Reklama

Reklama

Katy Perry: Last Friday Night (T.G.I.F.)

(hudební videoklip)

Obsahy(1)

Krátký film ke skladbě zpěvačky Katy Perry, do kterého si pozvala i populární hvězdy z hudební branže: Darrena Crisse a Kevina McHale ze seriálu Glee, kapelu Hanson nebo třeba Rebeccu Black, internetovou hvězdu, neblaze známou díky svému hitu Friday. (Hromino)

Recenze (48)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Katy jsem nikdy moc (spíš vůbec, mám úplně jiný hudební vkus)nevyhledávala, ale zrovna včera jsem shlédla její "TOP 10"a musím přiznat, že má zábavné klipy. Občas postřehnu, že se snaží stylem až moc přiblížit své konkurentce Lady Gaga, ale tu dnes kopírují vesměs všichni. Katy dělá hodně chytlavé písničky, sotva otevře pusu, už je z toho hit. Zrovna Last Friday Night mě docela pobavil, ale myslím, že jsou i lepší klipy, např. E.T. Edit: Po asi stopadesátém nechtěném shlédnutí už to na mě působí trapně,bohužel.Kdyby to aspoň všude pořád nehráli! ()

castor 

všechny recenze uživatele

Písnička průměr, styl ještě poměrně nevybroušený. Klip s dávkou nadhledu, ale té růžové a jalovosti v něm bylo až moc. A zklamala i samotná Katy Perry coby herečka. Neškodná zábava. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Už jsem od ní viděl lepší klipy. Písnička celkem průměr a navíc nebylo to od ní ani moc dobře zahrané. 50% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten klip nebyl uměle puberťácky přebarvenej, možná bych dal i větší hodnocení, protože nápad je to sice omletý, ale vtipných momentů se našlo dost, potěšil hlavně Corey Feldman v roli otce.Klip sráží i ta kovová držka, stačilo by dát úplně obyčejná rovnátka, co se týče písně samotné, typický bezduchý popík pro dnešní pubertální mládež, který víc než cokoliv jiného dokazuje, jak umělá a umělecky vyhořelá a sterilní je tahle doba, když to ale hrajé v rádiu v autě, nestrhnu volant do nejbližšího stromu a ani to nepřeladím, přežiju to.Další věc je ta, že Katy je dobrá herečka asi jako já lhář, protože já neřídím :) takže asi tak mno...40%. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Katy Perry není žádná velká zpěvačka, ale zkrátka v tom umí chodit. Její songy jsou sice komerční, ale co má být? Jedná se vždy o chytlavou věc. Pár akordů a tónů a hit je na světě.... Já osobně to neberu jako nic negativního, spíše jen dobrý tah. Krom toho, Last Friday Night je vážně pecka, na kterou se dá pařit líp než na kde jakou diskárnu. TGIF! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Toľko ľudí sa podieľalo na tejto trápnosti, že mám dojem, že sa ľudia zbláznili. Komédia podľa mňa vôbec nie, skôr vymývanie mozgov. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Maximálne odviazaný videoklip, kde ma potešili všetky camea ( Corey Feldman, Debbie Gibson, Hanson, Kenny G a áno, aj (ne)talentovaná Rebecca Black ) a predovšetkým ten správny happy feeling. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Katy je boží a ten klip je ukrutný! Asi nejlepší klip ala 90ky co jsem za posledních pár let viděl. Jen škoda že ten song hrají všady, protože už me pomalu leze krkem :). Jinak klipová libovka a skvělost. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

UPOZORNĚNÍ: Tento komentář není vhodný pro děti, mladistvé a fanoušky zpěvačky Katy Perry.....*HUDBA:* 30%- typický buze*antský taneční popík, šmrncnutý elektronikou. Přesně takový, aby zapadnul do trendu druhé dekády 21. století, potěší akorát příjemný kytarový doprovod. Bizarní je, že ač se jedná o velice podprůměrný song, patří mezi zpěvaččiny nejlepší kousky (to se chudák holka vypatlaná má čím chválit). To už i podobná komerční pí*a Rihanna, která dneska už prakticky nemá svůj vlastní styl, udělala dříve sem tam celkem slušnou písničku.....*VIDEO:* 10%- Katastrofa. Podobné klipy se mi líbily v první třídě a už v té době jsem se za to styděl. Takto má vypadat sranda? Prostředí ala tragikomický národní symbol Spokojených států amerických, tradiční balonková párty plná idiotů, všude smrad růžové, ten zmíněný "Glitter all over the room", atmosféra jakože "Když to všechno dobře dopadne, možná dostaneš i pusu na rozloučenou" a to vše za pravé skvělé americké zábavy a za doprovodu vychytaných gagů, nad kterými budou ti devítiletí spratci (cílová skupina) bezpochyby žasnou. No a právě Katy si tu střihla roli blbé, škaredé, když to řeknu slušně, tak krávy, čímž upadly problémy s nácvikem role a šla se tvořit vhodná maska (opravdu stupidita na desátou). Tady vlastně nehrál nikdo, nejsou tu herecké výkony, vyhrál ten, kdo ze sebe udělal většího burana. Ten klip má v podstatě děj, jehož scénář by se vešel do dvou řádků. Největším překvapením je tu pro mě mladičká slečna "kačeří pysk" Rebecca Black (jejíž elegie známe z bomby Friday), která tu snad jako jediná chvílemi připomíná lidského jedince.....*SHRNUTÍ:* Last Friday Night (T.G.I.F.) je hnůj. Nikdy více nechci ve filmu vidět Katy Perry, protože i kdyby v ní vězel herecký talent, tímto mě nadobro odradila. Její pěvecká kariéra na tom u mě není o nic líp. Momentálně ji mám v podvědomí jako jednu z asi pěti nejhorších ženských interpretek všech dob. Konečný verdikt: 20%. ()

TomikZlesa odpad!

všechny recenze uživatele

TAhle pinda, typická americká teenage girl... neumí dělat muziku, nekdo si ji musí přizvat a říct ji jak na to..její singly i klipy stojí absolutně za hovno, jako featuring je to o dost lepsí......uzivatel slayerrrr to vystihl Gaga neumí dělat klipy, joke roku, na druhou stranu uzivatel K.I.N.G. je pro mě svým komentářem king a jelikož mi rozsvítil mysl tak ubírám jednu hvězdu, tedy dávám odpad! ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Katy má opravdu komiku v sobě a tady si to náležitě užila... ale jak už jsem psal k Lady Gaga - proč tu hodnotíme klipy? ()

Reklama

Reklama