Reklama

Reklama

Machete Kills in Space

  • USA Machete Kills Again... In Space! (neoficiální název)

Obsahy(1)

Poté, co se Voz pokusí rozpoutat na Zemi jadernou válku, uprchne do vesmíru a prezident může věřit jen jednomu muži, který Voze zneškodní, a tím je Machete (Danny Trejo). (TommyZR)

Diskuze

GameboyNES

GameboyNES (hodnocení, recenze)

Robert musí zase natočit nějakou sračku pro děcka, která mu vydělá na Mačetu. Je to jeho zaběhnutej postup :)

Hlavonozec

Hlavonozec (hodnocení, recenze)

To se dřív dočkáme toho 100 years filmu, co Rodriguez natočil. :D Ale zase chápu, že toto odkládá, jestli si dával práci s tím filmem, tak nějaký béčkový shit, co vznikl z Grindhouse, musí jít do pozadí. :D 

JohnyMaSpani

JohnyMaSpani (hodnocení, recenze)

Já si zase myslím, že čím dříve tuhle sérii pohřbí, tím lépe. Danny je prkno a sám film neutáhne, hodí se na vedlejší roli trouby nebo najatého dutohlava na zabití, ale na tohle fakt ne. 

Chromeskull

Chromeskull (hodnocení, recenze)

Sere mě,jak to pořád odkládají a tak pevně doufám,že si s tím dá Rodriguez práci a nezklame mě.Jestli se dočkám,tak na to půjdu kina.Myslím,že to bude velké!!!!!!

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

:D To asi až zas přijdou ti mexičani, nebo číňani, nebo co to bylo a zatlačí na Rodrigueze :D

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

ywo666

Ja som zacal zaujimavosti pridavat cca pred 4 rokmi a vtedy trvalo schvalenie slovenských zaujimavosti cca mesiac, niekedy aj dlhsie, lebo to robil iba jeden clovek. V 2013-tom sa to zrychlilo, tak do troch dni boli tie zaujimavosti schvalenie. Tento rok v aprili som posielal nejake zaujimavosti a boli schvalene az po 3 mesiacoch. V auguste som posielal dalsie a tie boli schvalene do 10 dni. Zalezi asi od toho kolko ludi to momentalne robi.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

ywo666: Nevím čím to je. Asi neradi schvalujou neofiko plakáty a fotky.

 

Wáca: To mluvíš o Deadliest Prey. To je tragédie ten obsah. A dle mýho je způsobnej tím, že místní admin má něco společnýho s tím festivalem, na kterým to dávali.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Však tady se nemá cenu vůbec snažit, když i sám nejvyšší to má totálně v píči... Víme? Mě fascinuje když tu fanoušek napíše kvalitní obsah, výstižnej a bez spoilerů pak přijde zasranej distributor nebo nějakej pojebanej festival a nahodí jim tam obsah o jednom řádku nebo nějaký hrozný stupidity. Našli by se tu uživatelé z talentem na takový věci, ale tady se po talentech šlape :-( Proto jenom hodnotím, komentuju a na zbytek tady prcám.

na příspěvěk reagoval Martin741

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ja som skúšal nahrať dva krát fotku k filmu a to rok dozadu a dva roky dozadu. A ešte sa k tomu stále nikto nevyjadril. Mohli aspoň napísať, že to bude trvať dekádu, alebo ak to nechceli mohli napísať, že tam dávam chujoviny. V poslednej dobe už aj zaujímavosti začali trvať mesiace.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, m.a.t.o., Martin741

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Jediný co vím, že admini na týhle stránce jsou kokoti. Asi před třemi měsíci jsem na tenhle film nahrával plakát, byť neoficiální a je ště ho nikdo nebyl schopnej nahodit:)

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, ywo666

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Začínám se obávat, že z tohohle už zůstane jenom fiktivní trailer na fiktivní film :-(

na příspěvěk reagoval borec999

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

"nestiham mat v pici vsetko co pises" Môžem to niekedy použiť, alebo na to máš copyright? Lebo hláška ako sviňa. Už asi sto krát by sa mi v živote zišla keby ju viem skôr.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Segrestor

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Segrestor

No nemuseli tam bejt ty drsný feministky z kecama typu Užvejkla jsem mu koule a když jsem šla druhej den do školy měla jsem je za rovnátkama. To bylo trochu mimo. Jinak nemám co bych vytknul.

Související novinky

Machete vás opět vykuchá

Machete vás opět vykuchá

08.02.2012

První Machete potěšil. Přímočará řezničina si určitě našla víc fanoušků než infantilní výplachy typu Spy Kids 4D: Stroj času, takže Robert Rodriguez dělá dobře, že pokračuje v načaté trilogii.… (více)

Reklama

Reklama