Reklama

Reklama

Vincentův svět

Trailer 2
USA, 2015, 104 min

Režie:

Doug Ellin

Scénář:

Doug Ellin, Rob Weiss

Kamera:

Steven Fierberg

Hrají:

Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara, Billy Bob Thornton, Jeremy Piven, Haley Joel Osment, Emmanuelle Chriqui, Emily Ratajkowski (více)
(další profese)

Obsahy(1)

V dlouho očekávané filmové verzi cenami ověnčeného úspěšného seriálu kanálu HBO Vincentův svět se opět sejdou herci z původního seriálu, v čele s Kevinem Connollym, Adrianem Grenierem, Kevinem Dillonem, Jerry Ferrarou a Jeremym Pivenem. (Freeman Ent.)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (210)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Satanapustá, zoufale nevtipná, až bolestivá kokotmédie o slizkých, zdegenerovaných snobech, která se urputně snaží být Kalifornikejšn, ale zůstává jen satanapustou, zoufale nevtipnou, až bolestivou kokotmédií o slizkých, zdegenerovaných snobech, kteří si asi jakože „ukrutně vtipně“ nastavují zrcadlo. K tomu všemu je to až na výjimky osazeno natolik nesympatickými, až odpudivými nehereckými držkami, že jsem z toho měl stejný zážitek, jako bych sto minut čuměl na zanícený bércový vřed Liama Nýsna a musel se smát tomu, jak z něj stříká hnis. Ale třeba takový Brendn Volš by se u toho dozajista smíchy pobryndal acidofilním mlékem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Keby som videl seriál, asi by ma to viac bavilo, lebo ty herci mi nič nehovorili a okrem Dilona ani moc nebrali. Takto mi to prišlo len hodne fajn. Hlavne tie camea nemali chybu (najlepšie je s Neesonom). Inak celkom zaujímavé prostredie filmu v Rkovom ratingu, ktoré rozhodne dokáže zaujať. V ďalekej budúcnosti sa k tomu určite ešte vrátim, aby som sa do toho hlbšie ponoril. 70% - 3* ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Filmový Entourage připomíná kluka s fajn svojskym smyslem pro humor, co se ocitne uprostřed neznámý party a šíleně se začne přetvařovat, aby zapadl - jakkoliv by to ani pořádně nebylo nutný. Potažmo filmový Entourage připomíná hodně nepovedený tribute z dílny úplně jinýho autora. Rozhodně to ale neni uctivá tečka za seriálem, kde se takhle bezmyšlenkovitě jedno cameo na druhý fakt nekupí, a kde je ve skutečnosti patrná nějaká ta chemie uvnitř entourage. Tu se na filmový plátno absolutně nepodařilo přenést; tahle partička mi místo toho byla vysloveně cizí a ukradená. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Já ten seriál neznám a ani mě to neláká, což je problém asi na mojí straně a tenhle film mi přišel pod ruku a byl celkem vychvalován. Tak jsem si řekl proč ne. Komedie??? Vážně? Nuda jak prase, trapný nevtipný hlášky, otřesná kamera... no jestli je takovej seriál tak už vim proč jsem ho neviděl. Jedna hvězda za Liama Neesona. To je ten typ filmu co vás akorát tak nasere, protože čekáte, že vás aspon trochu pobaví (když už má v žánru komedie) no a pak to dokoukáte a vy si řeknete akorát proč? ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

[- Filmový víkend čsfd 2015 -] Seriál neznám a znát nehodlám, je dost možné, že věci v něm jsou vtipné, ale zde nejsou, fakt, fakt ne, camea jsou mnohdy zbytečná a chybí jim nějaký nápad, "záporné" postavy jsou zcela bezzubé a někdo je měl z filmu vystřihnout a raděj se věnovat hlavním postavám, které jsou jen bandou karikatur (tenhle chce bejt režisér a rád pícha, tenhle chce bejt slavnej a rád pícha, případně tenhle je už prachatej dost, ale rád by píchal jen tuhle a konktétní - to jsou jejich jediné charakterové vlastnosti, do koně!). Navíc herci ani moc hrát neumí, například ta hlavnější postava z hlavních má představovat űberhvězdu pláten všech velikostí, ale v průběhu filmu ukáže asi tři výrazy a z nich nejčastěji se tváří jako uzbecký zahradník, který omylem vnikl na gardenparty polských neonacistů a snaží se tvářit, že je to všechno v pohodě. Jediná zajímavá postava (i herecky) je židovský filmový producent Ari (upřímně, už tohle je docela vtipné), ale to je tak jediné, mohlo to dopadnout i na průměr, ale to by scénárista nesměl být debil. Konec hlášení. ()

Galerie (129)

Zajímavosti (4)

  • Po titulcích je možné zhlédnout další scénu. (Will_X)
  • Kevin Connolly si při natáčení fotbalové scény s americkým fotbalovým quarterbackem Russellem Wilsonem zlomil nohu. (willy1)
  • Natáčení probíhalo v Hollywood Hills, v Hollywoodu, Los Angeles, West Hollywood, Beverly Hills, Villa Sophia a v Miami v USA. (willy1)

Související novinky

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

Komedii Santa je úchyl! čeká pokračování

31.10.2015

Billy Bob Thornton se momentálně vůbec nefláká. Loni se objevil v Downeyho Soudci nebo v seriálovém Fargu a letos se po Vincentově světě zastaví ještě v kriminálce London Fields a politickém dramatu… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Boardwalk Empire čeká film?

Boardwalk Empire čeká film?

03.01.2015

U HBO začínají mít zálusk na převádění seriálů na velké plátno. Sex ve městě se dočkal dvou filmů, letos v červnu zkusí štěstí Vincentův svět a již několikrát jsme slyšeli úvahy o tom, že by… (více)

Reklama

Reklama