Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátrání po sériovém vrahovi se stalo pro kriminalisty noční můrou. Šímová zmizela v podzemní stoce a Sumara si vyčítá, že možná zavinil její smrt. Runa se trápí nad rozluštěním vrahovy hádanky, směřující ke členům Zednářské lóže. Potřebuje se mezi ně dostat, což je téměř nemožné. Spolu s kriminalisty se vydá po stopách vraha, který jakoby nebyl z tohoto světa... (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...........psledná časť minisérie logicky najslabšia,lebo ono to inak ani dopoadnúť nemohlo....ako to malo skončiť...? jasné,že nič akopo určitú hranicu nepôjde,aj keď by to iste - aspoň mňa -zaujímalo,že čo je za tým...... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože jsem viděl tento díl (seriál) potřetí, stále jsem se bavil a očekával následující děj. Jen stále nevím proč mám pocit, že by měla tato série předcházet "Ďáblově lsti". Vynikající zakončení mysteriózního příběhu, kdy i nevyřčené má větší váhu, než mnoho slov. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pardubice, Pardubice – to je prdel v republice…Tvůrci se rozhodli ještě více „zakčnit“, mrtvol začalo lehce ubývat, výbuchů a přestřelek přibývat – atmosféra si pořád držela slušný náboj – no prostě zase dobré zakončení. Strach umí a přesvědčil mě, že stojí za to sledovat jeho tvorbu. Všechno dobré, jen ten konec mohl být teda lepší. I tak totiž zůstalo dost otazníků a nezodpovězených odpovědí. Pochopil jsem, proč je zabíjel - Pochopil jsem, proč Trojan mlčel, nicméně…60% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Když Sumara přichází na „finanční ředitelství“ a chce mluvit se Zábranským, ozve se zabzučení elektromotoru, jako by se přestavovala bezpečnostní kamera. V následujícím záběru je tato kamera sice vidět, jde však o kameru pevnou, přestavitelnou jen ručně. (pjotri)
  • Když přichází Sumara na „finanční ředitelství“, ukazují digitální hodiny nad recepcí 18:19. Když ale odchází, ptá se, co může agent sdělit, ten odpoví, že je 13:45. Sumara ale čas upřesní, že je půl druhé. (pávek)
  • Kniha „Legenda o velké klenbě a středu myšlenky“, kterou obdrží Runa (Ivan Trojan), byla publikována jako dodatek ke knize významného historika zednářství Julese Bouchera „Zednářská symbolika“ (české vydání Praha: Trigon, 1998). Jde o text spojený se zednářskou tradicí, ale jeho původ není znám. (sator)

Reklama

Reklama