Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úvodná časť najnovšieho komediálneho seriálu z produkcie TV JOJ. Bývalá folkloristka Sandra a jej brat, športovo založený Oskar sa spoločnými silami starajú o malý tatranský penzión. Poveril ich tým otec Vladimír Bojo, pretože ich chcel zbaviť nudného života vo veľkomeste. Keď penzión navštívi Mia, mestská slečinka, ktorú akýsi cyklista ostriekal blatom, spustí sa sled bláznivých udalostí, popri ktorých si nikto ani nevšimne, že Sandra má dnes narodeniny. (TV JOJ)

(více)

Recenze (92)

dainio 

všechny recenze uživatele

O-ou. Nestává se mi často, že i u tak krátké stopáže, jako je cca 30 minut (nepočítám reklamy), budu mít pocit, že je to až příliš dlouhé. "Hod svišťom" je právě takovýmto příkladem. Vláčné, nudné, táhlé, krkolomné, bez pointy, s minimem humoru a množstvím patosových teatrálností, s účelem vypadat jako USA sitcom. Ne, to opravdu ne. Tady se stala chyba, co chyba -- velké množství chyb. Scénář je pitomý, herci přehrávají, dialogy přiblblé a divákovi přijde, že než nějaká postava ze sebe vydá, nějakou větu, tak uběhne 5 minut. Přitom, kdyby se na tom více zapracovalo, zlepšilo by se nebo zeškrtalo několik herců (Vajda a Polnišová pryč !), mohlo by se jednat o slušnou komedii v sympatickém a příjemném prostředí. Takhlens, se ale jedná o jednoznačný podprůměr. Maštalír, Bárta, Hilmerová jsou dobří herci. Nicméně, v takovémto projektu se nemůžou moc ukázat. Dávám tedy hvězdičku za právě tuto trojku, kterou mám rád, a rád je sleduji, pak za dobře vybrané prostředí a koneckonců i za závěrečné přeřeky, které jsou paradoxně, to nejvtipnější z celého seriálu. Zlepšení po třech epizodách je v nedohlednu. Škoda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne zlý a nevydarený pokus o sitkom. V prvom rade by sitkom nemal mať 45 minút, ale kašľať na to, to je len technická vec. Oveľa väčší problém je v tom, že to nie je vtipné. To po prvé. Sú tam desiatky pokusov o vtip behom jednej epizódy a letmo sa pousmejete možno max. nad jedným. Po druhé, prostredie horského penziónu je biedne, vizuálne to vyzerá veľmi zle a škaredo. A po tretie, herci sú mimoriadne zle typovo obsadení. Najvtipnejší je Jožo Vajda a aj on je dosť slabý. Maštalír je absolútne mimo koncetráciu, Polnišová ma naposledy bavila v SOS pred sto rokmi, Bárta je žalostný a Hilmerová, nuž, Hilmerová je Hilmerová. K tomu hosťovanie plné predvídateľných tvárí, ktoré tomu vôbec nič nové, svieže nedávajú (Stanke, Mórová...). ()

Reklama

Zombiepod odpad!

všechny recenze uživatele

Debilita najvyššieho stupňa, ktorá dokonca ani úbohému Paneláku nesiaha po kolená. Neuveriteľne trápne vtipy, nesympatickí a znova len tí istí herci a ešte k tomu tá iritujúca slovensko-telenovelová kamera. Ako sa snažia tak sa snažia, ale slovenské seriály asi nikdy dobré nebudú. Zbytočná strata času. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Nie je to tak príšerné ako Zita na krku. Aj preto tomu nedávam odpad. Inak je to hrôza. Kvôli džigolovi Vajdovi by som schuti dal to hodnotenie bez štipky ostychu. Zdá sa mi to, alebo je to vlastne vtipnejší... nie inak, "vtipnejší" Panelák? Fakt ďalšia zbytočnosť. Tu sa skrátka nevedia točiť dobré sitkomy. P.S. Polnišová týmto u mňa klesla na ratingu. Zlaté časy S.O.S. Hodnotenie 1/2* (10%) ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Je to zlé, je to zlé, je to zlé. S úrovňou slovenskej televíznej tvorby je to zlé. "Hoď svišťom" je pre túto sezónu (2011) priamym konkurentom príšerne stupidného seriálu "Zita na krku". Jedno je horšie ako druhé. Dva na rýchlo spichnuté, lacné sitkomy, ktoré nemajú absolutne žiaden šmrnc. "Zita" trápi divákov na Markíze a táto trapná zhovadilosť na TV JOJ. Mimochodom, Petra Polnišová čím je telnatejšia, tým je viac nudná, až protivná. No a Maštalír, Bárta, Čekovský... to sú mi teda za páni herci. Hrozné. Je to zlé... Je to odpad! ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • V 8. epizóde 2. série s názvom “Benátska noc“ si môžete všimnúť, že Jozef Vajda pri telefonovaní drží mobil hore nohami. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama