Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 1
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (210)

Adasin 

všechny recenze uživatele

Seriál si kvůli tomu asi nepustím, ale nemůžu napsat, že je to taková blbost jak se z procentuálního hodnocení zde a z některých komentářů může zdát. Některé vtípky a odkazy na mě fungovaly a mezi plejádou hvězd, které se objeví byť jen na pár sekund v jednom jediném záběru, si každý najde nějakého svého oblíbence. A až na Haleyho Joela Osmenta (fakt už není roztomilý) je tu sympatické obsazení. 6/10 ()

Moena 

všechny recenze uživatele

[Filmový víkend 2015] Nikdy by mě to vlastně samotného ani nenapadlo, ale tenhle film je prakticky celý sestříhaný jen z cameí! Na pozadí hlavní čtveřice (pětice) hlavních hrdinů, zahranou několika téměř neznámými herci a jednoduchém příběhu o tom, jak sehnat dalších pár mega na film, se tu vlastně nic jiného neděje. Cameo střídá cameo, až to člověk nestačí stíhat. Některá jsou lepší, některá horší, některých si vážně ani nevšimnete. A až na pár vtipných scének jsem tady smíchy zrovna nebrečel. Očekávaní nebyla žádná, film neurazil, ale z celé víkendové šestky mi z hlavy asi vyšumí nejrychleji. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem seriál, ale jak jsem tak na to koukal, možná by mě mohl bavit. Přece jen mě zákulisí filmování v Hollywoodu docela zajímá, stejně jako skutečnost, že se zde vyskytují skutečné hvězdy Hollywoodu. Není to celé vtipné, na to není scénář dost dobrý, ale jsou zde momenty, které mě rozhodně bavily. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Považujem za obrovské šťastie, že ma minul seriál. Neskutočne nevipné a trápne až úbohé spracovanie. Koho ešte stále baví tie často omieľané sexuálne narážky a nechutnosti? Že vraj príjemná oddychovka, no mne sa z toho chce zvracať. Raz tu hlasujete a vychvaľujete do nebies pseudoumelecké drámy, inokedy tie isté osoby vidia na tejto znôške dementných dialógov niečo strašne žartovné. Kde sú časy pánov komikov ako bol Louis de Funes? ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušná komediální jednohubka s pohodovou atmosférou a sympatickými charaktery, která mi vlastně jen připomněla jeden z mých největších seriálových restů. Něco mi totiž říká, že v případě nakoukání bych si to celé logicky užil podstatně více. A možná bych i pochopil, proč je tu za titulní postavu týpek, co je ve filmu z celé pětice snad nejméně. Jeremy Piven si to ale pořád neskutečně dává. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • V cameo roli se představil jeden z nejlepších fotbalistů poslední dekády Thierry Henry, který je vzhledem ke svému působení v týmu NY Red Bulls populární i na americkém kontinentu. (hendrich6)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)
  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama