Reklama

Reklama

Bakaláři 1997

(seriál)
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 1997, 6 h 22 min (Minutáž: 13–35 min)

Hrají:

Marek Eben (průvodce), Sabina Laurinová, Jiří Langmajer, Pavel Trávníček, Lubomír Lipský st., Klára Jandová, Jan Hartl, Miroslava Pleštilová, Jaromír Dulava, Miroslav Vladyka, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Epizody(20)

Recenze uživatele PavelZava k tomuto seriálu (3)

Bakaláři 1997 (1997) 

Zákeřná diagnóza (opravdu zákeřná diagnóza :-D ) a Ukradený automobil (Hartl - šílený vědec, Jiří Strach a Petr Rajchert byli legrační policisté) byly hezké příběhy , uvádí "SkoroVáleček" Marek Eben. Mladá sexy učitelka vyškolí za pomoci žáků tatínka Bobana , který jako namyšlený podnikatel si šel na ní vyšlápnout za Facku danou synovi. Překvapení No Brousek byl nejlepší zvláště s maskou. Jak jsme přečetli Čapka píše se rok 1952 a profesor se podivuje na příkazem ministra na vyhození knih z knihovny. Vysvětlení komunistického ředitele proč : Proč vyřadit celého Čapka? Za Masarykem byl taky celý. Ostatní příběhy si nepamatuju bohužel, doplním až to dozopakují ()

Facka (1997) (E04) 

Mladá sexy učitelka vyškolí za pomoci žáků tatínka Bobana , který jako namyšlený podnikatel si šel na ní vyšlápnout ()

Jak jsme si přečetli Čapka (1997) (E06) 

Zlikvidovat Karla Čapka! V jaké třídě je? Nic z toho nesmíte číst. Český človíček dokáže ocenit opravdovou hodnotu, až mu jí začnou ošklivit. Je to dobré, moc dobré! Výborný B. Poloczek (škoda ho) , jeho zbožné pohledy na Stalinův obraz či bustu. ()

Související novinky

Zemřel režisér Dušan Klein

Zemřel režisér Dušan Klein

10.01.2022

Ve věku 82 let zemřel oblíbený režisér Dušan Klein. Kvůli svému židovskému původu byl jako dítě internován v koncentračním táboře Terezín. V 50. letech se objevil v dětských rolích ve filmech Můj… (více)

Reklama

Reklama