Reklama

Reklama

Když se pokřivená minulost jednoho policisty vrací, aby ho dostala, dokáže udělat správnou věc, nebo podlehne výhrůžkám svých nebezpečných známostí? Před rokem byl zkorumpovaný policejní detektiv Callahan (Stephen Dorff) postřelen při drogovém zásahu, který se vymkl kontrole. Neznámý člověk ho zachránil a dal mu šanci napravit svůj život. Když se ale nakonec tento člověk objeví a chystá pomstu proti mužům zodpovědným za sérii útoků na mladé ženy v místním strip klubu, Callahan musí zakročit a najít útočníka, aby utajil, že byl v minulosti sám do těchto zločinů namočen. Jeho úporná snaha najít útočníka a zakrýt tak své stopy ho přivádí do světa násilí, lstí a podvodů. Dokáže být „dobrým poldou“, vystopovat útočníka a přitom si udržet dobrou pověst? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Officer Down" je na první pohled něco, co asi začnu označovat jako "hollywoodský produkt" nebo "hollywoodský standard". Lidé, co dělají na filmu, potřebují práci. Herci, scénáristé, režiséři, kameramani, osvětlovači, zvukaři, specialisté na efekty, ... No prostě všichni. Těch profesí je až moc. Vzhledem k tomu, že ne všichni mohou dělat na blockbusterech, někteří se musí spokojit s menšími filmy, které se točí proto, aby se něco točilo. Přesně takovým produktem je i snímek "Officer Down". Něco, co vypadlo z pásové výroby. Žádná velká přidaná hodnota, žádná velká zábava, ale když vaříte, alespoň máte nějakou kulisu. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/officer-down-35.html ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný nápad a plno známých obličejů. Ani to samo o sobě ale nedělá dobrý film. Příliš se to vleče (i na pouhých 90 minut) a ačkoliv si děj hraje na zvraty, nudíte se. Nudíte se moc a vlastně je vám jedno, jak která postava skončí a proč. Možná kdyby to bylo lineárnější a odpustili si množství flashbacků... Ale existují i lepší Direct-to-DVD béčka ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jen hvězdné obsazení nestačí, což nedávno potvrdil snímek Mládeži nepřístupno. Officer Down má k dispozici také astronomické obsazení, nicméně herci patří do o dvě ligy nižší hvězdné kategorie. Proto se dala očekávat příjemná "direct to video" oddychovka. Zůstalo však jen u očekávání. Brian A. Miller měl pár "hvězd" sice k dispozici už ve svém předchozím filmu Dům u vycházejícího slunce, ale u obsazování Officer Down šel ještě dál. Dosáhl tak alespoň o něco lepšího výsledku. Pokud to podobnou cestou půjde dál, za několik let by už opravdu mohlo jít o příjemnou "direct to video" oddychovku. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oldschoolová kriminálka, která ovšem nezklame ani nenadchne, takže opět zůstávám s hodnocením někde kolem průměru. Pravda je, že herecký obsazení by si zasloužilo lepší podívanou s vyšším hodnocením, no tady se holt budou muset všichni spokojit jen s tímhle. Chvílema je to totiž dost utahaný, chybí tomu spád a celkově se ze zajímavé zápletky dalo dostat víc. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prvý koment. Indie detektívka, ktorá sa prvú hodinu tvári ako rodinná dráma. Detektív Callahan sa potom ako bol postrelený úplne zmenil. Prestal piť, drogovať, navštevovať bordel a viac sa začal venovať rodine. Avšak minulosť ho dostihla, kedy sa za ním zastaví tajomný Rus, ktorý mu pripomenul, že mu zachránil život. Poprosí ho aby pomstil smrť jeho dcéry, čím sa Callahan vracia do kolotoča, z ktorého sa mu už raz podarilo ujsť. Celú hodinu sledujete nie moc podarené flashbacky a prerod vyliečeného alkoholika ako sa pod tiahou neustále vracajúcej minulosti vracia späť k alkoholu. Našťastie sa to potom zlomí, ukáže sa, že nič nie je také ako sa zdalo a posledná polhoďka vyťahuje tento film z podpriemeru v pomerne slušnom kriminálnom tempe. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama