Reklama

Reklama

Dark Resurrection Volume 0

Obsahy(1)

Film nás zavede před děj snímku Dark Resurrection Volume 1. Popisuje příběh Mistra Jedi Sorrana a jeho učnů, při hledání mýtického vesmírného chrámu Eron. Sorran, Mistr Jedi se již delší dobu snaží najít místo neskutečné Síly, posvátný chrám Eron. Spolu s mladými Jedii letí hluboko do vesmíru, aby jej našel. Úspěšně chrám naleznou a přistanou na něm. Netuší však, že chrám je střežen strážci. Všichni mladí Jediové v ukrutném boji zemřou. Sorran ještě před únikem z chrámu odnese artefakt s velkým tajemstvím. Při nahlédnutí do něj, zjišťuje, že se mu obětování Jediů a jeho učně Thora, vyplatilo. Artefakt, je klíčem k nesmrtelnosti. (AllShallFall)

(více)

Recenze (3)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Z velké části mi to připomíná, jako by to bylo skřížené s vetřelcem. To prostředí vypadalo jako od Gigera a i ti strážci byli jako vetřelci na LV - 426, jen měli v rukách světelné meče. Sountrack byl také dost podobný. No od Star Wars to mělo společné snad jen ty světelné meče. Ale musí uznat, že i s takovými prvky se mi to moc líbilo. Příběh byl takový hororový a o mnoho více akční a záživný než Dark Resurrection Volume 1. Ve své podstatě je tento počin originální. Z nějakého prvku vychází, ale nijak na nic nenavazuje. Tím pádem vlastně nic nekazí. Bylo to výborné. ()

io. 

všechny recenze uživatele

Můj názor je, že filmaři promrhali svůj talent. Celková stopáž 41 minut - z toho 6 minut odečtěte na titulky. Dostanete cca půl hodinovou scénu z vesmírné velryby. Udělané krásně, ale jednoduchou několikavteřinovou myšlenku rozmazat do půlhodinového snímku ... promrhali sílu :-) ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama