Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Psychotický študent medicíny David O'Hara (Matthan Harris) si vybíja svoje komplexy na svojom okolí. Keďže sa mu v detstve nepodarilo žiť v usporiadanej rodine, snaží sa naplniť si tento svoj sen teraz, v dospelosti. Jeho počínanie však vzbudzuje zdesenie, on totiž systematicky unáša mladé ženy, znásilňuje ich a snaží sa splodiť potomka. Ak sa mu však pokus nevydarí, jeho vyvolená prestáva zaujímať a jediné, čo ju ešte v živote čaká, je krátky záverečný proces. Nič netušiaca Melissa (Lindsay Hightower) má to pofidérne šťastie byť ďalším nádejným objektom šialencových túžob. Veci sa však tentokrát vyvinú trochu inak, než si to pomätenec naplánoval. (beso74)

(více)

Recenze (2)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Narušený študent medicíny si snaží kompenzovať detské traumy a tak unáša, znásilňuje ženy a snaží sa ich oplodniť. Keď sa mu to pri jednej konečne podarí, polícia ženu zachráni, no jemu sa podarí ujsť. Po čase sa však samozrejme pre „svoju rodinu“ rozhodne vrátiť. Neskutočne rozvláčny a nezáživný krimi horor, pri ktorom som mal čo robiť aby som nezaspal. Jediné čo ho trochu osviežuje sú známe hororové tváre Moseley, Haig a Bradley vo vedľajších úlohách, zvyšok je však číročíra nuda. ()

G04T 

všechny recenze uživatele

Tu třetí rozhodně za Radiceho a Moseleyho, jinak by to byl fakt podprůměr. Nezaspával jsem u toho, jak tady píše ten čobol, ale o nějaký světoborný dílo se taky nejedná. Většinou je to dost nelogický a moc jednoduchý. Chybí tomu tvrdost a mnohem lepší scénář. Hororová atmosféra se skoro vypařila. ()

Reklama

Reklama