Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (208)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

O tom, že Tomáši Šestkovi zaručeně kape na karbit, není nutno polemizovat a jeho dosavadní „patotvorba“ je toho nesporným důkazem, ale také požehnáním a viagrou pro všechny zvrácené perverty, kterým jako mávnutím kouzelného klystýru nepochybně dokáže proměnit toho obvyklého Spončboba v kalhotách v sepiovou kost. U prvních dvou dílů jeho chirurgického strkání nosů do prdelí duševně vyvážený divák sice nehonil, nicméně byly natolik hnusné, vykolejené a bizarní, že alespoň způsobovaly pocit dokonalého odporu asi jako Den otevřených trakčníků v léčebně pacientů po kolonostomii. Tomík nám však ze všeho toho úspěchu u psychopatologického publika náležitě zpychnul a místo další várky narušené invazivní chirurgie nechal skoro celé třetí pokračování svého úchyla aspirovat na cenu NekroThálie za ultimativně bezcharakterní neherectví. Výsledkem je směs řídkých, krvavých hoven a prohleněných zvratků natolik trapných a debilních, až si s ní obvyklý anál s měsíc mrtvým, vykuchaným drobným hospodářským zvířectvem nahrazují jen ti nejzoufalejší Smaženicové, kdovíproč stále unikající ústavní léčbě. Zase pak ale nemohou jako obvykle před spolupacienty hustě frajeřit, že se zrovna včera vycákali na kozy. Toto je první počin z celé série, který opravdu neváhám Tomíkovi adekvátně ohodnotit, a tak ukazováčkem, který jsem měl ještě před chvíli zastrčený v prdeli, vyšťárám trochu bordelu z ucha, setřu vnitřní stěnu deset let nečištěného dřezového sifonu, naklikám tu po Birdmanovi druhý nejhnusnější odpad, co jsem kdy udělil, vyhodím myš a jedeme dál. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Co s hororem, který není strašidelný? Co s exploitation, které není znepokojivé? Co s komedií, která není vtipná? Co se satirou, která není trefná? Jednoduchá odpověď - nedívat se. Když už nic jiného, musí se sérii Human Centipede uznat, že každý díl je jiný. Final Sequence to vzal sebeparodicky a satiricky. Six bohužel (bohužel pro mě) jede na jiné vlně humoru než já, takže zdejší humory v čele s přeafektovanou hereckou kreací Dietara Lasera na mě působily spíš neuvěřitelně trapně (opravdu, u některých jeho řvavých výstupů jsem se za tvůrce až styděl), a na trefnou, ne-banální a ne-povrchní satiru politicko-společenských poměrů v USA patrně nemá dostatečnou intelektuální kapacitu. Nebo ji alespoň v tomto filmu neprojevil. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

To byla sračka!!! Stonožka byla vidět asi jen 3 minuty, vlastně nebylo vidět vůbec nic, oranžové hadry v řadě!!! A ještě si v tom zahrál zkrachovalý Eric Roberts. To mu ségra nemůže dohodit nějaký štěk? ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tentokrát budem patriť k tým, komu sa to nepáčilo. Čo už. Jednotka výborná, dvojka najdokonalejšia (a pre mňa najlepší diel trilógie), ale toto ma minulo. Ale čakal som to už podľa ohlasov. Je fajn, že si Six dokáže urobiť z toho všetkého prdel a mal som pocit, že chce predovšetkým poriadne zavariť kritikom svojich predchádzajúcich snímkov, tak z toho spravil čistú paródiu. Drobná komediálnosť možno nezaškodí, nemám vlastne nič proti tomu, keď sa aj pri takomto type hororu sem tam zasmejem, ale tieto večné a opakujúce sa preafektované psycho výlevy mi už miestami prišli za hranicou znesiteľnosti. Na svoje som si proste prišiel pri prvých dvoch častiach. Najlepšia mi prišla kastračná scéna a niekoľko dobrých hlášok, ináč nič moc. Patrím proste k divákom, ktorý vždy upredostnia brutalitu a nechutnosti pred fekálnym humorom a dementnými dialógmi, je to o vkuse a prístupe, a s tým sa už nič robiť nedá. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fuck you Tom on six times! Nejzbytečnější pokračování ? Definitivně! První díl byl výborný horor obsahující snad všechny prvky od napětí, atmosféru, zvrácenost po nápad, druhý díl se přesunul do undergroundového a samoúčelného stylu, ale pořád velmi solidní, ale třetí díl je absolutní filmové dno a ostuda veškeré filmové kinematografie. Dieter Laser zřejmě zapomněl, že není v ochotnickém divadle, ale v céčkovém hororu a tak předvádí nejtrapnější teatrální herecký výkon v historii. Uřvaný, ufňukaný sociopat s nevtipnými obscénními poznámky, který celý film řve tak moc, že bez dvojité dávky brufenu, se nedá téměř vystát, do toho si představte jeho nesympatický xicht a budete si přát, ať se už do konce svého života neobjeví na žádném filmovém plátně. ( Nikomu jsem nepřál rakovinu či Aids jak jemu). Jeho skřetí parťák je tišší zlo, ale uchylná tlama opět neskutečná. Druhým mínusem také je, že na stonožku příjde řada až posledních 20 minut před koncem a z operace vidíme pouze jedno zašívání ( To známe z jedničky, díky). Do té doby je "film" trapná, banální, nudná, chabě natočená a hloupá satira. 1* za detaílní kastraci a sexy sekretářku, jinak ostuda jak svině. 20% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

ČTVRTEJ nakonec sem byl v ohododnocení !! :-DD Pánové "kolegové" zde čekali už asi nažhavení no ... ;)) Film je tvrdej politicky nekorektní výsměch všem úchylkám světa, stejně jako všem politickým směrům, stejně jako výsměch všem lidem .... Je to jiný, jde v tom o něco jinýho, je to humor ... ale kulervoucí (doslova!!) ...... :)) Jsou tam věci, co jsem jseště NIKDY NEVIDĚL !!!! :-DDDD // jo ještě, komu se líbila třeba Penumatika / Rubber, tak se mu bude asi líbit dost i tohle a naopak... ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na anální masakr z minula. Poslední článek Sixovy Stonožky je nedomrlou satirou, z níž si režisér dělá pouze reklamu na články předchozí. Zbyla jen trapnost. A samozřejmě nácek Dieter Laser. Ten si už po pár minutách zaslouží kulku do hlavy, ale bohužel. Jeho nesnesitelnou kreaci musí divák protrpět až do závěru, který nejenže negraduje, ale smysl celého filmu přímo degraduje. Nechutnosti nečekejte, snad jen tu kastraci a šukání střev. Do toho tu Harvey kulí očima, Olsonka kouří i polyká, Dieter vytrvale řve... a mě bolí hlava. Nein, nein, nein! Tohle se vážně nedá. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tuto velice těžko sehnatelnou ultranovinku z roku 2015 sa mi vďaka Interpolu podarilo sehnat a skumáčit. Co týmto trapáckym uzáverom 3lógie vymačká akúrátní sledovatelnost, je Dieter Laser. Pred jeho maskou se schová Hellraiser i Pumpkindick. Chce to odvahu vyprdit tuhle komickou odvážnost, kým prvotní duo fungovalo na komunitně kultovním statusu.Přebytečný zásah do prisoner areálu 3logii uškodil. Ale prípadným DVD / BLU-R 3 logist neopovrhnem. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tom 6 sa nedávno v niektorom rozhovore chválil, že jeho Stonožková trilógia bude pre dnešnú hororovú generáciu rovnako zásadná ako bol kedysi Texaský masaker a jeho pokračovania. Čo som najprv bral iba ako veľkohubosť, ale teraz už mi to až tak mimo nepripadá, zvlášť keď si vezmem, že TCM 2 a 3 až také špeciálne neboli a HC je aspoň diel od dielu iná a každá jedna má niečo nezabudnuteľné. Prvá prišla so šokujúcim nápadom, ktorý zaobalila do (v rámci možností) realistického, temného hororu a aj preto ju mám najradšej. Pokračovanie nápad rozšuplo vo väčšom štýle, už sa nebralo tak vážne a uletelo grotesknejším, no stále kvalitatívne brutálnym smerom. A aktuálna 3ka z nich pôsobí po väčšinu času najslabšie, tlačí na pílu aj tam kde nemusí a silené dianie občas preloží pôsobivým torture / gore úkazom či nepotrebnou sebaparódiou. Neskôr si ale našťastie uvedomí svoju podstatu a rozbehne Stonožkovské inferno. To je kvantitatívnym vyvrcholením a akceptovateľným uzavretím HC trilógie, i keď kvalitatívne to už nie je ono a čaro predošlých filmov sa nedostavilo. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

William Boss, šialený dozorca z väzenia uprostred púšte, natoľko podlieha "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku "Human Centipede", až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov, či ušetrení na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať terajšia ľudská stonožka? Kým bol prvý príbeh vďaka myšlienke dokonale hororovo originálny, druhý dostatočne svojim spracovaním zvrhlý, po odsledovaní tretej časti neostáva divákovi nič iné, iba zalomiť uplakanú tvár do svojich dlaní. Je to smutné, ako táto pomerne úspešná, doposiaľ hororová trilógia dopadla. Chvála bohu, že to spackal jej samotný tvorca, lebo viem si živo predstaviť ako by tu pár jedincov mudrovalo, že to nemal robiť tén, ale radšej hentén a podobne. Gore scény, ktoré spoločne s pocitom zvrátenosti doslovne zdobili predchádzajúce dva snímky, tento krát, nahradili primitívne vtipy či úplne zbytočné trápne pasáže, ktoré ťahajú tento horor k úplnému dnu. No a keď sa v snímku objavil Eric Roberts, tak to už bolo úplne v p..i - 35%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doufám, že opravdu poslední. První dvě Stonožky jsou výborné a já si je s gustem užil. Trojka je ovšem propad do hlubin. Horor? Ani na okamžik. První polovina s uřvaným D.Laserem (jak báječně hrál v jedničce!) je trapné céčko, druhá polovina, nebo spíše poslední čtvrtina s uřvaným Laserem je komedie. Jednu hvězdu si zaslouží pár světlých momentů - kastrace, operace, příprava materiálu na housenku a několik krvavých výstřelů. To je fakt málo! Přitom vězeňská stonožka vypadala jako zajímavý nápad, kam až lze dojít. Kdyby Laser neječel a nedělal kašpara, nýbrž vystupoval chladně a mrazivě, pak bych hodnocení rozhodně zvednul. A Roberts se slizkým úsměvem, co proplouvá filmem, výsledek též moc nevylepšil. Místo kontroverzní akce se divák dočká jen vodopádu vulgarismů....fakt škoda. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Tome, Tome. Pobavil jsi mě. Svým způsobem samozřejmě. Lidská stonožka se mi stala osudnou, a to tak, že jsem díky ní poznala svou spřízněnou duši. Tři roky jsme spolu čekali na třetí díl, který... no... který je jiný. Což je fajn, protože koho by bavilo koukat na to samý? Jsem ráda, že se každý díl stylizuje do jiný podoby, a tak si každý může najít to svoje. Samozřejmě bych tomu mohla vyčíst tisíc věcí, od uřvanosti filmu až po kolikrát fekální a debilní humor, ale nemůžu si pomoct, dneska mi to prostě sedlo a nějakým divným způsobem pobavilo. Co se dá dělat, holt jsem nevkusný člověk. Takže ještě jednou, díky Tome za tuhle skvělou trilogii, ačkoliv do srdce se mi zapíší pouze první dva díly. Třeba se ještě v budoucnu dočkáme celovečeráku Lidský housenky... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze série, který nebaví od začátku do konce. Špatný "herecký" výkon hlavních postav a děj, který je po celou dobu o ničem mluví za vše. Pomalu tu není nic nechutného a dění, na které se člověk těší přijde v posledních deseti minutách a to byl další hřebíček do rakve. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jednotka a dvojka boli kultové záležitosti, toto je už čisto homosexuálna záležitosť. Nie že by prvé dva diely vzbudzovali v divákoch nejaké sexuálne nadšenia, ale dívať sa v tejto časti na partu nechutných chlapov, čo majú prišitú hubu k zadku iného väzňa sa nemôže páčiť hádam ani Jánovi Koleníkovi či Richardovi Stankemu. Oba predošlé diely boli aj kus zábavné, človek sa na tých blbostiach zabával, ale tu už je to len o čistej nechutnosti. Aj príbeh je primitívny. Akoby ho písal sám Uwe Boll. Škoda, pretože tieto snímky by mohli mať aj 7-8 častí a stále by bavili, keby si ponechali vysokú latku prvých dvoch dielov. Takto to očividne navždy skončilo. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Dá se očekávat, že lidi budou nespokojení. Jedni budu řvát, protože řvali už u prvních dvou, druzí budou nadávat, protože by chtěli nějaký hardcore, jako byla dvojka. Zbytek bude ve značné menšině. Já jsem rád, že Six natočil všechny tři filmy jinak, dívat se dvakrát, resp. třikrát na to stejný by mě nebavilo. Trailer naznačil lecos, dostal jsem, co jsem očekával. Six se vysmál všem do xichtu a podle mě to udělal mnohem líp, než se to povedlo třeba Smithovi s jeho mrožem. Já jsem se zasmál teda dobře, na mým měřítku kokotin to průměr bez problémů chytá, i když z předchozích dvou dílů jsem si odnesl mnohem nezapomenutelnější zážitek. 65% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Parádní zakončení celé trilogie.Třetí díl je zcela odlišný od svých předchůdců a stonožky si v podstatě moc neužijem.Ale to není vůbec na škodu.Právě naopak.Tohle je hotové peklo plné černého humoru,skvělých hlášek,dobře zvolené hudby a se spoustou dobrejch a inovačních nápadů.Tom Six je prostě úchylnej ďábel.Laurence R. Harvey je tu sice trošku na vedlejší koleji,ale vše vynahrazuje šílený Dieter Laser.Opravdu nevím jestli je to takovej zvrhlej pošuk nebo tak dokonale hraje.Pro mě rozhodně plnej počet hvězd.Lidi co chcete?Aby byl každej díl stejnej?To by teprve byla nuda.Smékám před Tomem Sixem.Tři filmy o stonožce,každej úplně jinej a i tak dokáže každý díl šokovat.Pro mě rozhodně jedna z nejlepších hororových trilogií. ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

A takto to dopadá, když se zcela podprůměrný hororový tvůrce opije pomíjivou slávou a s hlavou zastrčenou hluboko ve své vlastní prd*li (asi po vzoru postav svých filmů) recykluje neustále dokonale jeden a ten samý nápad, tentokrát v nesnesitelně uřvané trapné sebeparodii. Pro koho kromě sebe Tom Six tenhle díl natočil? Fanoušci prvních dvou dílů s očekáváním vidění ještě větších prasáren a vyhrocenějšího gore, než bylo ve dvojce, budou nutně zklamáni na celé čáře - trojka totiž obojí naprosto postrádá. A co víc, je to nuda. Naprostá většina přemrštěné stopáže je věnována velmi hlasitým kreacím Dietera Lasera a mně bylo studno něco takového sledovat. Zatímco Lidská stonožka 2 byla nevyhnutelným vyústěním toho, co fanoušci chtěli po jedničce, trojka je jen nikým nechtěná režisérova exhibice s opravdu mizivými kvalitami. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Třikrát hurá. Z celé trilogie shledávám tento díl o velký kus nevydařenějším. A to se točil kolem stonožky ze všech dílů nejméně, protože se sympatický ředitel věznice dlouho zdráhal uposlechnout radu jeho plnoštíhlého poskoka. Nejvíce si mě získal všudepřítomný humor. Pravda, že ke konci už se staly ředitelovy záchvaty lehoulince stereotypní a tím pádem i malinko nudné, ale dlouhou dobu ovládaly moji bránici. Komu Boss k srdci nepřiroste, ten se, věru, bavit nebude. Nakonec byla stonožka přeci jen vytvořena. Tom 6 tak nadhodil rukavici vězeňskému systému spojených států, jak vést věznice správně a efektivně. Je jen otázkou času, než se tohoto brilantního a vysoce ekonomického řešení někdo chytí a podobně půvabnou stonožku zrealizuje. Co dále dodat? Snad jen pokud někdo opravdu očekával horor, tak po zhlédnutí úplně spokojený nebude. Tento díl se nese v těžce komediálním až sebe parodizujícím duchu. Za mě ovšem rozhodně dobrý! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

První díl jednoznačně nejlepší (5*). Dvě hvězdy, za pár brutálních scén. Jinak jsem z toho cítil parodii. (edit - na IMDb přidán žánr komedie) ()

Reklama

Reklama