Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ouran je střední škola pro výjimečné. Jak moc výjimečné? Ty nehorázně bohaté. Ale Fudžioka Haruhi je trochu jiná. Není tu díky bohatství, ale díky výtečnému prospěchu. Aby si ho udržela, hledá tiché místo na učení, a tak vstoupí do hudební místnosti číslo tři, o které si myslela, že jí ticho přinese. Naopak jí do jejího života zasela ještě větší chaos - potkala tu šest výstředních osobností, které pečují o dívky z celé školy. Ty ji tak vyděsí, že nedopatřením rozbije vázu, kterou bude muset splácet do konce života. Ovšem pokud se k nim nepřidá a nestane se taktéž hostitelem. Beztak si už téměř každý myslí, že Haruhi je chlapec... (Zíza)

(více)

Recenze (13)

Thalin 

všechny recenze uživatele

Zrovna tohle je ten případ, kdy je lepší anime nepřevádět do hrané adaptace. V  anime je spoustu praštěných a místy až trapných momentů, kdy se postavy vyloženě třpytí a za nimi hopsají unešené holky se srdíčky v očích, kluk se chová jako malé dítě a podobné věci, které v anime fungují, právě díky té animaci. Jenže když tohle chování převedete do hrané adaptace tak je to jen a pouze trapné. Ty přehnané a trhlé situace v pohodě fungují v anime, ale v reálu ne. Kolikrát jsem protáčela oči nebo se vyloženě cítila trapně. A navíc, okouzlující a dech beroucí krasavci se v anime dají nakreslit vážně atraktivně, ale tady mi ti herci nepřišli jako kdovíjací lamači srdcí. Místy spíš připomínali strojené panáky. ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Manga 10/10, anime 9/10 (trhá mi srdce, že v tom nepokračovali), tento seriál 7/10. Kdyby bylo trochu lepší obsazení (Mori, Kyoya, Honey), mohlo se to blížit až 8 bodů. Moriho, dle mého nejpřitažlivějšího člena hostitelů hraje totální hnusák, Kyoya se ze všech nejvíc usmívá (to jako vážně?!) a u Honeyho měli prostě přivést nějaké děcko, vypadalo by to líp.. :D Tamaki je zahrán nejlépe, Haruhi tak 6/10, kdyby měli víc času na rozvinutí příběhu, jistě by i ona dokázala lépe vystihnout úžasnou lenivou a ironickou povahu Haruhi. Dvojčata jsou myslím v pořádku a Nekozawa je kusanec ♥ :D ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, člověk může mít tendenci se u toho bavit, ale anime mě oslovilo víc, manga mě zklamala a tohle mě nechalo chladnou. Ze začátku mi dost vadilo i obsazení Tamakiho a dvojčat, ale zvykla jsem si a poté to bylo ok. Přijde mi, že do hraného seriálu se vůbec nehodí ty Tamakiho teatrálnosti. Slabý průměr, naštěstí díl má jen 20 minut, takže je to na pohodu, kdyby to bylo delší, asi by to bylo vražedné. Kjóju jsem tu měla raději než v anime, dokonce jsem si tak říkala, že by bylo fajn změnit párování, ale co už. Konec by se dal označit za neuspokojivý, ale určitě si ho někteří užijí. Myslím, že bych se bez této série obešla. 3* s odřenýma ušima. Přeloženo. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Slabší tři hvězdičky. Level japonské trhlosti mi tady přišel už trošku přes míru. Nejvíc jsem s úrovní trhlosti byla spokojená asi v Hanazakari no Kimitachi he, kde mi to zkrátka sedlo. Tady to místy drhlo a sklouzávalo to k trapnosti. I přesto jsem se ale bavila. Obzvlášť Yamamoto Yusuke pobavil svou komediálností. Některé postavy mě naopak zpočátku rozčilovaly (Honey-senpai...), ale nakonec jsem to všechno zkousla včetně Nekozawy, který byl v osmém díle, kde šlo o jeho proměnu, dost vtipný. Shrnula bych to jako seriál na jedno kouknutí pro ty, kterým nevadí šílený japonský humor. Možná by to ocenili více ti, kteří četli mangu nebo viděli anime, ale to já bohužel nejsem. ~(2,5)~ ()

Wajny13 

všechny recenze uživatele

Tento seriál se přesně hodí do chmurného a upršeného podzimního dne, protože je krásně nabíjející a vy si přijdete jako na prosluněné pláži (jo, přesně tak si po zhlédnutí seriálu připadám!). I přesto, že některé věci byli dost i na japonský seriál (Tamakiho "scény", nápisy, animované dohry...apod.), tak já jsem z něj nadšená :-) Čekala jsem přesně to, co jsem si přála - dobrou náladu, skvělé herce a super ztřeštěné scény :-) 5* ()

Galerie (33)

Reklama

Reklama