Reklama

Reklama

Film Bohemian Rhapsody je oslavou rockové skupiny Queen, jejich hudby a především Freddieho Mercuryho, který svou tvorbou i životem vzdoroval všem myslitelným stereotypům, díky čemuž se stal jedním z nejvýraznějších umělců na světě. Snímek mapuje raketový vzestup nekonvenční skupiny prostřednictvím jejich revolučního zvuku a ikonických písní, jako jsou „We Will Rock You“, „We Are the Champions“ nebo právě „Bohemian Rhapsody“. Jejich příběh začíná bleskovým startem, pokračuje neřízenou životní spirálou a vrcholí nezapomenutelným, strhujícím vystoupením na koncertu Live Aid v roce 1985. Na jeho pódiu Queen v čele se rtuťovitým Freddiem předvedli jednu z největších show v historii rocku. Jejich hudba byla a stále je ohromnou inspirací pro celý svět. (CinemArt)

(více)

Diskuze

obregon

obregon (hodnocení, recenze)

Hekman , Appleby

Čemu se divíš, jsme národ, kde Kabáti vyprodávají velké haly, Ortel málem vyhraje Slavíka, Michal David si chodí na Hrad pro metály...máme prostě slabost pro obskurní a retro hudbu, Queen jsou ještě to nejmenší zlo.

Appleby

Appleby (hodnocení, recenze)

Hekman

Ty máš patent na rozum? Co je špatného na "staré" hudbě?  Stará=špatná?  Nějak ti nerozumím....ostatně ani dalšímu tvému hodnocení :-) 

na příspěvěk reagoval obregon

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Udelat z tohohle filmu 3. nej film historie ... to se muze stat fakt jen v CR. To by me zajimalo, v cem ten film tak vynika ? Teda krome hudby, ktera je ale uz pekne stara a zna ji skoro kazdej. Byl jsem na tom 2x a muzu rict, ze Malek je dost slabej, ostatni herci to taky nejak nevyhravaji, kamera je neoriginalni, i kdyz profesionalni, strih nudnej, scenar nedodelanej, naivni a zbabelej. Znamena to tedy, ze playlist Queen na ytube je minimalne 10. nej film vsech dob ?

na příspěvěk reagoval Appleby, obregon, Lacike

dr.ramoray

dr.ramoray (hodnocení, recenze)

Jedna věc mi nějak nehraje...mnoho diváků by si do hlavní role přálo Sashu Cohena...oká...jenže ten chlap měří 1,91 m coz znamená ,že Maye by hrála žirafa...a ta na kytaru neumí...jinak jsem film dnes viděl a mrzí mě ta filmová invence vzhledem k tomu co jsem si načetl...nehledě ten Malek prostě nevypadá jako Mercury...obzvlášť před rokem 80 kde to bylo pro mě vidět víc...

na příspěvěk reagoval Idée_fixe

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

oLí

já to tedy rozeznám a je opravdu znát, https://www.youtube.com/watch?v=NUCBLDhQ0Fo člověk pak má pocit, že ten zvuk je kolem něho a má větší dynamiku, logicky DA vynikne u filmů, který si dávají záležet na hudbě a tím pádem film získá hned několik plusových bodů. A divíš se ? Jsi ironický, jízlivý, sarkasmus ti neni cizí, takže si nediv, že si dostal odpověď od mluvící mývala a Ježíše Krista s cigárem v puse. 

na příspěvěk reagoval mm13, mm13

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

oLí

já sem v DA viděl několik filmů a prostorový zvuk, je prostě vynikající a hudba díky tomu vyniká........hodně se mi díky tomu líbili poslední Piráti z Karibiku. 

na příspěvěk reagoval oLí

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , mm13

samozřejmě, že jde o zvuk a příjde mi, že v Imaxu maj docela dobrý bedýnky, ale na DA jsem ještě nebyl a mám to dál, no tak to zřejmě zkusím, dík :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Nič si to nezaslúži. Divácka priazeň širokých más tomu musí stačiť. :)

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

oLí

Najlepšia na tom filme je samotná hudba Queen. Takže za mňa tiež Dolby Atmos. Sila!

na příspěvěk reagoval oLí

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

oLí

doporučuji DA , pro mně osobně je tam lepší kvalita zvuku a u tohle to vyzní obzvlášť dobře.

na příspěvěk reagoval oLí

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

co byste doporučili spíš - IMAX nebo Dolby Atmos ? pokud možno někdo, kdo do kina chodí víc jak pětrkát do roka a pozná rozdíl, specialně u tohohle díla si chci vybrat co nejlépe, dík :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, mm13

 (hodnocení, recenze)

Deyw

I u nás, některé filmy se u nás i zrušily, aby mohly znovu promítat Rhapsody. Proč ne, když jsou kinosály zaplňené :)

Deyw

Deyw (hodnocení, recenze)

strasnej masakr tenhle film..u nas jsou kina uplne plny..ten film vladne! :D

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Ja mam hodne rad 50centa, kdyz rapuje bratry Nedvedy ! Jeho posledni hit "Podvod, motherfucker" je nej !

obregon

obregon (hodnocení, recenze)

Až do dneška jsem si myslel, že má nihilistická nátura je dána chemickými procesy v mém mozku a ono to bude nakonec tím, že poslouchám black metal:0

na příspěvěk reagoval runner85, Idée_fixe

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

joker30

Trošku to zobecňuješ ... všude se najde něco pěkného i nepěkného ... ale není to až tak 100% subjektivní ... těch experimentů kdy třeba rostliny apod. byly vystaveny různým typům hudby s různými reakcemi bylo celkem dost ...

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Tvůj registrovaný NIck mi leží u .. (tam kde je tobě nejblíže ;)  ) bye ...

joker30

joker30 (hodnocení, recenze)

Ivo

Takže Rocková hudba je zlo :) to je názor, ktorý som myslel, že zmizol tak pred 50imi rokmi :) Ok tak si pusti niečo pozitívne, nejakú načančanú klasiku pri ktorej polonahí anjelici a fauni behajú v tráve a vzývajú hriešne myšlienky v očiach kresťanských svätcov. :) PS: NIč proti klasike :)

na příspěvěk reagoval Ivo

Související novinky

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

Oppenheimer už má velmi blízko k miliardě

17.09.2023

Skvělý Oppenheimer režiséra Christophera Nolana (Počátek, Temný rytíř) už má opravdu blizoučko k tomu pokořit bájnou metu jedné miliardy dolarů. Chybí mu k tomu v současnosti už méně než 90 milionů,… (více)

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

Režisér Bryan Singer se chystá vrátit úder

07.06.2023

Režisér Bryan Singer byl dlouhý čas jedním z nejnadějnějších mladých tvůrců v Hollywoodu a jeho kariéra se zdála být neotřesitelná. Rodák z New Yorku se proslavil už začátkem devadesátých let svým… (více)

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

Fuqua natočí film o Michaelu Jacksonovi

19.01.2023

Režisér Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer) zdá se našel novou zálibu v natáčení filmů podle skutečných událostí. Nejprve si to vyzkoušel v otrokářském dramatu Osvobození s Willem Smithem a teď… (více)

Reklama

Reklama