Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když už musím být zombie, alespoň nechci okusovat ostatní mrtvoly!
Mike Kellerman se probudil po bouračce na silnici. Nebo si to alespoň myslel, když vyděšený a potlučený hledal v lese pomoc. Jenomže všude kolem jsou jen vrávorající postavy se skelným pohledem vrhající se hodovat na živé a možná ještě raději na ty mrtvé. Když Mike potká dalšího neživého, Brenta, který stejně jako on může mluvit a úspěšně používat mozek, rozhodne se vrátit tři roky do doby, kdy ještě žil, a nalézt Ellie, středoškolskou ztracenou lásku svého života. (dopitak)

(více)

Recenze (33)

Fr 

všechny recenze uživatele

SKUTEČNÁ LÁSKA NIKDY NEUMÍRÁ....... /// Mike právě zjistil, že nemůže umřít. Nesmrtelnej? Teď už jo!.... Ovšem mluví, chodí, myslí.... jinak než ti týpci vokolo (jasně, stává se mi to taky, ale von JE už MRTVEJ!). A to není jediný překvápko!.... Dva (vlastně 3) zombíci na misi ,,pro lásku“. To vypadá na drsňácký a hlavně černohumorný dobrodružství! BOHUŽEL. Nakonec se z toho vyklube patlanina, ze který vzejde romantická zombie komedie (s tímhle slovem OPATRNĚ!). Možná i parodie... třeba takový Tucker a Dale ... tam bylo jasný, co čekat. Ale tady - vod každýho trochu, občas nuda a výsledek je žalostnější, než to na počátku vypadalo. Dám 3* (za nápad, několik solidních situací a Syrečka), ale je to s vodřenejma uchama. Je to taková ,,pičovina“ – včetně nevtipnejch titulků.... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám zaručenej lék na povislýho ptáka. 2.) Mám takovej pocit, že jsem asi neživej. 3.) Thx za titule ,,StaThor“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Z Británie se valí zázraky typu Doghouse, Soumrak mrtvých, či Izolace, Amerika dala najevo, že taky není tak úplně pozadu s Fidem a Zombielandem, aby se pak zase sama kopla do prdele s Deadheďákama. Nebýt filmu, v němž jeden pitomeček tvrdí, že místo nudy prodává smrt, byla by tohle ta nejtrapnější hororová komedie, co jsem z tohohle ranku viděla. Ale film I sell the dead bohužel opravdu existuje. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Netypická zombie komedie, která má co nabídnout. Začátek je perfektní a člověk se baví nad vtipy a scény, když hlavní postava zjišťuje, že je zombie. Bohužel tempo rychle klesne a děj začne kolísat. Sem tam padl nějaký dobrý joke, ale už jich nebylo tolik. Vše padlo do typických kolejí a z příběhu byla nakonec klišé záležitost bez pořádného nápadu. Kdyby se režisér věnoval komediální stránce více, aspoň jako na začátku, tak by z toho byla slušná nenápadná komedie. DeadHeads tedy zapadá do lehkého nadprůměru, ale byl bych velice rád za nějakou kvalitní komedii téhož typu... 5/10 = 55% ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, podprůměrný zombie film. Jasně čekal jsem, že když je to komedie tak se to nebudu brát zrovna moc vážně a spíš se tam budou parodovat všechny možné zombie filmy. Jenže ve filmech nemám rád nelogičnosti i když jsou to zvrácené komedie tohohle typu. Začátek byl tak na 85 procent, bohužel jak se to rozjíždělo tak nedokázali udržet standart se kterým začali na začátku, Mike se probudí a všude kolem něj jsou samí zombíci, samozřejmě zpanikaří a začne zběsile utíkat, po chvíli bezhlavého běhu zjistí, že je s ním něco divného, je totiž taky zombie, jenže mluví a chová se jako za života. A tady veškerá zábava končí, zombie střílečku vystřídal divný romantický příběh o tom jak se snaží dostat domů aby znovu našel jedinou lásku svého života, posledních 45 minut už se zombie filmem nepočítejte. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, čas od času vydařený vtípek či vtipná scénka. Ovšem výrazně převažují pasáže bez nápadu a nezajímavé. Bohužel tyto pasáže převažují výrazně. Navíc všichni herci jsou tak špatní, jak jen herec může být. Odpadové to není, ale nepříjemně se to odpadu přibližuje. * ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ježíš to byla ale blbost panečku. Ptám se sám sebe proč nedám rovnou odpad. Absolutně trapný horor, na kterém mi nepřišlo nic co by vyznívalo pod horovou komedií. Nuda, nuda, trapárna. Po půl hodině jsem to vzdal. Pozitivum pro tento film je, jak už jsem psal, že ho nedám do odpadu a ani nevím proč :-) Jednu hvězdu dám za snahu, ale jinak totální fiasko... ()

predators 

všechny recenze uživatele

A opět tu máme něco zvráceného s vymíláním mozků a to doslovně. Komediálně spíše podprůměrné, ale když si oblíbíte zombie-postavičky, tak se u jejich výletu nudit nebudete. Ale na Tucker a Dala ztrácí MrtvéHlavy hodně. 40% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

