Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Posledním krokem americké vlády v boji s kriminalitou a terorismem je vysílání signálu, který znemožňuje vědomé páchání trestných činů. Kariérní kriminálník Graham Bricke (Édgar Ramírez), který zatím velké štěstí neměl, se spojí se synem známého gangstera Kevinem Cashem (Michael Pit) a s hackerkou na černém trhu Shelby Dupree (Anna Brewster). Společně podniknou loupež století a zároveň poslední zločin v dějinách Ameriky před vypnutím signálu. (Netflix)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že je Megaton debil, jsme si potvrdili už z jeho předchozích filmů. Je tak tedy pro mě záhadou, proč ho Netflix nechal natočit snad nejdelší béčkovej akčňák v dějinách filmů. Nemá to hlavu, ani patu. Všichni jsou tady odporní až na půdu a jedinej plus má film ve výběru hudby, což dokazuje, že Megaton nemůže bejt úplně debilní, protože takovou muziku by debil do filmu nepoužil. Dlouho jsem totiž neslyšel trip-hop a když už nic jiného, tak jsem si alespoň poslechl pár legendárních věcí. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

otřesný, debilní, nudný film ... nic nedává smysl, jednotlivé postavy ani nevím, proč tam byly...divně zahrané...některé úplně zbytečné...děj o ničem...akce nulová...jedna * jen z lítosti nad ztraceným časem a za Michaela Pitta ... ten sice hrál debilní postavu ale aspoň se snažil vyždímat nějaké charisma ... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komiksové drama bohužel selhávající už na samém začátku. Ano, skutečně se jedná o komiksový film, neboť byl natočen na základě obsáhlého komiksu 'The Last Days of American Crime', který u nás bohužel nevyšel. Snad to komiksovému vydavatelství Crew či BB art napadne. Příběh nahlíží do nedaleké budoucnosti, ve které vláda USA plánuje aktivovat nějaký signál pod názvem ´Americká mírová iniciativa´, mající zastavit veškeré kriminální chování. Takže ve své podstatě podobná myšlenka, jaká byla už ve snímku 'Minority Report' (2002), jen s krapet jinou metodou. A jiný koncept má i příběh, neboť tady se vlastně jedná o další příběh velké loupeže, která se má odehrát dříve, než se onen signál spustí. Ale protože do toho všeho byla vtlačena vehementní kritika současné vlády, jako celek se z toho stal naprostý dějový mišmaš postrádající alespoň nějaký smysl. Čert aby se v tom vyznal. Naprostý ideologický chaos v prezentaci dystopických Spojených států s přísnými hranicemi utápěné v takových neopolitických katastrofách mezi gangstery, že se leckdo snaží z tohoto marasmu zoufale uniknout. Komiks je skutečně obsáhlý a tak byla zřejmě snaha natočit také obsáhlý film. Jenomže když není přirozeně obsáhlý scénář, o nějaké obsáhlosti tak nemůže být řeč. Snímek má sice dva a půl hodinovou stopáž, jenomže plnou zbytečně předlouhých scén vyvolávající dojem o naprosto zbytečném umělém natahování. Dějový vývoj často ztrácí rytmus, čímž se utápí ve snaze něco navnadit. Sex, drogy, násilí. Na správný gangsterský film, ozvláštněný zmíněnou loupeží, vše patřičné, ale v rámci kinematografie jaksi v nepovedeném balení. Netflix ve zběsilém tempu chrlí svým předplatitelům nejrůznější filmy a seriál v tak zběsilém tempu, že je to až na úkor kvality. Chtělo by to už skutečně zabrzdit a lépe nad tvorbou přemýšlet. https://m.media-amazon.com/images/I/51d-YexCahL.jpg ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Až takú sračku som nečakal. Otrasní herci, ktorí sa snažia tváriť tak prehnane drsno, že by nevystrašili ani trojročné dievčatko. Dialógy nefungujúce, umelé, normálne to tým postavám nie je veriť. V niektorých momentoch sa divák cíti trápne za nich, najmä keď sa tam protagonista rozpráva s urnou. Tam, kde už úplne strácajú niť dej vyplňujú vulgárnosťou a neprehľadnou streľbou, že aj Baghdad by im závidel.Najlepšie boli červené topánky strhanej Anny Brewster, ktorá si ich nevyzula ani pri milostnej scéne. Asi mala nepekné otlaky. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle Megakokoton posral. Nepatřím mezi ty kteří by ho hejtovali za druhý a třetí tíl Taken. To byla aspoň když už nic slušná akční zábava se sympaťákem Liamem, byť se tam stříhalo jak o život. Tady se sice stříhá relativně normálně, ale celá ta akce je taková nedovařená a totálně sterilní. Nemluvě o tom, že to trvá kurewsky dlouho, než se začne něco dít. Sharlto trestuhodně upozaděný a ten nápad se signálem úplně zbytečný a nevyužitý. Jediné co to drží nad totálním dnem je už tradiční Netflix profi zpracování, ale to je hodně málo.20% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Během milostné scény v restauraci hraje píseň „I Wanna Be Your Dog“ z roku 1969 od americké rockové kapely The Stooges. (rublik05)
  • Při závěrečných titulcích hraje skladba „Personal Jesus“ od britské hudební skupiny Depeche Mode. Skladba byla vydána jako první singl z alba „Violator“ dne 29. 8. 1989. (rublik05)

Reklama

Reklama