Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (208)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tohle byla parodie na předchozí dva díly. Jedině v takové parodii si guvernéra může zahrát takové béčko jako Eric Roberts. Nápad lidské stonožky byl použit jako trest na vězně a nepatrně rozšířen. Nápad je to tak zvrácený, že i Robertsovi je z toho špatně. Ale musím uznat, že má něco do sebe, protože pro některé lidi je uvěznění spíše hotel než trest. Kam se na to hrabe vězení Černý delfín? Je milé, že se dvě největší zrůdy z předchozích dvou filmů potkaly ve společném snímku, ačkoliv Harvey má normální a vcelku uvěřitelnou roli. Laser vyměnil inteligenci za zvrácený sexappeal. Ale myšlenka založená na tom, že byly dva předchozí filmy použity jako instruktáž pro sestavení vězeňské stonožky za asistence jejich režiséra, je opravdu brilantní. A stonožka doživotně odsouzených? Nechte se překvapit. ()

Goldbeater odpad!

všechny recenze uživatele

A takto to dopadá, když se zcela podprůměrný hororový tvůrce opije pomíjivou slávou a s hlavou zastrčenou hluboko ve své vlastní prd*li (asi po vzoru postav svých filmů) recykluje neustále dokonale jeden a ten samý nápad, tentokrát v nesnesitelně uřvané trapné sebeparodii. Pro koho kromě sebe Tom Six tenhle díl natočil? Fanoušci prvních dvou dílů s očekáváním vidění ještě větších prasáren a vyhrocenějšího gore, než bylo ve dvojce, budou nutně zklamáni na celé čáře - trojka totiž obojí naprosto postrádá. A co víc, je to nuda. Naprostá většina přemrštěné stopáže je věnována velmi hlasitým kreacím Dietera Lasera a mně bylo studno něco takového sledovat. Zatímco Lidská stonožka 2 byla nevyhnutelným vyústěním toho, co fanoušci chtěli po jedničce, trojka je jen nikým nechtěná režisérova exhibice s opravdu mizivými kvalitami. ()

Reklama

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Pre začiatok som vedela do čoho asi idem o to väčšie bolo moje ani nie tak zdesenie lež skôr nemilé prekvapenie,že po ľudskej stonožke nebolo skoro celú tú dlhú dobu ani chýru ani slichu,až sa objaví niekde skoro v samotnom závere a v daleko prijateľnejšej forme než bolo z predchádzajúcich dielov známe.Sú veci,ktoré si za peniaze nekúpite a potom sú veci,ktoré jakživ nemali uzrieť svetlo sveta.Jednou z tých vecí je toto nechutné,odponé a zvrátené divadlo,ktoré nie je určené pre ľudí zo slabším nervovým systémom-jedným slovom hnus (!) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem se těšil na trojku, tak mě zklamala na plné čáře. Některé gore scény jsou zábavné (třeba kastrace), sekretářka je pěkná, obsazení obou parchantů z předchozích dílů do nových rolí potěší, už to prostě není ono. Než se bude vůbec stonožka konat, tak je před tím změť bláznivých scén vypsychlého ředitele věznice a jeho účetního. Ještě mě potěšilo cameo Erika Robertse. Tak nevím, největším masakrem zůstává druhý díl, nejhororovější první a tady to už je jen taková bláznivina, která mě už nevzala ani na dvě hvězdy. Za mě tedy 20% a celkem zklamání. ()

srbak 

všechny recenze uživatele

Ono, od Toma Sixa som čakal už asi fakt všetko, ale že sa začne vysmievať sám sebe a svojím predošlým dielom tak to snáď nikto neodhadoval. Nie je to už horor, ale taká fekál-nezávislá-hovno-sračko komédia s pritepleným humorom, ktorý mňa osobne celkom pobavil. Bohužiaľ kvalitami sa s prehľadom jedná o najslabší zo všetkých troch dielov. Už len čakám s čím pre svojich verných fanúšikov príde Mr. Six nabudúce. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)
  • V tomto dílu se vyskytuje pouze jedna žena. (LUKICKK)

Reklama

Reklama