DeadHeads vypádá jako tuctová hororová zombie komedie, kterých bylo natočeno spousta, ale DeadHeads se od ostatních liší tím, že tentokrát sledujete děj dvou zombie a ne lidí co se útokům zombie brání. Humor byl docela povedený, ale ke konci už se zbytečně moc opakoval. Celkově se jedná o příjemnou podívanou, která neurazí a ani příliš nenadchne. ()

dopitak odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto mistrovského dílka se vkrádá otázka vpravdě zásadní: proč tohleto někdo vůbec točí a proč se na to někdo kouká (a proč se to někomu líbí)? Odpovědí může být dosavadních 109 hodnocení, anebo něco úplně jiného. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Už mám těch zombie “komedii” plný zuby. Je to jedna sračka vedle druhý, není to vtipný a navíc tenhle mix žánru se k sobě absolutně nehodí. Hnůj. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Zombie komédií sa natáča v ostatných rokoch dosť, DeadHeads však prináša svojrázny pohľad na zombie apokalypsu z perspektívny samotných nemŕtvych, snažiacich sa svoje okolie presvedčiť, že sú neškodní týpkovia, nebažiaci po ľudských mozgoch, vďaka čomu sa neustále dostávajú do rôznych kurióznych situácií a konfrontácií s ľuďmi, nemajúcimi pre ich mierumilovnosť prílišné pochopenie. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Presne pri tomto filme som si uvedomil,že totálne nechápem tamojších uživateľov.Niektoré priemerné snímky sú v červených číslach a niektoré ako aj tento ktorý robí česť zombie komédiam je len v priemerných číslach.Už ten začiatok bol parádne zvládnutý a veľmi ma uchvatil čo sa týka masiek.Parádne hlášky sa miesili s dobrými výkonmi hlavných hviezd.Ja som sa tak dobre nezasmial od pozretia zombielandu.Páčilo sa mi aj to že to nebola len komédia ale nebola núdza aj o dramatické chvilky.Keď prišiel na scénu syreček,tak celá moja pozornosť bola upriamená najviac naňho,lebo bol fakt skvelí.Milujem filmy ktoré sa ohánajú čiernym humorom a tento ho má veľa a je kvalitne vyvážený.Najlepšie sa mi pozeralo na Rossa Kiddera aj keď nieje v titulkách tu na čsfd ale hlavne kvoli nemu je ten film parádny a každá jedná scéna s ním bola úžasná.Jedine čo ma nepotešilo je to dosraté finále ,to bolo jedno veľké klišé. Tak zlý černoch sa polepšil,další sráč dostal len to čo si zaslúžil a jeho milá ho lubila aj keď bol cítiť mrtvolným zápachom,nebolo to dotiahnuté do takého konca aký by si tento film zaslúžil,tak škoda mohlo to byť za plný počet ale aj tak to bolo super.A touto cestou musím poďakovať untitled07 keby nebolo jej odporúčania,tak by som tento film hadam ani nevidel a to by bola škoda lebo som sa veľmi bavil,tak ešte raz ďakujem. ()

zlabus 

všechny recenze uživatele

Absolutní guláš, který nefunguje snad ani v jedné žánrové rovině. Tu a tam na nás občas vykoukne náznak humoru, či dokonce (asi 3x) povedený gag či vtip, ale to je tak celé. Jinak patlanina na entou, proložená značnou porcí nudy. Zklamání. 35% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, (asi) dvě vtipné scény taky, ale jinak nemám co kladně hodnotit. Bylo to strašně nevtipné, zároveň to bylo strašně nudné, ani postavy si moje sympatie nezískaly a už se mi nechce tomu někde hledat důvod pro slabou druhou hvězdičku, jako jsem to teď dělal u několika jiných, stejně "zajímavých" hororových komedií. Na tyhle podprůměrné nevtipné nudy už nemám náladu, ale aspoň si pak člověk uvědomí (a začne se víc vážit toho), co na poli tohohle žánru dokázal třeba Soumrak mrtvých... Lepší 1* ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Docela originální, ale nepříliš zdařilé. Připadalo mi to, jako by to bylo dvakrát tak dlouhé. Táhlo se to nudně dál a dál, ale pořád ty samé scény dokola. Sem tam se tam objevila troška dojetí a sentimentu, ale vtipy a vážnější chvilky se střídaly tak rychle, že si je člověk ani nestačil užít. Rozhodně nebylo ale špatné obsazení, přesto, že ani jednoho herce neznám. Zombie komedie ze zombie pohledu - to je dobrý nápad! Nicméně to skutečně chtělo lepší tvůrce. ()

ZdenoLo 

všechny recenze uživatele

No paráda konečne pre mňa zasa niečo svojim spôsobom originálne ak to beriem chronologicky od dátumu vydania, lebo Mrtví a neklidní (2013) som videl skôr. Začiatok bol taký všelijaký ale po pár minútach ma ten šialený čierny humor dostal do kolien. Najviac ma pobavil Brent (Ross Kidder) svojim výzorom, svojim humorom a celkovo celým hereckým pojatím. Miestami mi pripomínal aj Beetlejuica. Jediná vec ktorá mi vyslovene vadila bolo to nasadzovanie ruky, čo mi prišlo už fakt cez čiaru v rámci nelogickej funkčnosti (áno vo filme o zombíkoch mi prišla takáto vec absurdná... Takéto hororové komédie sú častokrát nepochopené z hľadiska humoru lebo sú častokrát aj nevtipné. Čo mne osobne toto nevtipné neprišlo, ale tak chápem že "sto ľudí sto chutí". Veď aj celkové hodnotenie tomu nasvedčuje. ()

Reklama

Reklama