Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Machete je zpátky a pouští se se do mise, kterou by nezvládl žádný jiný smrtelník. Bývalý federální agent Machete (Danny Trejo) je pověřen americkým prezidentem (Charlie Sheen), aby se zhostil úkolu, se kterým si neví rady ani jeho speciální jednotky. Machete musí sám najít výstředního milionáře a obchodníka se zbraněmi Luthera Voze (Mel Gibson), který plánuje vypustit smrtící raketu. Na jedné straně je plán na rozpoutání války a anarchie na celé planetě – a na druhé jediný muž, jehož nejoblíbenější zbraní zůstává mačeta. (EEAP Film Distr.)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (678)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Hrozně blbé, ale (zase) bohužel ne tím vtipným způsobem. Tím pádem ještě horší než první díl, při němž jsem se párkrát zasmál. Tentokrát všechny plusové body obstaral Mel Gibson (fandící Star Wars), jinak vážně hrozná nuda / nudná hrůza. A třetí díl bude s největší pravděpodobností totéž, jen se světelnými mačetami, klony... atd. No nic. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Řeknu to asi takhle. Film, který spojuje absurdní scény jako vystřižené z indických akčních béček se sci-fi zápletkou a hromadou přehnaně digitálních a nechtěně srandovních úmrtí, nemůže být kvalitní. Ale kde se píše, že by přehlídka nablýskaných mačet podbarvená přímočarým příběhem a sponzorovaná skupinou snad nejžhavějších hereček současnosti (GAGA fakt nepočítám) nemohla být zábavná a jako velmi svérázná pocta žánru dokonale osvěžující? Rodriguezovo duševní šílenství mě tu každopádně poprvé začalo bavit, prezident Sheen je bezkonkurenční a do polonahé Michelle Rodriguez jsem se už zase zamiloval, přestože tentokrát jsem se vážně snažil soustředit na film. A trojka už je svým námětem natolik vábivá, že snad na mistra Roberta poprvé vyrazím i do kina :D 60% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nehoraznej kulervouci mega narez. Trejo v zivotni forme masakruje vse co mu pride pod ruku, vnitrnosti a hlavy litaj na vsechny strany, vizual ocekavane jak 80tkovy becko, do toho tak stupidne vypadajici triky, ze si je clovek musi zamilovat, spousta hlasek a spousta znamejch xichtu v cameo rolich, obzvlast napad s Chameleonem je genialni. Pribeh ale prekvapive dava docela smysl, postupnej presun ke sci-fi a ukazky ze tretiho dilu zase slibujou ozvlastneni a ja se celou dobu kralovsky bavil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nobody knows Machete! Ano přesně tak žádnej neví co je Machete zabíjí žádnej neví co je to za úlet... Ale pozor Wacoslav1 to ví!!! Chystal jsem se na toto jako na nejulítlejší akční náser roku a je fakt, že moje očekávání byla splněna. Trejo sice opravdu neumí hrát, ale to je mi u řiti. Stačí pár nekompromisních pohledů a zabijáckých hlášek a jdu z tohohle týpka do kolen. Prostě je to gejzír totálních šíleností a pokleslý filmový zábavy, kterou si užijete do tý míry do jaký jste ochotni akceptovat totální nesmysly a sice pravda kreativní, ale naprosto ujetý nápady. Pro fanouška podobných bláznivin to každopádně funguje téměř bezchybně. Fakt netřeba řešit co by se mohlo stát a co ne. Rodriguez se z ničím nesere a první díl strká do kapsy. Teda ne, že by jednička nebyla v poho, ale dvojka je na poli všech unreálností a totálně záměrně natočenýho guilty pleasure pro vyznavače podobných nářezů absolutním vrcholem který beze zbytku splnil moje očekávání. Jenom jsem fakt zvědavej jak si poradí se třetím dílem kde by měl pan zahradník zabíjet ve vesmíru. Je tady na to na konci Machete zabíjí docela slušnej nástup, takže nic nekončí a možná se dočkáme ještě většího šílenýho námrdu i když si nejsem jistej, jestli je to ještě po tomhle filmu vůbec možný. Každopádně pro mě to je určitě bez nějakýho dalšího okecávání jasných a nekompromisních 100% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Soudruh mačeta si začal úřadovat velmi rychle a tak se prvních decilitrů krve dočkáme poměrně záhy. Ovšem zbytek je jedno velký zklámaní. Ne opravdu jsme nečekal nic jinýho než jednoduchou zábavu co sama sebe nebere vážně, ovšem musí to mít alespoň nějaký říz a ne že se film obsahuje pouze dva prvky makro záběr Mačetova ksichtu a snaha o vtipné co nejbrutálnější způsoby způsoby zabijení. Děj nebudu koemntovat, protože tohle je jak scénář z pera včelích medvídků, ale celkově ten film postrádá cokoli humorný hlášky, nějaké napětí, dialogy ala srdečné pozdravy z ústavu pro nudu a co mně sere nejvíc, že byl treustuhodně nevyužit ženský prvek. Takovejch koček tam a mačeta se za tu dobu jako vychrápe jen s jednou ?? No kde to sme, aby měl Mačeta mín sexu než já !!! ()

Galerie (104)

Zajímavosti (34)

  • S datem premiéry filmu se hned několikrát hýbalo. Původně byla americká premiéra stanovena na 13. září 2013, avšak poději byla přesunuta na 4. října 2013. Ani toto datum nakonec nebylo konečné, když posléze došlo k posunu na 11. října 2013. Obdobně se několikrát hýbalo i s datem české premiéry, přičemž nakonec byl zvolen termín 24. října 2013. (gogos)
  • Kolt "Napínák" patří také do arzenálu zbraní, které měl ve svém kytarovém pouzdru Antonio Banderas jako hlavní postava ve filmu Desperado (1995). Sartana (Jessica Alba) má ve filmu zbraň Glock 19 ráže 9x19mm. (PRobin)
  • Poté, co Machete (Danny Trejo) během boje s klony usekne třetímu z nich hlavu, není jeho mačeta od krve. (bugfoot)

Související novinky

Machete zabíjí... ve vesmíru!

Machete zabíjí... ve vesmíru!

04.04.2015

Bývalý elitní agent, který už si to rozdal s Robertem De Nirem, Stevenem Seagalem nebo Melem Gibsonem, se vrátí. Alespoň to tvrdí jeho představitel Danny Trejo, podle kterého se na třetím dílu… (více)

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

Conan je mrtvý, ať žije Oheň a led

28.04.2012

O tomto projektu už jsme před nějakým časem psali. Chvíli to vypadalo, že upadl v zapomnění, ale Robert Rodriguez se ho nevzdal. A teď tvrdí, že hned po Machete Kills a Sin City 2 konečně natočí… (více)

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

Posily: Machete 2, Iron Man 3, Mad Max 4, Fast Six

25.04.2012

Dnes tu pro máme pořádnou dávku akce, tak se nezdržujme: Robert Rodriguez je odvážný muž. Chce totiž do role hlavního záporáka v Machete Kills obsadil Mela Gibsona. Podle posledních zpráv je všechno… (více)

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

Sin City 2? Opravdu? Konečně?

21.04.2012

Jedničku jsme viděli v roce 2006. Robert Rodriguez od té doby tlachá o dvojce. Slibů a pak odkladů bylo mezitím tolik, až jsme přestali věřit, že ten film někdy vznikne. A ve chvíli, kdy to vypadá,… (více)

Reklama

Reklama