Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Nevěřil jsem ani ve trojku, tak proč by nemohla být čtyřka také perfektní? Jsem zvědavý..

mARLL

mARLL (hodnocení, recenze)

Earl_23: nevadí, mě potěší čtvrtý díl i ostatní fanouškům :-)

mARLL

mARLL (hodnocení, recenze)

Žralok: Andy je dobrej no, asi nejlepší příklad, myslel jsem si, že to někdo napíše, byl jsi to hned ty, Žraloku :-) Jinak už se těším taky na Indiana Jonese 5. 

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

mARLL: Harry Potter měl jasně danejch 7 dílů (Knižních. Poslední kniha zfilmovaná ve 2 filmech) Stejně tak Pán prstenů byl od začátku triologie. Jedinej Indy je dobrej příklad ;)

mARLL

mARLL (hodnocení, recenze)

Nejlepší prostě byla jednička, co se týče efektů a trilogie, tak byla  nejlepší trojka, bylo fakt vidět, že kluk byl už velký a už hračky předal jinýmu dítěti... Podle mě bude čtyřka proto, protože mi všichni chceme další díly, něco jako harry potter, indiana jones, pán prstenů, ty taky vydali nějaký díly a pokračovali dál ... Tak to samé chtěji udělat i u TOY STORY, je to dobré pro nás i pro děti hlavně, co mají rádi příběh hraček :) Podle mě to bude, že Woody a jeho přátelé se chtějí vrátit ke svému majiteli Andy a vypraví se celá Woodyho parta do té školy, kam odjiždí Andy ...  Takže akce budou ve čtyřce ... můj názor :-) Nebo druhý názor, že to začne celé oznova u toho dítěte, který daroval Andy... Spíš bych chtěl, aby se stal ten můj první názor... Těším se na toy story 4 !!!!!! 

Billie777

Billie777 (hodnocení, recenze)

Všechny tři díly byli skvělé ale bojím se, že čtyřka už nebude ono. Trojka by jinak byla takovým pěkným zakonečením celé série. No nevím, ale každopádně se docela těším.

Kolbenova

Kolbenova (hodnocení, recenze)

Dado513: Podle mě čtyřka jinej důvod nemá, ale je pravda, že Lasseterovi je po tak velkém úspěchu trojky líto zakončit jeho velký několikadílný "Toy Story".

Dado

Dado (hodnocení, recenze)

Myslím, že koniec Toy Story 3 bol skvelým zakončením nielen filmu, ale aj celej trilógie, toto už mi pripadá akoby tvorcovia chceli vyžmýkať z mena čo najviac peňazí, keď videli, aké tržby mal tretí diel.

SeBig

SeBig (hodnocení, recenze)

Taky musim souhlasit že dvojka byla nejslabší, ale furt výborná když jsem byl malý viděl jsem ji nespočetkrát a oblíbil jsem si postavu zlatokopa. 

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Kolbenova: S tim souhlasim. Dvojka se moc nepovedla. Nejlepší je jednička a trojka je super i po tolika letech od prvního dílu a absolutní nostalgie :)

Kolbenova

Kolbenova (hodnocení, recenze)

KnightErik: Je jasný, že když 4 bude dobrá, tak proč by nemohla být 5. Já bych ale tu celou sérii radši už nechal na pokoji

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Já si myslím že když byla skvělá trojka a podaří se čtyřka v podobném duchu,tak ta nic ukončovat nebude a automaticky bude i pětka :)

Kolbenova

Kolbenova (hodnocení, recenze)

slatkac: Trojka byla podle mě nej ze všech dílů, je to dost pěkný zakončení, teda aspoň si to všichni mysleli, že to je zakončení...

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

slatkac: To děláš chybu kamaráde. Pokud se ti líbila jednička tak trojka bude určitě taky. Dvojku překonává mílovejma krokama :)

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

Jo, tak to se omlouvám :D ale stejně nechápu proč to lidi hodnotěj když to ještě neviděli...

Kolbenova

Kolbenova (hodnocení, recenze)

Žralok: Jo, asi máš pravdu, ale oni to stejně smažou jak těch hodnocení bude 5.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

Takže další blb co hodnotí filmy aniž by je viděl nebo mohl vidět...

kiki712

kiki712 (hodnocení, recenze)

Kolbenova: Tys to viděl jo? vždyť to není ani v kinech a ani to nejde stáhnout...

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

??? :-O tohle musí být kachna, nevěřím že po té skvěle ukončené trojce přijde další díl. Ale jestli tomu padne zelená, budu neskutečně šťastný!!!

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama