Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (208)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Každý režisér má určite sen mať vlastnú trilógiu, lenže Tom Six asi nepochopil sám seba čo chce vlastne natočiť. Kým prvá stonožka bola originálna, druhá nepríjemne nechutná tá tretia bola úplne mimo všetkého. Komická? To by som sa musel smiať, ale bolo mi trápne hlavne z postavy Dietera Lasera aka dozorcu Bossa. Jeho neustály urevaný hlas mi pílil uši a fakt som rozmýšľal ,že to po dvadsiatich minútach vypnem. Tom Six sa mi sprotivil a jeho typické reklamy na predchádzajúce dve stonožky sú len trápnym marketingovým ťahom pre divákov, ktorý nedajbože tieto "skvosty" ešte nevideli. Slabých 15%. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na zavŕšenie trilógie a možno až tak dlho, že naše očakávania predčili realitu. Trojka stonožky už nejde v nechutných explo šľapajách svojich dvoch starších sestier. Skôr ako to už viacerí spomenuli si robí srandu sama zo seba, a zrejme aj z divákov. Dieter Laser je vynikajúci a ťahá celý film ako sa len dá. Nebiť jeho, neviem neviem aký dôvod by som mal pozerať sa na film viac ako 20 minúť. Sám to však nezachráni. Na to podstatné, teda samotnú ľudskú stonožku čakáme takmer až do záveru filmu. Aj keď tu bolo zopár poriadne nechutných scén aj mimo toho, na viac ako 3* to nestačí. Môžme však byť aspoň radi, že zakončenie trilógie nie je úplna blamáž ako sa to už viackrát v minulosti stalo. 65 %!! ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fuck you Tom on six times! Nejzbytečnější pokračování ? Definitivně! První díl byl výborný horor obsahující snad všechny prvky od napětí, atmosféru, zvrácenost po nápad, druhý díl se přesunul do undergroundového a samoúčelného stylu, ale pořád velmi solidní, ale třetí díl je absolutní filmové dno a ostuda veškeré filmové kinematografie. Dieter Laser zřejmě zapomněl, že není v ochotnickém divadle, ale v céčkovém hororu a tak předvádí nejtrapnější teatrální herecký výkon v historii. Uřvaný, ufňukaný sociopat s nevtipnými obscénními poznámky, který celý film řve tak moc, že bez dvojité dávky brufenu, se nedá téměř vystát, do toho si představte jeho nesympatický xicht a budete si přát, ať se už do konce svého života neobjeví na žádném filmovém plátně. ( Nikomu jsem nepřál rakovinu či Aids jak jemu). Jeho skřetí parťák je tišší zlo, ale uchylná tlama opět neskutečná. Druhým mínusem také je, že na stonožku příjde řada až posledních 20 minut před koncem a z operace vidíme pouze jedno zašívání ( To známe z jedničky, díky). Do té doby je "film" trapná, banální, nudná, chabě natočená a hloupá satira. 1* za detaílní kastraci a sexy sekretářku, jinak ostuda jak svině. 20% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jen mizivé procento zdejších členů má smysl pro ujetý až úchylný humor na hranici trapnosti a debility. Nu což, jejich smůla, já se bavil královsky. Dieter Laser je Bůh! ...nebo Ďábel? Tomuhle chlapovi je prý třiasedmdesát, a přitom řádí jako neřízená střela, na jeho vyšinuté postavě šíleného ředitele věznice i na jeho energickém výkonu celý film stojí i leží. Oblíbené (=nejšílenější) scény: Uškrtit někoho a pak ho zuřivě resuscitovat, aby se dal uškrtit ještě jednou - to považuju za naprosto geniální gag! Prznění fašounského ředitele kastrátem do ledviny. Obcování s kómatickou sekretářkou (vzpomněl jsem si na duet pro Nevěstu a Bucka v Kill Bill). Třetí stonožka je sice místy trochu trapná i nechutná, ale určitě jsem u ní nezaznamenal žádný ekvivalent pocitu "sakra-to-je-ale-nuda", který obvykle zažívám u filmů, kterým dávám dvě a méně. Hodně spokojené tři. / A ostatně soudím, že plánované cenzurování "sprostých" slov v komentářích musí být KURVA zničeno! ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Tohle byla parodie na předchozí dva díly. Jedině v takové parodii si guvernéra může zahrát takové béčko jako Eric Roberts. Nápad lidské stonožky byl použit jako trest na vězně a nepatrně rozšířen. Nápad je to tak zvrácený, že i Robertsovi je z toho špatně. Ale musím uznat, že má něco do sebe, protože pro některé lidi je uvěznění spíše hotel než trest. Kam se na to hrabe vězení Černý delfín? Je milé, že se dvě největší zrůdy z předchozích dvou filmů potkaly ve společném snímku, ačkoliv Harvey má normální a vcelku uvěřitelnou roli. Laser vyměnil inteligenci za zvrácený sexappeal. Ale myšlenka založená na tom, že byly dva předchozí filmy použity jako instruktáž pro sestavení vězeňské stonožky za asistence jejich režiséra, je opravdu brilantní. A stonožka doživotně odsouzených? Nechte se překvapit. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Na rozdiel od minulých dvoch dielov si vo filme zahral aj sám režisér Tom Six. (ShortyIC)

Reklama

Reklama