Reklama

Reklama

Lady Grey London

Recenze (21)

maseer2 

všechny recenze uživatele

další reklama na Dior s krásnou Marion Cotillard.. rozhodně daleko povedenější kousek, než naservíroval Lynch.. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Neviem, či v dnešnej dobe má ešte zmysel hercov, režisérov a iných výrobcov filmov deliť na komerčných a tých nekomerčných, lebo väčšina sa snaží účinkovať v najlepšie výnosných dielach, málo z nich hľadí na vnútro, lebo vyvstáva často otázka, aký to má zmysel, či počas svojho života menia strany, takže nakoniec je z toho aj tak zlý výsledok z pohľadu nekomerčného diváka. Viete ja neuznávam značky ako Dior a podobne, prídu mi zbytočné, konzumné, hodnotu im dávame len mi ľudia, je to ilúzia, o to viac som smutný, že v takej reklame hrali Cotillard a McKellen. Úprimne vám poviem, že je to len akoby umelecké z môjho pohľadu, tá reklama ma ozaj neupútala. Tak ako vždy rôzne farby, rôzne kostýmy, ale prázdny duch. Proti reklamám na tejto stránke a aj na imdb.com nemám nič, keďže je to tvorba ako televízna, takže nech si to tu je, ale môj názor na reklamy je v dnešnej dobe skôr negatívny. Ja mám svoje sny, idei, tam vidím svet inak, aj inak reklamu. Úplná zhovadilosť to nebola, ale nemám k tomu dobrý postoj, takže hodnotím od srdca takto. ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Dior vie, ako sa robí slušná reklama! Ako celok je to síce mierne povrchné, ale taktiež nesmierne predchnuté vkusnou estetickou teatrálnosťou. A prítomnosť mojich obľúbených hercov, ktorým stačí 6 minút nemého hereckého koncertu, aby si ma získali, je dobrým predpokladom na úspech. (7/10) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Když vypustíte celou reklamní pointu a zapomenete, že jde o nějakej Dior, pak Mitchell za 6 minut vysvětlil, bez jedinýho vyřčenýho slova, proč je Marion Cotillard v mý top 10 hereček. Zrovna jsem asi tak sedm vteřin od zamilování se. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele

Sice čtu, že jde o reklamu, ale tenhle snímek by se nechal i vidět tak, jak funguje múza. Aniž by se soustředil na nějakou komerci. ()

Itar 

všechny recenze uživatele

Femme fatale tak trošku jinak. Výborní herci, trošku pokulhávající výběr hudby, kdy každá část funguje parádně, nicméně výsledek působí trošku trhaně. ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Fakt, že oba pánové patří ke čtyřprocentní menšině, dává příběhu další možnosti výkladu. Ian McKellen je noblesní jako skoro pokaždé; Russel Tovey by měl (pokaždé) mít na hlavě čepici nebo jinou pokrývku. ()

Joye 

všechny recenze uživatele

Začátek mi připoměl Flashdance, ale s přesýpacími hodinami. Střihy se skvěle doplňují s hudbou. Ian McKellen je v naprostým tranzu. Skvělý výběr herců. ()

coolglitterk 

všechny recenze uživatele

Opravdu úžasný film, jeho podstatu a uměleckou hodnotu pochopíte až po druhém shlédnutí. Film se nedá ocenit, 100 % je prostě málo! Skvělý Ian McKellen filmu dodává ten šmrnc, bez něj si to prostě nedokážu představit. Opravdu nádherný příběh, lépe by to vystihnout nešlo. 6 minut je tak akorát, kdyby film zabral víc času, neměl by ten správný spád. Jednoduše řečeno: úžasný film, všem ho doporučuji! ()

Reklama

Reklama