Reklama

Reklama

Machete Kills in Space

  • USA Machete Kills Again... In Space! (neoficiální název)

Obsahy(1)

Poté, co se Voz pokusí rozpoutat na Zemi jadernou válku, uprchne do vesmíru a prezident může věřit jen jednomu muži, který Voze zneškodní, a tím je Machete (Danny Trejo). (TommyZR)

Diskuze

Segrestor

Segrestor (hodnocení, recenze)

no, trapná sračka úplně ne, ale pocity trapnosti se občas objevily. Možná na druhý pokus dvojka vyzní lépe, doporučuji

na příspěvěk reagoval Lacike, Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Mike ma pravdu. Dvojka je trapna sracka. Ale na trojku sa aj tak tesim.

Wacoslav1: pokial kvality dvojky porovnavas s filmami typu Deadliest prey, tak v tom pripade mas pravdu. Je to rovnaka kategoria shitu. :)))

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

ywo666

nemas pravdu :) ... aj ked beriem, ze par veci je tam dobrych, ale v konecnom dosledku to vobec neposobi, tak ako by malo - Rodriguezovsky

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Vôbec tomu nerozumiete. Je to zábavná trashová pičovina tak na 3-4*. Dobrých nápadov je tam po chuja. Zasmial som viac, ako na polovici komédií. Ale občas to varí z vody a niektoré pasáže sú nudné. Ale zneškodnenie rakety, 3D sex, obesenie, šuk za peso a atď.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ale chuja... ty si zvlastna entita Waco... dobremu filmu das kokotske hodnotenie a braku bez hlavy a paty das vysoke hodnotenie... ja mam obcas z teba pocit, ze ak je nieco komplikovanejsie alebo je tam viac dialogov a nebodaj to ma dej, tak to ide maximalne mimo teba...

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

No řekněme, že já jsem ten typ diváka co se umí upřímně a nezávazně pobavit a neřešit píčoviny asi tak. Vy jste tu všichni hrozní filmový fajnšmekři a kverulanti :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Pozor mě se jednička taky líbila a dost dal jsem ji 4*, ale dvojka mi prostě sedla úplně maximálně. Dokonce jsem v kině vydržel sedět až do konce závěrečných titulků a to je ode mě sakra pocta :-) Normálně naskočí závěrečný titulky a já už se zvedám a mizím z kina, takže tak. Ba co víc byl jsem na tom dokonce 2x. Je to ta nejparádnější šílenost co se za poslední roky objevila a překonala jí tak Maximálně Deadliest prey. Já prostě tenhle typ filmů upřímně miluji. Asi je to tím, že nemám ehm ten vkus? Nebo jak se jmenuje ta věc co se maže na chleba?

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Co ti budu povídat.. Mám ten film v topce. Ok střílející kozy a pár podobných píčovin bylo přehnaných, ale já na ten film nedám dopustit. A šílený filmy upřímně miluju. Myslel jsem, že víš, že pokud něco žeru, tak nemáš šanci mi to vymluvit :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to neni pravda Waco... aj jednotka je trash... ale podareny originalny a zabavny... dvojka je silena... tam kde sa jednotka klzala hladucko nad vecou, dvojka sa trapi a tlaci na pilu az neprijemnym sposobom. A to som som neobjektivne zohladnil aj to, ze v dvojke hra moj milacik...

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

shanila

No a co jako? Rodrigueze to evidentně baví a jeho skalní fanoušky taky. Navíc jak už tu padlo sehnat na to nějakých 10 miliónů nebude problém. Já to chci a ty na to nekoukej a máš po starostech.

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

shanila

Pre niekoho picovina, pre ineho nie ! Vobec to nemusis sledovat a nemusis to riesit. Ja som na to zvedavy a chcem aby sa to natocilo aj keby to islo Direct to DVD.

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

Taková pičovina každý díl jen tak tak na sebe vydělál a oni natočí další pičovinu ve vesmíru a podle výdělku to žádná sláva v kině nebyla .

na příspěvěk reagoval AD P, Wacoslav1, ywo666

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Reklama

Reklama