Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepostradatelné nejen ke čtení, ale pomohou vyluštit případ téměř detektivní... Manželé Kaprasovi (L. Termerová a B. Slováček) jsou pozváni na víkend ke staré paní Outratové (L. Skořepová) na prohlídku chalupy, kterou od ní chtějí koupit. Během jejich pobytu se na chalupě objeví i syn (O. Kaiser) paní Outratové, jenž matce zakáže chalupu prodat s tím, že ani není její. Chalupa je totiž napsána na syny a paní Outratová jim to prý udělala už potřetí. Když se ale Kaprasovi vrátí s nepořízenou domů, čeká je nemilé překvapení – někdo jim vykradl byt. Pan Kapras navíc zjistí, že si u paní Outratové zapomněl brýle. Protože ale nemá náhradní, musí se pro ně do chalupy paní Outratové vrátit… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Slyšíš ??" - "Co ??" - "To ticho !!" - "Jo !! Až mě to rozčiluje.." Bakalářská Hanušova šmudla, která slibuje příběh takřka detektivní, a nakonec servíruje ukoptěný kraťas bez nápadu, invence či nadšení jako z pitavalu.. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

- - - no a aspoň takové brýle jako Termerová (která tady má na 50 ještě dost schmrntz) by mohla ve filmech místo těch nula nula nicek nosit každá... že? ()

Winster 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedená povídka s idylkou na chaloupce a s nepřijemným překvapením po návratu domů. Oldřich Kaiser tu sehrál vypečeného synáčka a pes bingo odhalí tajemství kořenářské usedlosti. ()

Reklama

Reklama