Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Třídílný televizní mysteriózní film Ztracená brána je volným pokračováním divácky úspěšného třídílného televizního filmu Ďáblova lest.  Hlavními protagonisty detektivního příběhu s tajemstvím jsou znovu Ivan Trojan, Anna Geislerová a Jiří Dvořák. Zatímco první triptych byl spojen s existencí Ďáblovy bible, tento se dotýká záhady unikátního středověkého díla, Voynichova rukopisu. Odkud pochází podivná rostlina? Proč někdo opakovaně vraždí kvůli jejímu jedinému listu? V dramatickém souboji s neznámým vrahem odhalují vyšetřovatelé šokující souvislosti. Usilovně pátrají po tajemném pachateli, aby zastavili zlo. Sami se přitom dostávají do ohrožení. Vyšetřování je plné zvratů a nečekaných komplikací. Kulisy televiznímu filmu poskytnou staré části Prahy, dostaneme se i do spletité sítě chodeb v pražském podzemí, kde se děje cosi nevysvětlitelného. Znepokojivé stopy na místech činu zavedou našeho religionistu Ivana Trojana k Zednářské lóži, ale také na tajemné místo, kde se setká s podivnou bytostí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele sator k tomuto seriálu (4)

Ztracená brána (2012) 

Dva díly ok, Strach mohl vytáhnou víc z herectví hlavních dvou postav minusem jsou jejich plytce pubertální dialogy -Trojan je ok, Kříž překvapil, Abrhám neměl co hrát. Topfer roztomilej...Stanislav Fišer po dlouhé době na plátně...(2019) ()

Epizoda 1 (2012) (E01) 

Pozor na tu kterou bránu otevíráte, jakmile ji otevřete, už ji nezavřete... ()

Epizoda 2 (2012) (E02) 

Jediný způsob jak tomu porozumět,je to cítit... ()

Epizoda 3 (2012) (E03) 

Nevíte co mu je? Utopila se mu kamarádka...😁 Knihu kterou obdrží Runa (Trojan) Legenda o velké klenbě a středu myšlenky je fiktivní. ()

Reklama

Reklama