Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padouch Gru se polepšil, snaží se žít jako spořádaný otec tří adoptovaných holčiček. S doktorem Nefariem rozjel výrobu džemů, které jsou zatím dosti odporné chuti. Jednoho dne si ho povolá na pomoc šéf Antipadoušské ligy. Svět ohrožuje nový terorista, který ukradl látku, která mění cokoliv živého na zabíjející a nezničitelné monstrum. Gruovi se do toho moc nechce, když ale zjistí, že doktor Nefario od něj odchází hledat lepší práci, tak souhlasí. Jenže to nebyl jediný problém, kterému musel čelit. Nejstarší dcera Margo začíná pokukovat po chlapcích, zatímco nejmladší Agnes by k taťkovi ráda sehnala také nějakou tu mamku. A ke všemu se záhadně ztrácejí malí Mimoňové. Gru bude muset zmobilizovat všechny své padoušské schopnosti a spolu s tajnou agentkou Lucy Wildeovou odhalit, co za tím vším vězí. (TV Nova)

(více)

Videa (25)

Trailer 3

Recenze (719)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tentokrat se tu jako v pripade prvniho dilu nekona nejaky polepsovani, protoze hlavni hrdina uz je ultimatni kladas a fotrik, takze celou dobu to jede na takovy rodinny urovni, ale nastesti bez nejakyho zbytecnyho poucovani a film se snazi jen pobavit, coz se mu dari slusne. Oproti prvnimu dilu je film daleko akcnejsi, ma i o kus smysluplnejsi zapletku, animace i hudba opet na vysoky urovni, ale vetsina foru je tu zbytecne infantilnich, coz je dany tim, ze vetsinu obstarava parta mimonu. Nicmene tech 90 minut dokaze film zabavit naprosto bezproblemove a utece jako nic. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som sa teda naozaj dobre bavila, avšak tých žltých fazulí bolo až moc. Príliš často a zbytočne. Myslím si, že by to príbeh aj sám potiahol bez nich, teda nie úplne bez nich ale kľudne mohlo byť menej scén s nimi. Ale to zas netvrdím, že mi tam vadili. Pobavili to rozhodne ale dávali ich proste až moc často, zrejme kvôli úspechu po jednotke. Dvojka ma bavila viac ako jednotka, ale ponechám 4* tak ako pri jednotke. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že se mi to líbilo ještě víc, než první díl (to ovšem může být způsobeno tím, že jsem ten první viděl s dabingem). Nicméně Gru a jeho minioni jdou opět do akce a já se vážně skvěle bavil. :) Autoři si dali záležet na spoustě výborných gagů, které vás prostě rozesmějí. "I really hate that chicken!" ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Gru se stal otcem tří dětí, zfotrovatěl a zapadnul do maloměstského života, Shrek se stal otcem tří dětí a stalo se mu to samé. Je to snad nějaké prokletí animovaných otců - expadouchů? Nebo je to obecný jev? ____ Každopádně v tomhle díle chybí Gruovi jeho sympatická bezohlednost, se kterou likvidoval všechno, co se mu nelíbilo. Teď se musí vyrovnávat s dospíváním nejstarší Margot a jejím pokukování po klucích - a je jasné, že Margot zmrazit nemůže. Gru je prostě napravený padouch a jeho padoušská stránka se vynořuje napovrch jen ve chvílích největších krizí a tudíž málo. Škoda. Protože třeba posledních 10 minut filmu se zuřivou marmeládovou střílečkou se vyrovná prvnímu snímku. ____ Žlutí pomocníčci v jedničce zabrali a tak teď dostali mnohem větší prostor, jenomže to je útok na první signální: vtipné ale ne anarchistické nebo podvratné. _____ KOUSEK DĚJE Příběh je jednoduchý a přímočarý, ale to byla i jednička. Ve dvojce už ale ani to nestačí na celý děj a tak je natahovaná motivy, které do ní nezapadají, jako (ne) povedné rande s ordinérní blondýnou, Margotin milostný příběh nebo zrada doktora Nefária, která je navíc nelogická a absolutně nevychází z doktorova charakteru i jeho chování v závěru. _____ Starý dobrý Gru se změnil a já toho lituji, protože už není legračně temným frajerem, ale upozaděným chlapíkem, který se snaží zavděčit. Měl si zachovat své roztomilé nepřátelství ke světu. /24. 7. 13./ ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bondovka pro děti, ve který veškerej humor tvoří prdění, padání, krkání a to, že se někdo jmenuje Zadek. Navíc mě nepříjemně překvapilo, jaký minimum stopáže tvůrci věnovali zápletce s novým superpadouchem - ta je jakoby jen otravným přítežkem k trapným gagům s Mimony a Gruem, kterej hledá lásku a peskuje dceru, že dělá to samý. Děti na novinářský projekci na konci tleskaly. Fakt vůbec nevim čemu. 40% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (24)

  • Světová premiéra proběhla 5. června 2013 v Sydney v Austrálii. (Varan)
  • Na motivy filmu byla vytvořena mobilní hra „Despicable Me: Minion Rush“, v níž byly lokace z tohoto filmu i ty původní z Já, padouch (2010). Po vydání Já, padouch 3 (2017) byly přidány poslední tři lokace, a tím se ukončily velké aktualizace. Ty novější se už jen zabývaly chybami a speciálními misemi. (Petr.Penicka)

Související novinky

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

71. Zlaté glóby - výsledky

71. Zlaté glóby - výsledky

13.01.2014

71. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton skončilo. Moderátorská dvojice Tina Fey a Amy Poehler dala rychle zapomenout na nepříjemnost, kdy prasklý vodovod kolem poledne zatopil červený… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

71. Zlaté glóby - nominace

71. Zlaté glóby - nominace

12.12.2013

V odpoledních hodinách našeho času vyhlásila Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu nominace na 71. Zlaté glóby. Největšími favority se staly se sedmi nominacemi filmy 12 let v řetězech a… (více)

Reklama

Reklama