Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na velkém rockovém festivalu pořádaném v přístavu v Sydney se nadšení brzy změní v hrůzu, když se davem šíří vysoce nakažlivý virus pojídající lidské maso. Zanedlouho se celé město ocitá v nouzovém stavu a úřady se urputně snaží potlačit vznikající paniku. Zejména ve chvíli, kdy se hlavní policejní lékař Jim Quinn (Grant Bowler) dozví, že epidemie nevznikla náhodně. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (32)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V rychlosti jsem si přečetl stručný popis děje na internetu a tak nějak podvědomě jsem se těšil na podobnou podívanou, jakou byl Cabin Fever. Navíc jde o australsko-novozélandskou tvorbu, kterou mám docela rád. Jenže jsem jaksi přehlédl, že jde o televizní kousek – což ostatně poznáte již v prvních minutách a zázrak se tentokrát nekonal. Nejde o vyloženě špatný film, ale je pravdou, že je zde spousta nedostatků a hlavně samotná zápletka není zrovna moc záživná. Což byla velká škoda, když už zde figuroval zákeřný virus. Bohužel se ukázalo, že v tomto podání vás spíše unudí k smrti, než abyste se dočkali nějaké záživné podívané. Nečekejte žádné zombie, žádné rozkládající se těla, žádnou pořádnou porci brutální podívané. Jen tu všichni zvrací, následně jim po těle vyraší boláky a těsně před smrtí vykašlou trošku krve. Toť vše přátelé. Tím pádem strašně trpěla i samotná atmosféra, protože o nějakém postupném budování napětí si můžeme nechat jenom zdát. Objeví se tu pár náznaků, ale na tak dlouhou stopáž jich bylo sakra málo. Navíc si nemůžu pomoci, ale kamera a střih rovněž odvedli hodně slabou práci. Místy mě z toho chaotického vizuálního patosu doslova boleli oči. Co se hereckých výkonů týče, tak ty nebyli vyloženě tragické. 30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla strašně ale strašně unylá blbost, kde jsem prosil boha aby film už skončil. Fakt nechápu co si tvůrci od filmu slibovaly, vždyt i oni musely vědět co točej za sračku. No nic herci jsou totálně na nic a dialogy jsou na úrovni školky, občas je tam pokus o humor kterej ale naprosto selhává všude. Tohle se prostě nepovedlo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Nastala neuvěřitelná panika hororu mělo by seto co nejrychleji změnit tohle už prostě není možné ani. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Film Panic na Skála ostrově je mrzká, televizní, epidemiologická kokotina. Na Skála ostrově probíhá festival míru a přátelství za účasti mnoha arogantních VIPisstů z hudební branže (jako doma, jen chybí Helenka) a tisíce krásných mladých lidí se plaví přes záliv. Leč zlý, fyzicky poznamenaný bioterorista (prostě má takové divné boule na ksichtě a není Arab) políčil záludný vir. Tisíce krásných mladých lidí blijí do rygólu a do kelímků s limonádou a snad by poblili i sako pana kapelníka (to je ten čurák s kytarou). Na Skála ostrově zčistajasna vládne panic. Naštěstí si panic nepřijde na plodiče genitálních myšlenek, kterého hraje někdo jiný než Dustin Hoffman. Ten se dostává do ošklivého sporu s hloupými, vousatými úředními šimly, ale jako mistr verbální i nonverbální komunikace si s chladnou hlavou prosadí na Skála ostrově ozbrojené složky. Jenže panic nutí tisíce krásných mladých lidí pustit se s těžkými oděnci do křížku a skákat z výšky do vody. Nezbývá než vypátrat zlého, fyzicky poznamenaného bioteroristu (toho co má divné boule na ksichtě a není Arab) a tisícům krásných mladých lidí bezodkladně nakapat kapačku a nasypat nějaké ty prášky. Panic nesmí překonat hranice města! Jestli vám můj komentář připadá jako sračka a výplod dementa, tak na film ani nekoukejte. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nemám rád lodě a neplavu, jsem tunelář........ Cobra Zone a její koncert na Rock island, kdo by nechtěl vidět ? Virus si nemohl najít horší místo. Panika může začít. CITÁT - Prosííím, já chci domůůů !!!..... Bude se zde zvracet černá krev. A ani se nedivím, z některých koncertujících skupin bych osobně taky zvracel. A si tak do čtyřicátý minuty se to dalo snést. Pak už se jen opakuje zvracení. CITÁT - Jsi v zóně smrti....... Cobra Zone ? No já je vlastně nemám rád. Vykašleme se na zbraně hromadného ničení, jedna polévková lžíce vyhubí celé město, tomu se říká bioterorismus. CITÁT - Doufám, že ten virus vypukne v parlamentu. Čekal jsem, že to bude lepší, ale celkem se na to dalo koukat. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Kam se ten hororový žánr ubírá? To už, aby člověk šahal jen pro léty osvědčených a ověřených sériích, jinak bu mu mohla hrozit těžká zdravotní ujma a to konkrétně ta duševní. Nechápu, proč se takové filmy stále točí a hlavně pro koho. Nejvíce se mi líbily australské reálie. To byly moc povedené záběry, skoro jako ze žurnálu. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na fesťáku vypukne panika a lidi si jdou po krku docela slušný nápad, ale horší provedení, přesto některý scény jsou dobrý. Konec je takový jaký má u podobných filmů být ironický. Cabin fever to není, ale nechá se to. ()

J*A*M*A*L odpad!

všechny recenze uživatele

Strašně nudný a prázdný a trapný pokus o další zombiárnu. Když je horor nudný je něco špatně, ale když je nudná zombiárna, tak to už musí bejt totální katastrofa a u tohoto filmu to tak přesně je. Taky co čekat od TV filmu navíc australského. Australská kinematografie se mi zatím do noty nikdy netrefila alespoň z toho hororového hlediska ne. Herci neznámí až na Vivu Biancu, kterou jsem párkrát zahlédl ve skvělém Spartakovi (seriál). Docela jsem se divil, že jsem od něco takového mohl čekat zázraky. Ani jsem to nemohl dokoukat. Sci-Fi horory jsou fakt něco... ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Jsou určité capiny, které se natočí, člověk vzdechne, a řekne si: "no hrůza". Ovšem Panika na Rock Island byla opravdu ralita. Nejenže to byo béčko jak vyšité, ale ten pokus o záchranu dobrého filmu, byl zmarněn hned při prvních minutách. Ani nevím proč ta jedna hvězda, snad můžu říct, za odvahu a pokus něco takového vypustit =) ()

mosnak 

všechny recenze uživatele

Parta tennegerů - rockový festival - jeden nakažený frajer - obrovská hromada tennegerů - druhý nakažený frajer - ideální rodinka - více nakažených frajerů a frajerek - karanténa - táta s ideální rodinky=největší specialista na viry - zvratky - nakažení - jedna holka utekla,protože má tatíka velké zvíře - táta s ideál rodinky má lék - záchrana - happy end - holka co utekla je nakažená - titulky... 20% ()

cskomando 

všechny recenze uživatele

Být to jen čistý horor, asi bych dal jen hvězdu. Těch dramatických, dojemných chvil tam bylo poměrně dost, sci-fi ať hledám jak hledám tak nenacházím. Bohužel se jedná o TV film, takže celkový scénář filmu je udělaný odlehčeně ale ne až tak stupidně jako bývá zvykem. Každopádně herecké výkony některých starších na úrovni žáka, sakra na co Tony myslel, když se vracela tvrdohlavá, nesympatická, protivná, hnusná manželka na izolovaný ostrov za svým synem ? I přesto, že ji manžel varoval ať tam nejezdí ? Sebere se bla bla já jsem drsná podaří se ji dostat na ostrov jen aby objala syna a nakazila se taky ? Opravdu ? Když se nad tím zamyslí normální člověk tak tohle nenapíše takovou kokotinu- mezitím, dřív dorazí i manžel... Ta pointa mi uniká what the fuck ??? ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který splnil požadavek: zabít čas a uspat. Čekal sem spíš zombie akci, v tomhle ohledu hodně zklamalo, ale i tak byly scény sugestivní dostatečně. Ve srovnání s podobnými filmy, kterých sem viděl však pomálu, je to spíše podřadné. Nic, co by vyloženě překvapilo. (Co taky dnes vymyslet, že?) ()

sarfian 

všechny recenze uživatele

Je to celkom pozeratelné. Niektorý herci to tu flákajú, ale iný sa snažia. Námet nebol tak zlý, ale to prevedenie je len priemerné. Záver filmu dosť zbytočne natiahnutý...to asi preto aby to malo aspoň tých 90 minút. Celkovo to je priemerná jednorázovka. VIDENÉ 1x ()

Doomer 

všechny recenze uživatele

Sice teda pod mikroskopem to jako vir fakt nevypadalo (navíc teda neměl ani mikroskop na zkoumání virů, s tímto by mohl vidět jen hodně málo druhů) - ale jinak jsem se bavil dobře, ovšem za to musím strhnout hvězdu. ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Od hororu to má veľmi ďaleko,ale je to dobrý film :) A pochválila ho aj kamarátka, ktorá nemusí žáner s vírusom. ()

KateW 

všechny recenze uživatele

Horor to úplně tak není, ale na béčkový film je to skutečně dobrý počin. Občas už bylo těch zvracejících dost a některé scény byly dost umělé, ale jak jsem řekla; na béčko dobrý. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

No nemyslím, že by to byl zas až takový průser. Nicméně se jedná o příběh 100 x omletý a zase zrecyklovaný. Já vím, že v daném žánru takřka není možné přijít s nějakou zásadní inovací, ale filmaři se snažili, o to nic, ale ani super vir z laboratoří AVP ( alien vs predátor ??? ), ani armáda a ani průměrně přiblblé charaktery, nepomohli k vyššímu hodnocení. 35 % ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mě se to vcelku zalíbilo. Takový jednoduchý horor. Rockový festival bych si představoval víc rockovější, ale to je můj problém. Jinak mě to fakt potěšilo. Příjemně. Ne, že bych si z toho sednul na zadek, ale horory z poslední doby bývají často mnohem odpadovější... A tohle bych předčasně nevypnul ani omylem. A že se mi to u některých hororů už párkrát stalo. Tohle je tak příjemný průměr. Ale holt klasika je klasika. Asi jsem staromilec a obdivovatel old school :-) ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Horor to tedy rozhodně nebyl, spíše thriller nebo drama, přišlo mi to trochu trapně natočené, zmatená kamera, scénář i herecké výkony, zavánělo to trochu amatérismem, sice pár scén nebylo špatných, ale jako celek slabé. Hodnocení: 35 % ()

Reklama

Reklama