Reklama

Reklama

Recenze (20)

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem si myslel, že by to mohl být vážně dobrý webseriál, ale po deseti dílech, které na sebe skoro vůbec nenavazovaly, některé na mě působily jako vykřik do tmy, musím dát jednu hvězdu. Vždyť to není seriál, ale sestřih několika různých příběhů z pomyslného světa H+. Víme, že se stala katastrofa, ale nedozvíme se kdy, kdo a proč. To není seriál, to je prostě guláš. ()

Todd_Hewitt 

všechny recenze uživatele

Uvidíme, jak se to ještě rozjdede, námět je velmi zajímavý. Na H+ čekám už více jak rok a konečně jsem se dočkal. 31.8.2012 - snižuji na jednu hvězdičku, viděl jsem všechny dosud odvysílané díly (8 dílů) a kromě pilotu se v žádném už nic nestalo. Dějová linie zamotaná jako prase, pokaždé vám do hlavy nacpou nějaký Indy a Italy nebo Švédy. Každý díl prostě o něčem jiném, dozvíme se vůbec někdy, proč umřela půlka planety? 20.9.2012 - zvyšuji na dvě hvězdičky, z důvodu dílu č. 11, který se opět odehrával ve Finsku a já se nemohu dočkat, až se to vysvětlí. Jinak garážová linie pořád o ničem, viděl jsem všechny odvysílané díly (12 dílů) a vážně už bych se rád dozvěděl, proč umírají lidé. ()

Reklama

Jose... 

všechny recenze uživatele

Není to až tak netradiční námět, ale nabízí takovou zvláštní atmosféru... tak jsem zvědav, čeho se dočkáme :) P.s. Nic proti přítomnosti závěrečných titulků, ale opravdu musí být pokaždé uvedeni úplně všichni a zabrat tak 3,5 minuty z celkove tak 6-7mi minutove epizody? = Bylo by super to po vydani cele serie vzit, pekne ořezat a spojit, to by pak bylo pokoukání :) ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele

Pod H+ se podepsal režisér a producent Bryan Singer (X-Men, Battlestar Galactica), scénárista John Cabera (Gilmore Girls) a skupina Bad Hat Harry Productions (House). ***** Chtěli byste žít ve světě, ve kterém 33% populace vyměnilo své mobily a počítače za mozkový implantát, který vám umožňuje být připojený k internetu 24 hodin denně? Co když se ale nadějný projekt obrátí v apokalypsu? To je přece nemožné! Anebo... není? ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Uf, tak tohle bylo divácky náročné. Doporučuji zhlédnout jako maraton, jinak se v tom ztratíte. Maraton vám dá alespoň nějakou šanci. I tak je to výzva, protože každá z těch miniepizod (jinak se to nazvat nedá) se odehrává s jinými postavami v jiné časové linii. Jako první pokus o velký webseriál to bylo dobré, ale příliš komplikované, nemluvě o tom, že mnohé zůstalo nevysvětlené a nedokončené. Například taková linie s dítětem. Co bylo vlastně zač? Co ho dělalo tak "spešl"? I o Simoně jsme se nakonec dozvěděli víc, byť to taky nebylo úplně košer. Je to škoda, protože jsem si celou dobu říkala, že kdyby to mělo tradiční formát a příběh trochu víc prostoru, mohla to být stejná pecka jako třeba loňské Sense8, kvalitního materiálu tam rozhodně bylo dost. Další díly ale nikdy nevznikly a většina diváků to pravděpodobně vzdala před koncem. Jak říkám, škoda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Scény z (ne)daleké budoucnosti byly natáčeny v Chile a USA. (barazara)
  • Práce na seriálu začaly v roce 2006, kdy k němu psali scénář John Cabrera a Cossimo de Tommaso. V roce 2007 se k nim připojil i Bryan Singer a rozhodl o tom, že seriál bude vysílán prostřednictvím internetu. (barazara)
  • H+ je zkratkou výrazu Humanity Plus, čímž se chce poukázat na vyspělost lidstva příštích let. (barazara)

Reklama

Reklama