Reklama

Reklama

Hodinka

(seriál)
  • Velká Británie The Hour
všechny plakáty
TV spot
Velká Británie, (2011–2012), 11 h 53 min (Minutáž: 59–60 min)

Tvůrci:

Abi Morgan

Hrají:

Dominic West, Romola Garai, Ben Whishaw, Burn Gorman, Anna Chancellor, Lisa Greenwood, Oona Chaplin, Anton Lesser, John Bowe, Tim Pigott-Smith, Peter Sullivan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Špionážní drama z doby, kdy studená válka hrozila přerůst ve válku opravdovou. V době maďarského protisovětského povstání a Suezské krize se odehrává špionážní drama, kde se děj točí především kolem několika členů redakce BBC. (Indyi)

Recenze uživatele noriaki k tomuto seriálu (1)

Hodinka (2011) 

Pozvolna stupňované špionážní retro drama, možná až příliš pozvolna. Našli by se cynici, kteří by tvrdili že se táhne jako sopel, a spousta scén je polovičatých, nebo zhola výplňkových. A nebyli by daleko od pravdy. Zápletka se uzluje jenom pomalu, a rozplétání trvá ještě delší dobu. S takovým hereckým obsazením a detailně vypiplanou výpravou by BBC mohla námět rozpracovat do podoby napínavého a dějem nahuštěného celovečerního filmu, na šest dílů seriálu ale scénář nestačí. Atmosféra je řídká, a vůbec se o ní nedá říct že je temná, nebo dokonce mrazivá. Poslední epizoda sérii částečně rehabilitovala. kdyby takhle vypadaly všechny, tak bych nepochyboval o plném počtu. ()

Související novinky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama