Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bizarní a komická situace, která postihne jednoho člena seniorského kvarteta. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše než "opravdový" koncert, jedná se poslední nebo jeden z posledních hereckých koncertů mých milovaných filmových hvězd, dá-li se to tak říci. Bělovlasí dědouškové v hlavních rolích byli skvělí a můžeme jen smutně konstatovat, že byli...úsměvná zápletka a příjemné vyústění mě vždy pobaví. A jen ty pohledy Jiřího Sováka a Vlastimila Brodského na konci filmu stojí samy o sobě za pět hvězdiček. ()

altaica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední společná jízda Titánů českého herectví. Plaché úsměvy na smutné tváři. Humoreska jak má být, krátká, svižná a vtipná. Každý občas šlápne do h*vna, ale jen skutečný mistr tím dokáže zastavit vlak a vyjít i s uříznutým hajzlem na noze a uříznutou ostudou. A obojí zvládne s noblesou. Neskutečné. A prázdné oči seniorů při “poslechu” pubertálního masakru hudby ukazují, že být hluchý nemusí být nutně handicap. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nemilé a nečekané události, jsou právě ty nejlepší:-) Skvělé humorné momenty zejména ten ve vlaku s tou uvízlou botou v ha*zlu nebo samotný koncert v domově seniorů v Lysé nad Labem..Ty obličeje neměli vážně chybu:-)! Co to je? To je Petr Janda s Olympikem? Styďte se mlaďoši! Průměrný příběh a zpracování ale herecké výkony byly dobré, zejména pak díky velké herecké čtyřce ve složení Sovák, Brodský, Suchařípa a Hálek. Kteří se nám tu představili jako seniorské hudební kvarteto. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vcelku docela vtipné, bohužel ku škodě věci jinak rutinně televizní (byť troufám si říct patřící k tomu lepšímu z jinak tristní tehdejší i současné české televizní tvorby), trpící dosti i tím, že většina herců prostě není schopná ztvárnit ROLE a hraje pořád dokola k uzoufání otravně svá naučená klišé. Zvláště zoufalé je to u dvojky Klepl - Holubová, u kterých už pomalu nerozeznáte kus, ve kterém předvádějí své >arttristní< kousky. Ale na druhou stranu - poctivých 20 minut.. :o) - - - P.S. Takhle měl vypadat "Kolja" ! :-) Možná by naši současní čeští >úmělci< vůbec měli zůstat u takovýchto malých - a krátkých (!) - kousků. Ušetří se tím (byť nechtěně - jasně, chápu) spousta peněz a i něco z dobrého vkusu trošku náročnějších diváků... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to je také poslední koncert party skvělých herců takhle dohromady. Nebo jeden z posledních. A ta situace je tak bizarní, že jsem si jistý, že se asi fakt stala. Díky velmi kvalitnímu hereckému obsazení je povídka ještě lepší než její skutečná zápletka. Mimochodem, Eva Holubová a Bohumil Klepl si zahráli manžele ještě minimálně jednou a to v Účastníci zájezdu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama