Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kovboj Woody vždycky dobře věděl, co je smyslem jeho života. A tím bylo starat se a chránit jeho dítě, ať už to byl chlapeček Andy nebo holčička Bonnie. Když však Bonnie přinese do svého pokojíku novou hračku, které říká „Vidlík“, otevře se Woodymu a jeho věrným kamarádům docela nový velký svět. (Falcon)

Diskuze

Gig

Gig (hodnocení, recenze)

Tak jsem koukal na trailer a jsem uprimne nervozni. Rad bych, aby to bylo dustojne ukonceni jednoho velkeho kultu. Ale... Kdyz jsem tam uvidel neco jako rybku Nema, neco jako opicaky z Madagaskaru, kdyz jsem vydel bedny u pobrezi ala Madagaskar. Tak mam uprimne strach. Co je ovsem supr, tak to je parodie na Toma Hankse ala Trosecnika :)

na příspěvěk reagoval Žralok, Habansz

JohnyMaSpani

JohnyMaSpani (hodnocení, recenze)

To jsou jenom spekulace  . . . To je jasný, že mezi těmito postavami je podobnost, když spolu tvoří kolekci.

133craig

133craig (hodnocení, recenze)

Tak jsem si článek přečetla a ještě koukla na video, kdy Jessie vypráví svůj příběh a ty klobouky jsou odlišné. Hlavně tím tvarem. Emily má opravdu kulatý a Andy spíš do trojúhelníku. A ještě mu chybí ten bílý lem nahoře, jak se sám autor článku zmiňuje. Teorie je to sice hezká, ale asi jen opravdu teorie. Pozorně se podívejte: http://www.youtube.com/watch?v=ElhbTsKsros

Uživatel 133craig smazal svůj příspěvek.

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

microice

Jasné že se změnila, ale odložila Jessie už v poměrně vysokém věku, tak si myslím, že by časem Jessie napadlo, kdo je Andyho máma, ale i přesto si myslím, že je to pěkná teorie.

microice

microice (hodnocení, recenze)

BreHas26

Jessie si spíš užívala nového majitele a chtěla zapomenout na Emily. Hlavně se ta matka změnila, takže jestli by ji hned poznala to není jistý.

na příspěvěk reagoval BreHas26

BreHas26

BreHas26 (hodnocení, recenze)

Je to sice pěkná teorie, ale pravda to není :) Klobouk je sice podobný, ale není stejný. Andyho je ve tvaru trojúhelníku stejně jako Woodyho, Emily měla kulatý klobouk jako má Jessie, navíc si Jessie Emily pamatovala, takže by ji poznala :-)

na příspěvěk reagoval microice

packa

packa (hodnocení, recenze)

microice

Dává to smysl, ve druhém dílu ta potvora prodávala Andyho hračky na ulici, jasnější důkaz její prohnilosti a zkaženosti nepotřebuji.

na příspěvěk reagoval microice

microice

microice (hodnocení, recenze)

A tedy vlastne Andy udelal to samy a dal Woodyho te male holce. Ma to v krvi :D 
Budu na to muset kouknout znovu.

na příspěvěk reagoval packa

microice

microice (hodnocení, recenze)

Takze jsem se docetl, ze Andyho matka je vlastne mala Emily. Opustila Jessie v krabici a nakonec zůstala u Andyho. Andy ma totiz totozny cowboy klobouk jako Jessie, akorat to ma bez bile krajky, jak ma Jessie.

na příspěvěk reagoval packa, 133craig

Mayers

Mayers (hodnocení, recenze)

PauloZ

Naprosto souhlasím, já se na jednu stranu strašlivě těším, páč je to pro mě osobně nejlepší Pixarovka. Zakončení trojky ale bylo famózní. Příběh byl nádherně "ukončen" a jak už někdo zmiňoval - byla to parádní nostalgická tečka. S čím teda tvůrci příjdou? :) V každým případě to snad nepodělaj.

Haretix

Haretix (hodnocení, recenze)

Trojka byla perfektní, laťka je hodně nahoře a pevně doufám, že se jí aspoň přiblíží nebo jí dorovnají.

PauloZ

PauloZ (hodnocení, recenze)

Nechápu, proč musí točit 4 díl. Teda chápu, někdo chce být víc a víc lóvatý. Trojka byla ale nejlepší zakončení, co snad mohlo být ... doufám, že to mají dobře promyšlené, protože by byla neskutečná škoda, celé to jakkoliv pohnojit.

na příspěvěk reagoval Metal Lord, Mayers

PATWIST

PATWIST (hodnocení, recenze)

Žralok

Zdravím, až teraz čítam odpoveď :) no tak mi to prišlo, ale na 6ke som bol v kine  a dávam 5 hviezd :-) nechýbala akcia a humor

na příspěvěk reagoval Žralok

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

TheJirkaW

Proc fakan? ja Toy story miluju a nejsem fakat. a propo. kdyz je pro vas nekdo kdo se tesi na pohadku fakan, co tu delate vy? :)

Uživatel TheJirkaW smazal svůj příspěvek.

Kolbenova

Kolbenova (hodnocení, recenze)

finy_cz

Jako stěr dobrej :D, ale argumentace trochu mimo... zvlášť když Pixar zatím udělal jenom jednu chybu s natočením Auta 2.

Související novinky

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

Keanu Reeves si zahraje v komedii od Jonaha Hilla

08.03.2024

Tuhle kombinaci by nejspíš čekal málokdo. Keanu Reeves (The Matrix Resurrections), herec téměř univerzálně milovaný napříč všemi cílovými skupinami, však už loni přislíbil svou účast na nadcházejícím… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Reklama

Reklama