Reklama

Reklama

Simon Pegg and Nick Frost's Star Wars

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 3 min

Obsahy(1)

Simon Pegg a Nick Frost se rozhodli natočit remake kultovní série Star Wars. Natáčení bohužel nevyšlo podle představ a vznikla pouze tato jedna scéna. (Soundtrack)

Recenze (32)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Když si představim tyhle dva nerdy,skoro si až řikám,jaká je škoda že nezparodovali celé star wars.Pak si ale vzpomenu na Paula a sem rád že sme zůstali u 3 minutové sérky,která si dělá prdel z nejinfantilnější sci-fi srágory všech dob.Trrrtůůůtůůtůůtýýdýý .-) ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Úplne trápna a nič nehovoriaca paródia na Hviezdne vojny s dvomi chlapíkmi, ktorý sa hádali o zmysloch a štýle z toho filmu, ale pritom na tom nič zábavné nebolo. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Pegg s Frostem jsou typičtí zástupci britské parodie a i v tomhle kraťasu dokazují, že pokud je kvalitní inspirace, tak se dá i na minimu prostoru vytvořit dost slušná věc. Není to sice žádný skvost jako třeba Jednotka příliš rychlého nasazení, ale i tak se člověk docela zasměje. Vzniknout celý film, tak by to asi byla slušná sranda. 70% ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

... takové bonusové videa tu nemají co dělat. A klidně tam můžou bejt třeba Tom Cruise a Cameron Diaz! Dva šašci (i když moji oblíbení) na téma Star Wars - 0% ()

Reklama

Reklama