Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký příběh o tom, že spravedlnost je možná a někdy má i smysl pro humor. V Praze řádí sňatkový podvodník. Žádná známá firma, ale někdo nový! Detektiv Holub, pověřený tímto případem, spoléhá na staré osvědčené postupy. Mladý nadějný doktor Mejzlík naopak zdůrazňuje nejmodernější vědecké metody, a tak na svého staršího kolegu shlíží poněkud svrchu. Někdy je ale pravda opravdu mnohem jednodušší, než bychom byli čekali. Jen se tomu trochu, díky stále se měnícímu a komplikovanějšímu světu, zdráháme uvěřit... (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

bloom 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s Krejčíkovou verzí samozřejmě slabší a utahanější. Sympatické obsazení sice mělo potenciál, ale bohužel bylo znát, že chyběla jistější režijní ruka, která by z herců vykřesala ještě víc. Hudba pak vyloženě rušila. Pro jedno zkouknutí ale klidně a ty tři hvězdičky se tam nějak najdou. Petr Nárožný ve vedlejší roli dokazuje, že mu stále stačí provést správný pohyb ruky, aby dokázal rozesmát. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starý policejní čuch má navrch před moderníma metodama. Akorát mi to přišlo poměrně jednoduché. A nemůžu se ubránit dojmu, jako by úvodní titulky byly dělány ve Windows Movie Makeru. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když pominu taťku Davida Novotného, který se stále cpe párky, tak Radek Holub byl velmi vtipný. Dokázala bych si představit jako sňatkového podvodníka kohokoli, ale rozhodně ne Radka Holuba. Jen mi tam neseděla příliš Iva Pazderková se svou ruštinou. Jinak ale docela vtipná povídka u které se čas rozhodně neztrácí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama