Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Cole Gray (Denton Blane Everett) sa po rokoch vracia do rodného mestečka, pretože prijal pracovné miesto, ktoré mu ponúkla Louise Stracková (Adrienne King). Malé mestečko, kde je všetko po ruke, vyzerá byť ideálnym miestom pre život. Avšak zdanie klame: mestečko sa ospalo a pokojne iba tvári, dejú sa tu totiž zvláštne veci. Miestni lekári sa tu totiž rozhodli experimentovať s ľuďmi a ich psychikou... (beso74)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Psychický experiment z psychopatickými účinky. Výsledkem je totální sráčovina o kterou je fakt dobrý nezakopnout, ale hlavně se jí širokým obloukem vyhnout.0% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Sračka, ale ani ma to neprekvapuje. Mel House je rovnako mizerný režisér ako herec. Amatérčina o ničom. Filmu chýbal námet, či aspoň minimálny náznak atmosféry (a to radšej neriešim scenár, pri hororoch takéhoto typu je to aj tak úplne zbytočné). Síce som vycítil nadšenie tvorcov a snahu vykúzliť aj s nulovým rozpočtom nejaké to gore či horiace príšery s chápadlami, nepomohlo to. Jeho Closet Space dopadol o poznanie lepšie, síce... OK, aj to bol shit na n-tú, ale aspoň tie smiešne triky zakryli tmou, takže sa tam nejaká atmosféra "nechtiac" vyskytla. Bodík len za peknú Debbie. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

...že Reggie musí byť trpezlivý ( ako aj Candy Todd / Hell Bradley...) , aby si mohol prečítať scenár , ktorý aspoň dovidí na kultový 4-riadkový Phantasm , to som zistila už po ohlodaní castu. Film je samozrejme mínusový ale ! Nemám to síce vo zvyku , no disponujem len okomentovanou verziou ( mutujúcou skoro až do Riff Bros verzie ) a tá Ma dostala. Boli síce autent vsuvky ale na hodnotení to nezmenilo nič. Proste hodený naviják pre každého , kto to prežíva silne vážne. ( zohľadňujem okolité bodíky , takž zase ruším hodnotenie ) ()

Reklama

Reklama