Reklama

Reklama

Ying han 2 feng pei dao di

  • Čína 硬汉2:奉陪到底 (více)

Obsahy(1)

Nenapravitelný násilník, zloděj a vrah Hac Dung je při svém posledním pokusu o vyloupení banky chycen díky náhodnému zásahu poštovního kurýra Lao-Sana. Hac Dung je zatčen svým úhlavním nepřítelem, policejním kapitánem Hanem. Při policejním zásahu dojde ke zranění Hacova bratra, který chystá krevní mstu na sestře policejního kapitána Tieu Hue. Ta se mezitím zamiluje do Lao-Sana, který je po úrazu z minulosti mentálně postižený a žije jen proto, aby porážel zločin, kdekoliv na něj narazí. To se moc nelíbí jejímu bratrovi kapitánu Hanovi, jenž jejich vztah neschvaluje. Hac Dung brzy nato unikne z vězení a začíná naplňovat svůj smrtící plán. Jenže do všeho se začíná motat opět Lao-San ve své touze po spravedlnosti a taky ve snaze zachránit svoji milovanou. (ČSFD)

(více)

Recenze (7)

tombac 

všechny recenze uživatele

Plynulé navázání na jedničku téměř ve všech filmových aspektech. Jen heist prvek byl zredukován a Anthonyho Wonga v roli hlavního protivníka hrdiny s lehkou mozkovou dysfunkcí vystřídal MMA namakanec s podobně vybaveným kumpánem, což znamená, že legrační chlápek s upgradovanou čutorou dostane pořádně do těla. Dvojka prostřednictvím formy a zpomalovaček v akčních scénách hraje dost na efekt, ale tu občasnou přemrštěnost jí lze prominout, neboť účel dobře koukatelné akčně komediální oddechovky s atypickou hlavní postavou plní minimálně chvalitebně. Malé plus za drsňačku v černém a jeji parkourovou sekvenci. 7-8/10 ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

No, úsměvné to jistě je, a to hlavně příliš okaté náhody. Akce je tu více než v prvním díle, ale mohlo by jí být i tak ještě víc. Mě nesedící střih zůstal. Mám raději plynulé souboje ve stylu Protectora, nebo Serbuan Maut, a jednoduchý vojenský styl boje Lao Sana je téměř nevhodný pro choerografii, kterou tento film, stejně jako první, moc neoplývá a v podstatě jde jen o jednoduché pouliční bitky. Také hudba není bůhvíjaká. Nicméně film má své poslání a jednoduchej hrdina je opět fantasticky zahranej. Také musíte Lao Sanovi fandit, právě pro jeho přímočaré chování. Veliké plus filmu je překrásná čínská slečna. Na tu se koukalo nádherně. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Za: hlavný predstaviteľ, vtipné scénky, i keď ich bolo pomenej, hudba Proti: dej, väčšina súbojov ste už dakde videli Naj scénka: súboj Ye vs brat priateľky ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to víc než jednička. Trošku lepší akce. Vtipnější. Hezčí žena. Scéna na mostě trošku moc, ale dejme tomu. 65% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Mila komedia s prostoduchym typkom bojujucim proti "zlocinu" a bezpraviu v kazdodennom zivote na pozadi policajnej akcie spustenej kvoli utecenemu veznovi. Akcny naboj je celkom fajn. Uveritelnost tychto cinskych akcakov ladenych do komedie mozte pominut. Jednohubka na vecer. Pomerne usmevna. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Taková zvláštní komedie, nenásilný humor, celkem fajn, opět typicky naivní a určité dějové zvraty nesmyslné, ale jinak obstojné bitky, na podívání dobré. Ale velmi brzy zapomenutelné. ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem popravdě neviděl.Ale z tohoto filmu jsem měl celou dobu velice smíšené pocity. Herecké výkony špatné. Bojové scény okoukané. Ptám se sám sebe.. je to komedie? Akční? Krimi? Parodie? Vidím novodobé pokračování Police story? Nebo naroubovaného Forresta Gumpa, do čínského prostředí, ovládajícího bojové umění? Nb je to pokus o Policajta z Beverly hills z Číny, resp.9 a 1/2týdne? Nebo kungu-fu Rambo,který prostě všecky padouchy musí zbouchat do mrtě? ()

Reklama

Reklama