichni zvrací, následně jim po těle vyraší boláky a těsně před smrtí vykašlou trošku krve. Toť vše přátelé. Tím pádem strašně trpěla i samotná atmosféra, protože o nějakém postupném budování napětí si můžeme nechat jenom zdát. Objeví se tu pár náznaků, ale na tak dlouhou stopáž jich bylo sakra málo. Navíc si nemůžu pomoci, ale kamera a střih rovněž odvedli hodně slabou práci. Místy mě z toho chaotického vizuálního patosu doslova boleli oči. Co se hereckých výkonů týče, tak ty nebyli vyloženě tragické. 30% ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně nudný a prázdný a trapný pokus o další zombiárnu. Když je horor nudný je něco špatně, ale když je nudná zombiárna, tak to už musí bejt totální katastrofa a u tohoto filmu to tak přesně je. Taky co čekat od TV filmu navíc australského. Australská kinematografie se mi zatím do noty nikdy netrefila alespoň z toho hororového hlediska ne. Herci neznámí až na Vivu Biancu, kterou jsem párkrát zahlédl ve skvělém Spartakovi (seriál). Docela jsem se divil, že jsem od něco takového mohl čekat zázraky. Ani jsem to nemohl dokoukat. Sci-Fi horory jsou fakt něco... ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama