Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních 13 let strávil AJ (Triple H) za mřížemi. Byl obviněný z vraždy muže, který chtěl zabít jeho nejlepšího přítele Jacka (Michael Rapaport). Nyní je AJ z vězení propuštěn a nechce už nic víc, než žít normální podnikatelský život bez zločinu. Bohužel několik hodin po opuštění vězení jej jeho přítel Jack zatahuje do přestřelky, v níž byl zabit muž, který nutil Jacka opustit město. (LentilleLily)

(více)

Recenze (9)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pamatuju časy, kdy se mi wrestling docela líbil, dokument o jeho hrdinech jsem pravidelně sjížděla a druhej smackdown u nás nebylo potřeba oprašovat. A já tenkrát s velkou oblibou hrávala za týpky jako Triple H, The Rock, nebo třeba Stone Cold. Tenkrát to bejvávali borci, kteří uměli zanechat dojem. Dnes jakoby se jednotně každej wrestler řídil krédem "Jsem už starej na rvaní, tak se nacpu do hraní." Jenže zatímco Rockovi, nebo Stone Coldovi se sem tam nějakej ten slušnej filmec natočit i zadaří, Triple H mele hovna. A tenhle béčkovej opus o návratu z krimu, kufříku plnym peněz a nějaký tý mrtvole je jedním z nich. Nuda od prvních minut, která za celou svou stopáž absolutně ničím nepřekvapí. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Po několika minutách sledování tohoto nenápadného snímku jsem si zpočátku myslel, že půjde jen o další, už hodně provařený námět o přiblblém neschopném trotlovi, který přivede své nejbližší okolí do průšvihu se špatným tragickým koncem .. to se sice téměř vyplnilo, ale mezi tím, jsem si uvědomil, že se zaujetím sleduji příběh vlastně nešikovného nešťastníka žijícího ve stínu svého ´úspěšného´ otce, příběh o opravdovém přátelství, věrnosti a pomoci .. líbilo se mi moc herecké obsazení .. film určitě stojí za shlédnutí i když se nejedná o nějaké veledílo … ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Je to určitě blbost.Mezi borcema z wrestlingu nedopadl Levesque nejhůř,tohle žezlo má Bautista.Ale jinak nehraje dobře,zdárně mu svou až nepříjemnou rolí sekunduje Rapaport,navíc ten děd s holí,ta ženská zabiják,která vypadá jak chráněnka ústavu pro choromyslný,a korunu tomu dává ta příšerně unylá policajtka z berňáku,ta by mohla spíš učit děti v mateřský školce,a i ty by se jí smáli.30%. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

WWE Studios už určitě udělala lepší filmy, ale i o dost více horších. Triple H není tak strašný, jak jsem očekával. Jeho Chaperone bylo sice zábavnější, ale do tohoto filmu se hodil jistě více. Michael Rapaport hrál skvěle, ostatní už trošku pokulhávali. Pravdou je, že jsem čekal akčnější podívanou s více rvačkami a střelbou, výbuchy a případně honičku v autech. Nic z toho se nestalo, ale příběhově to ušlo. Jedinou obrovskou kaňkou je hrozné charaktery postav. Nevypracované, nicovaté. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Poslednych 13 rokov AJ (Triple H) bol za mrezami, bol usvedceny z vrazdy muza, ktory zamyslal zabit jeho najlepsieho kamarata, Jacka. Teraz je AJ prepusteny, a nechce nic viac ako si zalozit maly vlastny biznis a zit zivot bez zlocinu. Nanestastie, pocas prepustania jeho najstarsi a najlepsi kamarat Jack zapletie AJa do nahodnej strelby pri ktorej zomre clovek. Blbost na entu, jedna hviezdicka za Rapaporta, ktoreho som rad po dlhom case videl. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Chabý děj, chabé motivy postav, chabá akce, chabé herecké výkony, chabý je prostě všechno. wrestler alias herec - to nejde k sobě. ()

Drtic 

všechny recenze uživatele

Takže je pravda, že WWE studio sa ocitlo v problémoch a dokazovať to môže aj tento film ktorý sa dá opísať ako hrozný a asi najhorší z tejto produkcie. Skutočne toto bolo ešte horšie ako chaperone kde taktiež hral Triple H. Scenár deravý vďaka ktorému sa vo filme objavilo množstvo hluchých miest, postavy nesympatické behá tam nejaký debilek v klobuku aký nosil stallone ( rocky ) no hrúza čo budem hovoriť. Odpad odomna film nedostal len preto, že som velký fanda WWE. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bohužel není nic pro mne. Triple H mohl mít důstojnější sólovku, já na tohle nejsem rádoby krimi drama které ale celkem zvládl Rapaport. Ale pokud nejste fanda ani jednoho z herců, dal bych ruce pryč od toho. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Film ktorý ma prekvapil. V podstate sa tam väčšinu času iba kecá, sú tam dve asi 10 sekundové akčné scény a napriek tomu ma ten film udržal pri tom aby som ho sledoval a ešte aj prekvapil. hlavný hrdina fajn, jeho kamoš celkom fajn hláškar, tá žena i dievčina sú sexi, tá zabijačka má rešpekt asi ako 2-ročné decko a zaporák je tu starý deduško. Ale napriek tomu všetkému dávam 3*. ()

Reklama

Reklama