Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Raubíř Ralf je padouch z retro videohry "opravář Felix Junior". Každý den rozbíjí dům s nešťastnými nájemníky, za ním chodí opravář Felix a díky kouzelnému kladívku vše opravuje. Pro fungování hry je Ralf nezbytný, ale všichni ho přehlížejí, a když se oslavuje 30. výročí vzniku hry, nikdo ho nepozve. Ralf touží být milován a obdivován jako Felix. Podnikne proto nebezpečnou cestu do ostatních her, aby získal zlatou medaili, která by mu přinesla vytoužený obdiv. (TV Nova)

(více)

Recenze (873)

Gabbo 

všechny recenze uživatele

Desně roztomilý animák, jeden z nejlepších filmů co jsem za poslední dobu viděl. Po dokoukání ve mě zůstal velice dobrý pocit! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

A já jsem si raubíře Ralfa užil. Spousta věcí mě tady neskutečně bavila, moc se mi líbili ty herní odkazy. Kroužek Bad-Ass hrdinů, kde seděl i můj nemesis Robotník. Muchomůrka ve ztrátách a nálezech nebo Sonic, který po zásahu upustí pár kroužků. To byla pecka. I samotný využití chyby (glitch) bylo fajn. Je škoda, že svět Candy Cars byl až moc přeslazenej. I když jsem to Ralphovi a Vanellope přál a musel jsem jim fandit. Takže nápad a provedení je moc fajn a užil jsem si ho. Takovýhle animáky já mam prostě rád. A závěrečný titulky - paráda, co dodat. ()

asinus 

všechny recenze uživatele

Fajn dětská taškařice, zábava a místy snad extáze pro arkádové hráče, nadprůměrný animák pro všechny ostatní, ale kouzlo srovnatelné s nejlepšími pixarovkami či dráčkem od dreamworks postrádá. ()

pufina 

všechny recenze uživatele

Ač nepatřím mezi fanoušky her, nápad na animák jako je Wreck-It Raplh mě naprosto nadchl. Ps. super pokřik: Oreo - oreo - oreo! ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Celkem kvalitní animák, který ocení spíše herní nadšenci, hlavně ti starší. Dítě film jistě také ocení, ale úplně z jiného pohledu, protože si nemůže dát do souvislosti všechny záležitosti a už vůbec nemůže znát všechny odkazy na spoustu starých her. Potěšil i Skrillex. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Originálně ulítlý a neobyčejně zábavný výlet do nanejvýš přitažlivého - a maličko návykového - světa videoher ... říznutý nefalšovanou kapkou čiré nostalgie. Vede napříč jeho pohnutou historií, seznamuje vás s převelice rázovitými postavičkami, které ho obývají ... a s jejich malými i velkými problémy - navlas stejnými, jaké míváme my ... i naše děti. Protože nikdo nechce zůstat navždycky nemilovaný a opuštěný ... v žádném světě - ať už je imaginární nebo skutečný. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

To mi oliž nanuk.. . Musíš dávat pozor kam to cákáš.... . Pane jo, vy máte ale velký...rozlišení... . Smrdí ti z pusy tak, že se mi poblily uši... . Hustý. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Umelecký dizajn a farebná paleta filmu povoľuje viac ako vo väčšine animovaných filmov neobmedzené množiny, kostýmy a pravidlá, čo dodáva filmu neúnavnú originalitu a odlišné správanie v každom inom kybernetickom slove. 7/10 ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Animály ignoruju, protože mi jednoduše nic neříkaj. Tady jsem po opakovaném váhání udělal výjimku a nelituju. Příběh sice neoplývá nějakou přehnanou dávkou originality, jenže postavy a hlavně kulisy unikátní jsou a stačí to. Několikrát mě snímek dokázal upřímně rozesmát (třeba snaha o rozbití mříží kladivem) a vlastně po celou stopáž dokázal udržet mojí pozornost. A tak vzhledem k tomu, co jsem psal v první větě, můžu smeknout klobouk a dát hezkých 70 %. Oblíbená část- "Máš furt rudej ksicht, měl bys použít kladivo:" ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Není to tak dokonalé jako Shrek a podobné klasiky, ale zaujalo to..Zase něco naprosto jiného, skvělá Vanellopa von S. - tá mě bavila na celé pohádce nejvíc..hezké zakončení, efekty, hudba..:)) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tak toto je velká pocta starším videohrám. Človek sa hneď dovtípi, na čom vyrastali jeho autori. Originalita, za ktorú majú môj palec hore. Skvelý začiatok však zamrzne vo chvíli, keď sa dej prehupne do "Cukríkova" a priestor dostanú dievčenské predstaviteľky. Aj keď humor klesne iba trochu, príbeh už ztráca na originalite, mení sa na klišé a už je z toho iba prevarená voda. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Ano, v jádru i na povrchu je to pořád to klasické standardní rodinné disneyovské "be yourself". Ale hvězdu dávám navíc za to originální osvěžující balení do světa počítačových her. ()

klida 

všechny recenze uživatele

Možná jsem očekával až příliš, určitě nejsem cílová skupina, pravděpodobně jsem kvůli své takřka absolutní neznalosti podobných videoher ani nemohl pochytat všechny narážky a odkazy, ale hlavně jsem se nudil. Hodně. Celý je to hodně zaměřený na děti a já jsem se prostě nesmál a ani nebavil. Na obtíž mi byl i dabing, kterýmu občas není moc rozumět, fanoušci videoherního světa by si asi zasloužili titulkovanou verzi. Těžký zklamání a utrápená trojka, když jsem uvažoval i o dvou hvězdičkách. ()

Scratt 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že mé 4000 hodnocení bude něco extra a jsem velmi rád, že jsem zvolil právě Ralfa. Na podobných hrách jsem vyrůstal a trailer navnadil, takže má očekávání nebyla malá. Výsledek rozhodně stál za to. Příjemný, milý, vtipem nabitý animáč s tím nejlepším "záporákem". 90% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

WOW tohle jsem od Ralpha nečekal přece jen to je další animák ze kterého jsem měl dávno vyrůst a co si budem říkat jsem trochu v pokročilém věku noo je mi šestnáct xDDD , ale pořád jsem z toho nevyrostl a líbí se mi to !!! Popravdě chtěl jsem na to jít před pár měsíci do kina jenže mi to připadalo moc dětské ted toho jen lituju příště bez váhání na podobnou věc pudu . Není nad to zavzpomínat na svá dětská léta kdy jsem nic neřešil a ani jsem nevěděl že vám sem budu psát tenhle komentář ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem od Ralfa čekala naprosto něco jiného. Potenciál příběhu počítačových postaviček, které si pamatujeme "z dob minulých", je mnohem větší než to, co vyplodili tvůrci filmu. Jediná část příběhu, která je našlapaná k prasknutí, je brilantní úvod, který diváka vtáhne do života za obrazovkou herních automatů. Potom se ale příběh začne ubírat trošku zvláštním (a možná bych mohla říct i špatným) směrem a člověk pomalu zapomene, kde se nachází - což je podle mě obrovská škoda... Na druhou stranu musím říct, že jsem se výborně bavila. Po trošku kostrbaté scéně ve hře Úděl hrdiny se dostáváme s Ralfem do kýčovitého světa cukrovinek, poznáváme rozkošnou Vanilopku a spolu s oběma hrdiny soutěžíme o zlatou medaili... Takže sečteno podtrženo: snímek možná není přesně o tom, o čem jsem čekala, ale můžu ho všem vřele doporučit. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Parádní animák, mezi animáky z poslední doby, který má bohužel velice nízké tržby. Spousta skvělých nápadů a vtipných momentů a navíc super hlavní hrdina. U tohoto animáku jsem si zase uvědomil, jak jsem rád, že jsem z generace, která je pařila na videohrách a playstationech. Bavil jsem maximálně od začátku do konce. Čekal jsem, že to bude super-jízda, ale Ralf ještě předčil moje očekávání. Raubíř Ralf je pro mě určitě nejlepším animákem roku 2012. ()

Související novinky

Raubíř Ralf dostane pokračování

Raubíř Ralf dostane pokračování

02.07.2016

Disneyovské animáky jsou momentálně na vrcholu sil. Ledové království i Zootropolis se líbily divákům i kritikům a došly si pro miliardové tržby, což je u originálních projektů nevídaný triumf. U… (více)

Raubíř Ralf hraje dál

Raubíř Ralf hraje dál

14.07.2015

Od premiéry disneyovského animáku Raubíř Ralf už uplynuly téměř tři roky. John C. Reilly (Strážci Galaxie) tehdy namluvil videoherního záporáka, který se chce stát hrdinou, a byla z toho téměř… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Reklama

Reklama