Reklama

Reklama

Star Wars: Padawanská hrozba

(TV film)
  • USA Lego Star Wars: The Padawan Menace
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Sci-Fi
USA / Austrálie, 2011, 22 min

Skupinka mladých Padawanů v čele s mistrem Yodou míří na exkurzi do galaktického senátu. Yoda je ale musí opustit, protože cítí hrozbu republice... (TV Prima)

Recenze (20)

togaf 

všechny recenze uživatele

Úžasná pocta Star Wars, Dart Wader je hvězda, jako vždy, Yoda divně mluví, jako vždy a já se skvěle bavila, jako vždy. A odhalení pravé identity Iana bylo taky moc fajn. A jako bonus George Lucas! ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Nečekaně a neuvěřitelně zábavný speciál se ohání nekompromisními vtípky přesně cílenými na vášnivé fandy Star Wars. Atmosféra je stejná jako u podobných parodických počinů ze série Robot Chicken. Jenže na rozdíl od nich je použitelný i pro děti. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Tak to je bombastické! 22 minut oblíbeného nářezu ze SW a to v Lego podobě!!! Naprosto nic nemůžu vytknout! Klasické scénky tipické právě pro lego postavičky, prostě fanzastické! 5* ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby nejlepší díl ze série LEGO Star Wars. Mě vůbec nebaví opravdové hrané Hvězdné války, ale tahle komedie je prostě úžasná. ()

sima275 

všechny recenze uživatele

No tentokrát je tu přede mnou 22 minut. Ovšem ale se žádné nudné natahování nekonalo. C3PO jako vychovatel a Darth Vader není nikdy dobře na scéně:). Císař ze sebe dělá Sithského lorda a potom zase kancléře. A na závěr Jar Jar Binks rozpoutal válku mezi stroji na galaktickém senátě - taky super LEGO film, který překonal mé potuchy, že 20 minutový LEGO film bude už nudný, ale NEstalo se, takže dávám zase 95% ()

VvV14 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z řady LEGO filmů ze světa star wars. Vtipné vsuvky pomocí nezvaného Darth Vadera mě vážně pobavily. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo, chudák Darth Wader kvůli Lucasovi nemohl zahrát pořádnou roli. Nechte bandu padawanů na starost robotům a zábavu je postaráno. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Opět bravurní humorná kombinace všech šesti epizod o které se mi může jako fanouškovi SW nechat zdát, navíc v perfektním lego provedení. Scény Vader/Lucas a Yoda/Han byly vynikající stejně tak jako jedi souboj Ventress vs Yoda, prostě stejně bravůrní nášup, jako novější Empire Strikes Out. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já tedy nejsem příznivcem lego animáků. Připadá mi to zkrátka moc neobyvklé a zvláštní. Například při rvačkách odletují kostičky apod. Nicméně jako animák, který nelze brát vážně to docela šlo. Hlášky typu: "Máš pod tím pršipláštěm spodky? Není ti zima?" pobavily. A takových tam bylo víc. ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Na tyhle LEGO SW filmečky můžu koukat pořád a stejně se omrzí. Ať už rvačka v senátu, mrtvý Jar Jar (ten mám pocit že umírá v lego SW pořád xD ), Yoda a jeho nový (starý) přítel, Vader co si nemůže zahrát nebo zápas droidů, na který se jeden astromech asi už dlouho těšil xD Nejlepší na těhle lego filmečcích ale je, to míchání prequelů a původní trilogie, z čehož pak vycházejí situace co jsou zaručeným generátorem záchvatů smíchu (no vážně, kdy jindy můžete vidět Anakina a Dartha Vadera v jednom díle současně? xD ). Zkrátka skvělé i pro nefanoušky, i když pro fanoušky SW samozřejmě lepší, kvůli těm mnoha inside vtípkům. ()

homer91 

všechny recenze uživatele

Tak tento krátkometrážní filmeček jsem našel náhodou a musel jsem ho dokoukat dokonce. Opravdu hodně moc jsem se pobavil... Hodnotím tak kladně :-) ()

rhard 

všechny recenze uživatele

Děj příjemný a vtipný.Takových krátkometrážních lego snímků by chtělo určitě víc:) Příjemně si u toho odpočinete a také pobavíte:-) ()

Arany 

všechny recenze uživatele

Výborný filmek, délky jednoho CloneWars, který se humorem může rovnat Robot Chicken Star Wars... "Mám z toho špatný pocit" "Hej zrovna jsem to chtěl říct" "Ale já to řekl první" ... ()

DeltaFixer 

všechny recenze uživatele

Jako příznivec Lega a Star Wars nemohu jinak, než hodnotit kladně, zvláště pak, když tento filmeček obsahuje Jar Jarovu smrt. ()

Reklama

Reklama