Reklama

Reklama

Vláda - Série 3

(série)
Dánsko, 2013, 9 h 36 min (Minutáž: 56–58 min)

Hudba:

Halfdan E.

Hrají:

Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Søren Malling, Emil Poulsen Dam, Freja Riemann, Benedikte Hansen, Kasper Lange, Thomas Levin (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Recenze (10)

Snorlax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citelně chybí zapojení Lindoholma do tvůrčího týmu, ale i tak je to stále velice napínavý a celkově výborně udělaný seriál. Na rozdíl od druhé série je zde více Torbena, což se mi hodně líbí. Malling sehrál zbabělce excelentně. I když je třetí série jednoznačně nejslabší, stále si zaslouží velký obdiv za napínavost a uvěřitelnost až na jednu výjimku, tím je rozhodnutí Birgitte v samotném závěru posledního dílu. ()

hony23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Člověk si pustí 3.sérii a chvíli je v nejistotě, zda jednu sérii nevynechal. Oproti 2.řadě je totiž vše jinak a život všech postav je najednou vzhůru nohama. Do určité míry chápu záměr tvůrců, že nechtěli spadnout do stereotypu a možná také chtěli divákům ukázat, jak se v politice začíná od nuly. Takže Brigitte se pokouší o návrat do politiky a aby těch změn nebylo málo, Kasper a Katerine si vymění své profese. Za mně je tedy 3.řada o něco slabší, ale pořád je to velmi dobré. ()

Reklama

anatheman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato série má poněkud těžkopádný začátek, ale zhruba od 4. dílu se opět jedná o kvalitu první třídy. Všechny epizody jsou tematicky ucelené a vždy jsou zaměřeny na řešení určitého politického fenoménu. Vztahy charakterů jsou mezi sebou opět velmi dobře provázané, i když si myslím, že v tomto případě více excelovala předcházející série. Jeden bod tedy strhávám za horší úvodní epizody a hlavně za naprosté zničení Kaspera (Pilou Asbaek). Tuto nejlepší postavu předešlých sezón tvůrci naprosto odepsali. Tady už to není on... Nevím, co tvůrce k tomuto přístupu vedlo. Nicméně je třeba podotknout, že tento nedostatek je alespoň vyvážen zvýšeným důrazem na Torbena (Soren Malling), který představuje vskutku zajímavou postavu, před níž jsou postavena velmi těžká rozhodnutí. Potěšila i přítomnost Larse Mikkelsena coby ekonomického poradce Nových demokratů. Jo a jistě - Sidse/Birgitte a Birgitte/Katrin obě kralují. Takže tedy 4 hvězdy. ()

Neubauten 

všechny recenze uživatele

Prvé štyri diely tretej série sa formovalo hnutie, kde šéfka, bývalá premiérka krajiny, nevedela , čo kto tam robí a prečo tam je.  Čudné. Ďalšia naivná vec bola, keď predsedníčka strany dostala milión a pol od podnikateľa a neočakávala za to nič, len podporu svojej novej strany.  Pekne ukázané, ako deti stoja v ceste, ako balvany, svojim rodičom, ktorí sa chcú celou svojou osobou venovať práci. A páčilo sa mi, ako tí Dáni vôbec nepili ako Dáni, ale jazdili na svojich bicykloch viac a viac. ()

Logboiii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odchod Svend-eho Åge-ho z parlamentu je ikonický. Skvelá séria , jediné čo mi chýbalo bolo málo Kaspera a možno priveľa zbytočného šaškovania v TV1 s novým programovým riadieľom. 4 sériu údajne môžeme očakávať v 2022 takže už teraz sa neviem dočkať. "Mennesket ved aldrig, hvilke valg der bliver hans sidste." ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama